Ne Yapmaya Çalışıyor Bu Adam?

Ben daha da inanmam karı koca boy boy mutluluk fotoları koyanlara. Kim bilir hangisi aldatıyor aldatılıyor kadınlar gözümüzü açalım bundan sonra eşimi de takip edicem. Whatsap web varmış burda konulardan birinde okudum onu yüklerim o kimle mesajlaşıyorsa görürüm. Bundan sonra böyle

Ben daha da inanmam karı koca boy boy mutluluk fotoları koyanlara. Kim bilir hangisi aldatıyor aldatılıyor kadınlar gözümüzü açalım bundan sonra eşimi de takip edicem. Whatsap web varmış burda konulardan birinde okudum onu yüklerim o kimle mesajlaşıyorsa görürüm. Bundan sonra böyle
Zirhlarimizı kuşanıp savaşa hazır olalım. :KK62:

Bence siz bir sakin olun, bu kadar içsellestirmeyin bu konuyu.

Zirhlarimizı kuşanıp savaşa hazır olalım. :KK62:

Bence siz bir sakin olun, bu kadar içsellestirmeyin bu konuyu.
Bence ben artık uyumalıyım. Sabaha sakinleşirim belki. Sinirden çok abarttım galiba. Ama adam gözümün önünden gitmiyor
Herkes ektiğini biçer. O bu yuvaya sebep oldu kendisinin de daha yuvası olmasın inşallah sürüm sürüm sürünsün amin

Bence ben artık uyumalıyım. Sabaha sakinleşirim belki. Sinirden çok abarttım galiba. Ama adam gözümün önünden gitmiyor
Herkes ektiğini biçer. O bu yuvaya sebep oldu kendisinin de daha yuvası olmasın inşallah sürüm sürüm sürünsün amin
Siz beddua etmek içinde acele etmeyin.

Kuzeniniz yeni öğrenmis eşiyle yüzleşmemis, ikna mi olur boşanır mi hiç belli olmaz.

Yatın uyuyun en iyisi temiz temiz.

Siz beddua etmek içinde acele etmeyin.

Kuzeniniz yeni öğrenmis eşiyle yüzleşmemis, ikna mi olur boşanır mi hiç belli olmaz.

Yatın uyuyun en iyisi temiz temiz.

Bence ayrılır yani artık bu adama güvenilmezki. Doğru diyorsunuz yatıcam da konularda takılı kaldım. kadınlar kulübüne girince çıkamıyorum. Neyse yatayım artık

adam ne yapmaya calısıyor amacı ne demıssınız
bırde kuzenınıze ınanmamıssınız :KK70:

bende sıze soruyorum sızın amacınız ne ? ne yapmaya calısıyorsunuz
İnandım inandım. Beraber ağladım ben de yorgunum gerçekten. Sinirle yazdım işte bu kadar numaracı insan ne yapmaya çalışıyor hem de kuzenimle fotoğraf koymaya devam ediyor amacı ne diye. Başka sebebi yok yazdıklarımın.

şuan aldatmayan erkek çok az ben bunu kaldıramayacağım için evlilik isyemiyorum ömür boyu sevgililik olsun en iyisi

şuan aldatmayan erkek çok az ben bunu kaldıramayacağım için evlilik isyemiyorum ömür boyu sevgililik olsun en iyisi
Canım sanki sevgililer aldatmaz mı evli adam böyleyse sevgili hiç tınlamaz dimi? Aldatmayan da vardır ama artık güvenccim kalmadı inanki. Mutlu efendi görünen böyleyse kavgalı olan demek ohooo. Eskiler böyle değildi bence. Eniştelerime falan bakıyorum da çocukluktan beri ev iş ev iş saatleri belli adamların. 60 yaşına geldiler hep aynı. Geçim derdi çocuk çoluk. Acaba sosyal medyadan mı oluyor böyle şeyler.

Canım sanki sevgililer aldatmaz mı evli adam böyleyse sevgili hiç tınlamaz dimi? Aldatmayan da vardır ama artık güvenccim kalmadı inanki. Mutlu efendi görünen böyleyse kavgalı olan demek ohooo. Eskiler böyle değildi bence. Eniştelerime falan bakıyorum da çocukluktan beri ev iş ev iş saatleri belli adamların. 60 yaşına geldiler hep aynı. Geçim derdi çocuk çoluk. Acaba sosyal medyadan mı oluyor böyle şeyler.
sosyal medya artı böyle tek gecelik yada uzun süreli şeyler için uygulamalar çıktı o yüzden .

Ben de düşündüm taşındım bu adam ruh hastası bence. Çünkü hani aldatan insan artık eşine ilgisi kalmaz ki dimi? Bu şizofren gibi bişey olmuş
Şizofren olduğunu sanmıyorum karektersiz ruhu bozuk bence böle tipler herşeyi yapar karısını boşamaz.Görüştüğü kadınlara en başka o imajı vermiştir zaten ‘’ben eşimden ayrılamam’’ diye

Arkadaşlar merhabalar,

Kuzenimin eşiyle ilgili bir sorunumuz var. İki tane biri 3 biri 5 yaşında kızları var Allah bağışlasın. Ben de çocuğum olmadığı için sürekli olmasa da ayda bir gider severim çocukları. Kuzenimle aynı yaşta sayılırız ay farkı var aramızda. Çocukluktan beri de çok yakınız. Ama bu aralar çok sıkıntılı bir durumda kendisi. Eşini tanıdığımız kadarıyla (8 yıllık evliler 4 yıl flörtleri oldu) çok efendi, yakışıklı, kariyer sahibi bir adam. Evine de çocuklarına da düşkün bir baba. Ailesiyle anne babasıyla arası çok iyi saygılı gerçekten. Yanlış anlaşılmasın kuzenimi övmek için değil ama Allah için bakımlı çok güzel bir kadın. Kendine özen gösterir. Bende çocuk yok maşallah duba gibiyim kuzenim fittir yani iki dirhem bir çekirdek. Kuzenimden daha çok hani sürekli foto yüklenen bir uygulama var popüler orada foto paylaşır kuzenimle birlikte tatillerini gezmelerini koyar, sinemaya giderler onu koyar, çocuklarıyla ailesiyle fotolar koyar ve yorum da yazar altına. Hani herkes de beğenir ne güzel evlilikleri var maşallah diye.
Ama adam kuzenimi aldatıyormuş . Kuzenimin iddiası bu. Emin olduğunu söylüyor. Ben de inananıyorum çünkü bu kadar açık (resimler herkese açık) bu kadar mutlu fotoğraflar paylaşan her haftasonunu kuzenimle çocuklarıyla geçiren bir adam nasıl aldatır? Kuzenim takip ettirmiş. Çalıştığı yerde bir kadınla takılıyormuş sürekli. Hafta içi gezmeler filan artık ayrıntısını bilemem. Bu adamın amacı ne sizce? O zaman niye böyle fotoğraflar koyuyor? Kuzenimi kandırmak için mi acaba? E kadın görmüyor mu fotoları? Bu daha nereye kadar böyle gidecek? Benim de uykularım kaçtı halini görünce kadıncağızın. Çöktü resmen elli yaş yaşlanmış gibi.
Bu arada kuzenim boşanmayı düşünüyor.
Ah bacım her ikisi de evli olan kişilerin birlikte olduğuna eşlerini aldattıklarına şahit oldum ama sosyal medyalarına baksan evli mutlu çocukluklular zaten sosyal medyada herkes mutlu o da ayrı mevzu

Karısı aldattığını anlamasın diye göz boyamış tatiller sinemalar ilgili davranışlar ben bunu anladım.

Bu mantığa göre sosyal medyaya fotolar koyan her çift çok mutlu, örnek gösterilen cift mı?bence çoğu gösteris. Demek ki adamınki de gösterismis.

Belki adam evliliginde mutludur da heyecan ariyordur. Var boyle serefsizler afedersin.
Insallah kuzenin bosanir da g.t gibi kalir ortada adam.

Back
X