• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmaya Çalışıyor Biri Bana Söylesin

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın Hanımlar,
Hepinize Hayırlı Ramazanlar
Ben ilk gece kalktım niyetlendim ama ertesi sabah işyerine geldiğimde baktım ki regl olmuşum
Orucum bozuldu mecburen
Neyse, Ramazanda bizim işyerinde yemek yapılmıyor dışardan yemek zorunda kalıyoruz
İşyerinde sadece patron oruç tutmuyo bide işe yeni başlayan ayşe diye bir kız
Ben muahsebe departmanında çalışıyorum finansa da patronun sekreteri geçti 2 ay önce çok sevdiğim ablanın işten ayrılması sonucu
Bizde bu kızla hiç anlaşamıyoduk gerçi hala öyle sayılır
Finansa bu kız geçtiği için cumartesi günü utana sıkıla yemek parası istedim tamam veriyimmmm diyo böyle içinden gelmeyerek sanki cebinden veriyo
Ama kızlar suratını görmeniz lazım sanki borç para istiyoruz kızdan
Ya şirketin parası sana ne oluyo

Zate geçen senede ramazan da biizm yemek yememiz sorun olmuştu
Odadaki ablayla aynı zamanda oruç tutamadık dışardan söyledik tuhaf tuhaf bakıp bakıp duruyolardı patronun yengesi var bizim aşçı onunla birlikte
Dün de bu ayşe yanıma geldi kelebek yemek işini ne yapcaz ben çok acıktım dedi saat 2 ye geliyodu
Bende yine çekine çekine bu diğer kıza dedim biz ayşeyle yemek söylüyoruz kartta para var mı diye bilmem ki var mıdır diyo
Neyse sonra ben yemek söyledim
Bu kız da patronun yanından geldi bana demez mi kelebek ben patrobla konuştum bazen oruç tutamayanlar oluyo ne yapcaz kasada parada olmuyo dedim oda herkes cebnden verir günlük 10 tl falan maaş da veririz dedi diyo

Ben bunu duydum başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Ya kızlar böyle ufak bişeyi patrona söylemeye ne gerek var günlük 10-20 lira için
Ben zaten tutmadığımı söylemiyorum erkekler regl dönemini biliyo sonuçta ayıp olur anlarlar diye
Hayır yani koskaca şirket bizim yemek paramızla mı batacak
Ama ben hiç bişey demedim sadece ben zaten 1-2 gün yerim peki ayşe ne olacak kızın yol parası yok sabahları yürüyo hergün cebnden nasıl yemek parası versin dedim
Ya arada ben veririm ona kasadan diyo
Bende o zaman benm yemem mi göze batıyo diye düşünüyorum
Bide kız gizli saklı iş yapmasa eyvallah şirketin masrafları için sürekli hesaplardan kartlara para atıyo zaten yada şirket müdürüne kasaya para çektiriyo patrona söylemeden
Patron ksaya para çektirmiyor fazla diye
Hergün birileri akşamları mesai adı altında laklak yapmaya kalıyo onlarda kebap söylüyor kimse patrona bişey demiyo yada buna benzer bi dünya masraf çıkıyo günlük bir kere patrona söylemedi

Ya Allah askına bu kız ne yapmaya çalışıyo biri bna söylesin amacı ne
Onlara kalsa yemek de yemeyelim surat 5 karış
Cebimizden yesek ona bile bozulacaklar aşçı kadınla
Bugün konuşmayı düşünüyorum dün yaptığın ne anlama geliyodu diye
Bna fikir verir misiniz ne yapmalıyım konuşmam ne kadar doğru yoksa olay gerginlik çıkartmaktan başka bi anlam ifade etmez mi

ne takmışsınız ya. alt tarafı siz gidin konuşun oruç tutmak zorunda değil hiçkimse. böyle böyle biz oruç tutamıyoruz yanımızda çok parada yok öğle yemeği için nasıl yapalım diyeceksiniz. sizin yasal hakkınız arkadaşlar. Hayatım boyunca hiç oruç tutmadım göstere göstere yemesem de yemek yenilen her yerde yedim. Utanmak aklıma bile gelmedi çünkü hak bu yasal hak. Hakkınızı alın çok da şeyapmayın.

Finanstaki gorevine yeni basladigi icin neyi ne yapacagini bilememis, gitmis patrona soylemis. Size karsi ozel bir nefret beslesigi falan yok bence. Tamamen is bilememezlikten kaynakli olmus.
Belki de patronunuz tembih etti kiza, kus ucsa haberim olcak, her seyi soyle bana diye.
Burdaki ortamı bilmesem bu söylediğinize hak veririm ama kız 2-3 günde bir hesaplardan kartlara 300-500 atıyo kasaya yine aynı sekilde para çektiriyo ve bugüne kadar ben hiç bir zaman görmedim gidip de patrona bu kadar para lazım şuraya şu para gidiyor dediğini akşamları da yemek yiyenler oluyo ondan bahsetmiyo yada ramazan dan önce aşçı hergün para alıyodu kasap parası market parası diye

Bi için ortalığı birbirine katmışsınız madem utanıyordunuz kimseye söylemeseydiniz keşke...
Ben oruç tutuyorum zaten benm utandığım erkeklerin regl dönemimi farketmesi
Ayda 5 gün tutmayıp diğer zamanlarda tutunca anlaşılcak bide burdakiler soruyo bıkmadan usanmadan niye tutmuyosun diye ben ne yalan söylcem 4-5 gün , hiç tutmnasam ben dayanamıyorum tutmuyorum derim
Bilenler de bayanlar zaten

neden utandığınızı anlayamadım.
Burdakiler tutmayınca soruyo neden tutmuyosun diye,
Ben hiç tutmasam dayanamıyorum derim geçerim karsıya ama ayın 4-5 günü tutmayıp ne yalan söylcem ben
Regl dönemini anlamasınlar diye tutmuyorum demiyorum ulu orta bişey yiyip içmiyorum haliyle
Utandığım regl dönemimi anlayack olmaları

ne takmışsınız ya. alt tarafı siz gidin konuşun oruç tutmak zorunda değil hiçkimse. böyle böyle biz oruç tutamıyoruz yanımızda çok parada yok öğle yemeği için nasıl yapalım diyeceksiniz. sizin yasal hakkınız arkadaşlar. Hayatım boyunca hiç oruç tutmadım göstere göstere yemesem de yemek yenilen her yerde yedim. Utanmak aklıma bile gelmedi çünkü hak bu yasal hak. Hakkınızı alın çok da şeyapmayın.
Benim utandığım şey oruç tutmamak değil zaten, diğer arkadaşa diyorum ben senin yernde olsam söylerim sonuçta ramazan boyu tutmayacaksın ama ben regl dönemimde tutmcam o yüzden erkeklerin anlamasından çekiniyorum

sen buradaki işyerinde mutlu değilsin galiba ya da genel olarak herseyi kafana çok takan birisin :)
Mutlu değilim orası ayrı konu ama kendinizi bide benm yerime koyun
Regl dönemindesiniz akşama kadar aç durmanızın bi anlamı var mı
Gidip söylüyosunuz ben yemek ycem diye finansda ki arkadaşa oda patrona söylüyor bunu hemde günkük 10-20 tl için söylüyor haftalık kasaya çektirdiği kartlara attığı parayı söylemeyen kız
Siz olsanız bi tuhaflık aramaz mısınız

Benim utandığım şey oruç tutmamak değil zaten, diğer arkadaşa diyorum ben senin yernde olsam söylerim sonuçta ramazan boyu tutmayacaksın ama ben regl dönemimde tutmcam o yüzden erkeklerin anlamasından çekiniyorum

Kız anlasınlar ne o lacak :) Elleriyle gösterip dalga geçip kahkahalarla gülecekler mi? Regl nefes almak kadar doğal bir şey ne var bunda :) Böyle şeyden çekinilir mi alemsiniz ya :)

Kız anlasınlar ne o lacak :) Elleriyle gösterip dalga geçip kahkahalarla gülecekler mi? Regl nefes almak kadar doğal bir şey ne var bunda :) Böyle şeyden çekinilir mi alemsiniz ya :)
Ne bileyim ya ben utanıyorum bu durumdan valla , gizli gizli yediğim halde bile böyle tuhaf karsılıyolar ulu orta yesem içsem kim bilir ne derler benm için

Ne bileyim ya ben utanıyorum bu durumdan valla , gizli gizli yediğim halde bile böyle tuhaf karsılıyolar ulu orta yesem içsem kim bilir ne derler benm için

Hiiiiç takma. Saklanarak da yeme göz önünde de yeme. Kime ne yahu! Sen utandıkça üstüne gelirler, utanmazsan bulaşamazlar sana.

Neden tutmuyorsun sorusu kulun soracağı soru mu? Ben neden benim gibi kul olan birine hesap vereyim ki nefret ediyorum bu yüzden ramazandan

Bizimde yemekhane kapalı alay eder gibi yakında yemek yerleri var diyolar dışarda 15 20 lira her gün versem ayda 400 lira yemeğe mi vercem yemekhanede 2 liraya yiyorken üstelik

Döverler
Dün bursada olduğu gibi hele ki sen köylük yerde yaşıyosun

Burdakiler tutmayınca soruyo neden tutmuyosun diye,
Ben hiç tutmasam dayanamıyorum derim geçerim karsıya ama ayın 4-5 günü tutmayıp ne yalan söylcem ben
Regl dönemini anlamasınlar diye tutmuyorum demiyorum ulu orta bişey yiyip içmiyorum haliyle
Utandığım regl dönemimi anlayack olmaları
analsınlar ne olacak kı kendı karuıları kızları reglolmuyor mu en basıtınden anaları regl olmasaymıs duzenlı kendılerıde olmazmıs malum yumurtlamak lazım cocuk dogurmak ıcın bunda utanılacak bırsey yok, ayrıca ısteyen tutar ısteyen tutmaz oruc bır zorunluluk değil isteğe bağlı birşey kimseyede birşey açıklamak zorunda değilsiniz...
ben senelerdir oruc tutmam, kımseye de hesap vermem bununla alakalı olarak tutana saygım sonsuz ama ben tutmak ıstemıyorum bu kadar basit..!!

Ben oruç tutuyorum zaten benm utandığım erkeklerin regl dönemimi farketmesi
Ayda 5 gün tutmayıp diğer zamanlarda tutunca anlaşılcak bide burdakiler soruyo bıkmadan usanmadan niye tutmuyosun diye ben ne yalan söylcem 4-5 gün , hiç tutmnasam ben dayanamıyorum tutmuyorum derim
Bilenler de bayanlar zaten

yok artık, şaka mı bu,
ergenlik döneminde mi iş arkadaşlarınız.
tutmuyorum deyin geçin, açıklama yapmak orunda mısınız?
ben bazen şey derdim, ben muafım derdim, neden muafsın diyecekse buyursun desin, utanacak halim yok ya.

Mutlu değilim orası ayrı konu ama kendinizi bide benm yerime koyun
Regl dönemindesiniz akşama kadar aç durmanızın bi anlamı var mı
Gidip söylüyosunuz ben yemek ycem diye finansda ki arkadaşa oda patrona söylüyor bunu hemde günkük 10-20 tl için söylüyor haftalık kasaya çektirdiği kartlara attığı parayı söylemeyen kız
Siz olsanız bi tuhaflık aramaz mısınız

ben aramam,
zaten zengin böyle olunuyor, 10-20 tl dediğiniz rakamları hesaplamazlarsa olmaz :)
hani sinir bozucu farkındayım ama kişisel algılamanızı gerektirecek bir durum değil.
patron da kadın çalışanların arada oruç tutmadığı biliyordur zaten ama çetelenizi tutacak değil ya, unutmuştur bile çoktan.

Neden tutmuyorsun sorusu kulun soracağı soru mu? Ben neden benim gibi kul olan birine hesap vereyim ki nefret ediyorum bu yüzden ramazandan

Bizimde yemekhane kapalı alay eder gibi yakında yemek yerleri var diyolar dışarda 15 20 lira her gün versem ayda 400 lira yemeğe mi vercem yemekhanede 2 liraya yiyorken üstelik
Soruyolar işte ve bende bu soruya cevap vermekten nefret ediyorum o yüzden kmseye bişey belli etmemeye çalışıyorum
Benmde dışarda yemeğe verdiğim para göze batıyo işte ama napalım 15-20 liradan aşağı yemek mi veriyolar

Back
X