Ne Yapmaya Çalışıyor Bu Adam?

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.110
33
Arkadaşlar merhabalar,

Kuzenimin eşiyle ilgili bir sorunumuz var. İki tane biri 3 biri 5 yaşında kızları var Allah bağışlasın. Ben de çocuğum olmadığı için sürekli olmasa da ayda bir gider severim çocukları. Kuzenimle aynı yaşta sayılırız ay farkı var aramızda. Çocukluktan beri de çok yakınız. Ama bu aralar çok sıkıntılı bir durumda kendisi. Eşini tanıdığımız kadarıyla (8 yıllık evliler 4 yıl flörtleri oldu) çok efendi, yakışıklı, kariyer sahibi bir adam. Evine de çocuklarına da düşkün bir baba. Ailesiyle anne babasıyla arası çok iyi saygılı gerçekten. Yanlış anlaşılmasın kuzenimi övmek için değil ama Allah için bakımlı çok güzel bir kadın. Kendine özen gösterir. Bende çocuk yok maşallah duba gibiyim kuzenim fittir yani iki dirhem bir çekirdek. Kuzenimden daha çok hani sürekli foto yüklenen bir uygulama var popüler orada foto paylaşır kuzenimle birlikte tatillerini gezmelerini koyar, sinemaya giderler onu koyar, çocuklarıyla ailesiyle fotolar koyar ve yorum da yazar altına. Hani herkes de beğenir ne güzel evlilikleri var maşallah diye.
Ama adam kuzenimi aldatıyormuş . Kuzenimin iddiası bu. Emin olduğunu söylüyor. Ben de inananıyorum çünkü bu kadar açık (resimler herkese açık) bu kadar mutlu fotoğraflar paylaşan her haftasonunu kuzenimle çocuklarıyla geçiren bir adam nasıl aldatır? Kuzenim takip ettirmiş. Çalıştığı yerde bir kadınla takılıyormuş sürekli. Hafta içi gezmeler filan artık ayrıntısını bilemem. Bu adamın amacı ne sizce? O zaman niye böyle fotoğraflar koyuyor? Kuzenimi kandırmak için mi acaba? E kadın görmüyor mu fotoları? Bu daha nereye kadar böyle gidecek? Benim de uykularım kaçtı halini görünce kadıncağızın. Çöktü resmen elli yaş yaşlanmış gibi.
Bu arada kuzenim boşanmayı düşünüyor.

Hayır karısı aldattığından eminken, siz dış kapının dış mandalı olarak nasıl emin olamıyorsunuz ki? Bunu kötü anlamda söylemiyorum, sonuçta siz aynı evin içinde olmayan, ayda 1 kez giden birisiniz. Adamla aynı evin içinde olan o. Kuzeninizin kocası. Adamı karısından iyi tanıyamazsınız. Ve inanın evli bir erkekle birlikte olmayı kabul eden o kadar kadın var ki, bunu 2.kadın olmak olarak değilde macera olarak gören. Adamın mutlu mutlu fotoğraf atmasına inanmayın demek istiyorum.

Hayır karısı aldattığından eminken, siz dış kapının dış mandalı olarak nasıl emin olamıyorsunuz ki? Bunu kötü anlamda söylemiyorum, sonuçta siz aynı evin içinde olmayan, ayda 1 kez giden birisiniz. Adamla aynı evin içinde olan o. Kuzeninizin kocası. Adamı karısından iyi tanıyamazsınız. Ve inanın evli bir erkekle birlikte olmayı kabul eden o kadar kadın var ki, bunu 2.kadın olmak olarak değilde macera olarak gören. Adamın mutlu mutlu fotoğraf atmasına inanmayın demek istiyorum.
Her sorana da örnek gösteriyoruz inanki. Efendi evine işine düşkün diye. Herkes de imreniyor mutluluk fotolarını görünce. Bu nedir yaa. Çocukları da var iki tane. Şoktayım

Midem bulanıyor suratı aklıma gelince. Hele de gülüşü. Boyun posun devrilsin yüzün gülmesin. Kaç gündür uyuyamıyorum sinirden. Kuzenim değil kardeş gibiyiz sanki ben aldatılmışım yüzsüz adam kahrol

Her sorana da örnek gösteriyoruz inanki. Efendi evine işine düşkün diye. Herkes de imreniyor mutluluk fotolarını görünce. Bu nedir yaa. Çocukları da var iki tane. Şoktayım
Ben sosyal medyada sürekli mutluluk pozları kesen insanlara inanmıyorum. Herkes sadece en iyi fotoğrafını, en iyi yaşantısını, en güzel anlarını paylaşıyor. Kimse mutsuz olduğu bir fotoğrafı ya da kötü olduğu bir anı paylaşmıyor. Doğal olarak onları mutlu diye düşünmeniz çok normal. Adam dışarıya mutluluk pozu veren, içten içe karısını aldatan bir tip. Bu kadar rahat bir şekilde fotoğraf paylaştığına göre beraber olduğu kadında evliliğini biliyor, ses çıkarmıyor.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar yani.

Amacı ne derken şoktayım çünkü o kadar güzel fotoğrafları adam kendi çekip koyuyor şerefsiz
kuzenim dava açacak. toparlanacak biraz bekliyor şimdilik. ailesiyle konuşmadı daha teyzem şeker hastası. eniştem iki yıl oldu vefat edeli. kuzenim bankacı. şimdi çalışmıyor ama mantıklı bir insan biraz dişimi sıkıp işe girip öyle boşanıcam diyor. daha eşiyle yüzleşmedi. ilk bana anlattı

Aldatıyormus adam ne yapmaya çalışıyoru mu var?

Diğer kadın işyerinden evli olduğunu bilerek başlamış ilişkiye sonuçta ondan çekincenecek birşeyi de yok. Dikkat çekmemek adına paylaşıyordur.

Eşini aldatan insanda mantık aramak hata olur zaten.

Her evlilik için geçerli değildir ama dışardan mükemmel gözüken evliliklerde genelikle aldatma oluyor niyeyse. Eşine karşı duyduğu vicdan azabindan sanırım erkek cok iyi davranıyor. Gezmeler, herkese karşı bakın biz mutluyuz fotografları, hediyeler vs.
Aldatmış olabilir, eğer kuzeninizin niyeti ayrılmakda kanıtlar elinde dursun. Uzaktan takip ettirmiş ya, fotoğraf olabilir belki telefonunu mesajlar fln yakalar. Ama şimdi bildiğini belli etmesin

Ben sosyal medyada sürekli mutluluk pozları kesen insanlara inanmıyorum. Herkes sadece en iyi fotoğrafını, en iyi yaşantısını, en güzel anlarını paylaşıyor. Kimse mutsuz olduğu bir fotoğrafı ya da kötü olduğu bir anı paylaşmıyor. Doğal olarak onları mutlu diye düşünmeniz çok normal. Adam dışarıya mutluluk pozu veren, içten içe karısını aldatan bir tip. Bu kadar rahat bir şekilde fotoğraf paylaştığına göre beraber olduğu kadında evliliğini biliyor, ses çıkarmıyor.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar yani.
Yok aslında işte ben de burasını anlayamıyorum. Madem karını sevmiyorsun başkasını seviyorsun karınla niye mutlu foto paylaşıyorsunki? Amacın ne? Yoksa belli oldu adam şerefsiz aldatmış yani ama işte bu ispat çabası niye? Allahın belası seni sinirimden karnım ağrıyor yaa

Yok aslında işte ben de burasını anlayamıyorum. Madem karını sevmiyorsun başkasını seviyorsun karınla niye mutlu foto paylaşıyorsunki? Amacın ne? Yoksa belli oldu adam şerefsiz aldatmış yani ama işte bu ispat çabası niye? Allahın belası seni sinirimden karnım ağrıyor yaa
Dostlar mutlu görsün mantığı. Başka birşey değil.

Eşini aldatan kişinin davranışlarında amaç/mantık aramak çok mu gerekli ya?
aklı başında olsa gül gibi karısına bunu yapmaz zaten.
Acaba adam ruh hastası filan mı sonra kuzenime yapışıp kalmasın. Tipine ....tığım. O kadar sinirliyim ki. Böyle yapan şizofrendir bence. Ama öyle değil mi siz söyleyin Allah korusun bundan her şey beklenir numaracı işte

Back
X