- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
Beynime kan sıçratan ne biliyor musunuz? Bir fotosu var tek kendini koymuş, kuzenim de yazmış yakışıklı kocam filan diye. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle sahtekar ilk defa görüyorum midem bulandı evime de daha adım atamaz kısa boyluyum ama vurdum mu yamulturum hele bi gelsin de göreyim tabiki kuzenime destek olucam o benim kardeşim yaa ne demekHayır aldatılmanın amacı mı olur arkadaş, karaktersizdir yapar yani. Ayrıca evli erkekle kadının beraber olmasına niye şaşırıyorsunuz, şu forumda bile onlarca kadın var böyle konular açan. Bence sizin yapacağınız şey belli kuzeninize destek olacaksınız, yoksa ne aldatılmanın nedeni, ne o kadının karakteri kuzeninizin acısını azaltmayacak. Ayrıca benim çevremde gördüğüm kadarı ile ya çok ilgili olanlar, ya da çok ilgisizler aldatılıyor, ilgininde ilgisizliğinde fazlası şüpheli bana göre, zira öyle dış dünyaya karşı gösterişe kaçan durumlar bana her zaman sahte geliyor, meslea adam evlilik yıldönününde mesela karısının elini tutup gözüne bakarak söylemesi gereken şeyleri, gidiyor sosyal medyada yayınlıyor, karısına yaptığı her süprizi karısından önce sosyal medyası görüyor falan, bana böyle erkekler hep bir vitrin oluşturma , millete kendini beğendirme derdinde gibi geliyor, herşey kararında olmalı.
Ben burada sizin akrabalik ilişkilerinize bayildim
Benim başıma böyle is gelse tum kuzenler
Zil takip oynar
Siz kendi başınıza gelmis giib uzulmuusnuz
Helal olsun
Vallahi öyle bir niyetim yok ama şu noktada haklısınız kuzenim tek benle paylaştı ve ben de patlayacak durumdayım çok sinirliyim ve bu adam ne yapmak istiyor diye şok oldum belki yaşayan vardır diye yazdımŞuan kızlar toplansın ay hadi dedikodu yapalım diye açılmıs bir konu sanki
Hanı siz bu konuyu konuşacak kişi bulamamıssınız ondan açılmıs bu konu
Ne yapmaya çalışıyor anlatayım hem karımla hem sevgilimle olayım diyor
ikisiyle de olayım diyor çok net
Bunların şeylerini kesip sallandırmak en iyisi tövbe yaAllan şaşı, sırık fasulyesi Adriana Lima 'yi aldattı, daha amaç mi kalmış adamlarda? Tuttuguma vurayım gol olsun, hepsi santrafor mübarek
Evet dimi işyerinden zaten o zaman biliyor her şeyi o kadın da. Midem bulanıyor ikisinden de umarım en kısa zamanda Allahından bulsunlarAldatıyormus adam ne yapmaya çalışıyoru mu var?
Diğer kadın işyerinden evli olduğunu bilerek başlamış ilişkiye sonuçta ondan çekincenecek birşeyi de yok. Dikkat çekmemek adına paylaşıyordur.
Eşini aldatan insanda mantık aramak hata olur zaten.
Ben de düşündüm taşındım bu adam ruh hastası bence. Çünkü hani aldatan insan artık eşine ilgisi kalmaz ki dimi? Bu şizofren gibi bişey olmuşKarısını çatır çatır aldatırken bu şekilde tatillere giden,fotoğraf koyan insanlar biliyorum.Bir çeşit ruhsal problem bence
Siz yine de karı koca arasına çok girmemeye bakın bence. Anladığım kadarıyla durumu çok içselleştirmişsiniz.Acaba adam ruh hastası filan mı sonra kuzenime yapışıp kalmasın. Tipine ....tığım. O kadar sinirliyim ki. Böyle yapan şizofrendir bence. Ama öyle değil mi siz söyleyin Allah korusun bundan her şey beklenir numaracı işte
Çocuklara yemek yediriyor bir yandan ağlıyor çökmüş ha kız kardeşim ha kuzenim içselleştirdim elimde değil. Kendime yapılmış gibi. Ben de elimden bir şey gelmiyor ki adamla konuşamam kuzenim ne diyorsa o. Kafa sallayıp üzülme deyip duruyorum. Zaten uzun zamandır bir şeyler vardı kuzenimde çünkü değişmişti tavırları. Ama hiç aklıma gelmezdi. Aptal değil akıllı bir insan tabii takip ettirmiş işte şimdi o şerefsiz adam düşünsün. Bence soyup soğana çevirsin kendine de söyledim donuna kadar al dedim. oh.Siz yine de karı koca arasına çok girmemeye bakın bence. Anladığım kadarıyla durumu çok içselleştirmişsiniz.