- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
Her sorana da örnek gösteriyoruz inanki. Efendi evine işine düşkün diye. Herkes de imreniyor mutluluk fotolarını görünce. Bu nedir yaa. Çocukları da var iki tane. ŞoktayımHayır karısı aldattığından eminken, siz dış kapının dış mandalı olarak nasıl emin olamıyorsunuz ki? Bunu kötü anlamda söylemiyorum, sonuçta siz aynı evin içinde olmayan, ayda 1 kez giden birisiniz. Adamla aynı evin içinde olan o. Kuzeninizin kocası. Adamı karısından iyi tanıyamazsınız. Ve inanın evli bir erkekle birlikte olmayı kabul eden o kadar kadın var ki, bunu 2.kadın olmak olarak değilde macera olarak gören. Adamın mutlu mutlu fotoğraf atmasına inanmayın demek istiyorum.
Ben sosyal medyada sürekli mutluluk pozları kesen insanlara inanmıyorum. Herkes sadece en iyi fotoğrafını, en iyi yaşantısını, en güzel anlarını paylaşıyor. Kimse mutsuz olduğu bir fotoğrafı ya da kötü olduğu bir anı paylaşmıyor. Doğal olarak onları mutlu diye düşünmeniz çok normal. Adam dışarıya mutluluk pozu veren, içten içe karısını aldatan bir tip. Bu kadar rahat bir şekilde fotoğraf paylaştığına göre beraber olduğu kadında evliliğini biliyor, ses çıkarmıyor.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar yani.Her sorana da örnek gösteriyoruz inanki. Efendi evine işine düşkün diye. Herkes de imreniyor mutluluk fotolarını görünce. Bu nedir yaa. Çocukları da var iki tane. Şoktayım
Yok aslında işte ben de burasını anlayamıyorum. Madem karını sevmiyorsun başkasını seviyorsun karınla niye mutlu foto paylaşıyorsunki? Amacın ne? Yoksa belli oldu adam şerefsiz aldatmış yani ama işte bu ispat çabası niye? Allahın belası seni sinirimden karnım ağrıyor yaaBen sosyal medyada sürekli mutluluk pozları kesen insanlara inanmıyorum. Herkes sadece en iyi fotoğrafını, en iyi yaşantısını, en güzel anlarını paylaşıyor. Kimse mutsuz olduğu bir fotoğrafı ya da kötü olduğu bir anı paylaşmıyor. Doğal olarak onları mutlu diye düşünmeniz çok normal. Adam dışarıya mutluluk pozu veren, içten içe karısını aldatan bir tip. Bu kadar rahat bir şekilde fotoğraf paylaştığına göre beraber olduğu kadında evliliğini biliyor, ses çıkarmıyor.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna demiyorlar yani.
Dostlar mutlu görsün mantığı. Başka birşey değil.Yok aslında işte ben de burasını anlayamıyorum. Madem karını sevmiyorsun başkasını seviyorsun karınla niye mutlu foto paylaşıyorsunki? Amacın ne? Yoksa belli oldu adam şerefsiz aldatmış yani ama işte bu ispat çabası niye? Allahın belası seni sinirimden karnım ağrıyor yaa
Acaba adam ruh hastası filan mı sonra kuzenime yapışıp kalmasın. Tipine ....tığım. O kadar sinirliyim ki. Böyle yapan şizofrendir bence. Ama öyle değil mi siz söyleyin Allah korusun bundan her şey beklenir numaracı işteEşini aldatan kişinin davranışlarında amaç/mantık aramak çok mu gerekli ya?
aklı başında olsa gül gibi karısına bunu yapmaz zaten.
Haklı olabilirsiniz evet. Dışarı gösteriş. Ama sonu iyi olmayacak kıçına tekmeyi yiyince dostları görsün köpekDostlar mutlu görsün mantığı. Başka birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?