ne yapmaya çalışıyor bu kadin...

Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
Kıyaslama yapmış çocuğuna çirkin dememiş.ileri giderse cevap ver onun dışında bişey deme.böyle insanlara laf etsen hoşuna gider kıskandı filan der.duymazsan kudurur.siz de 92 çok değilmi filan demişsiniz ama madem biliyorsunuz huyunu ağzına laf vermeyin.önemsiz şeyler bunlar...

Eltinizin dedikleri yanlis ama sizde kizinizla kiyaslamissiniz benimki 74-80 giyiyor diyerek. Yani sizde ayip etmissiniz yegeninizin cok kilolu oldugunu ima etmissiniz belki yengenizde size kirildi.

Canım yapman gereken çok basit aslında. Sakin kal ve öyle sacmaladigi zaman ne demek istedin diye sor. Biraz geceler falan sen yani ? Diye devam etti. Anladigim kadariyla direk çirkin demiyor Şakayla karışık bi şeyler geveliyor. Yani açıkça söylemeye zorla. Zaten kaçar hemen. Bir daha da yemez.

Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)

Haha canım patavatsizlik değil bu safi kıskançlık ve haset. Herkese laf sokma istegi. Valla ben senin yerinde olsam mesafe koyarım araya. Çok görüşme. Görustugumuzde de Merhaba der geçerim başka yere. Şimdi bu kadın aileden. Dolayısıyla senin yavrunu üzerinde bir etkisi olma ihtimali çok yüksek. Senin çocuğun bu kadını ailenin bir üyesi olarak görmesin ve bilmesin. Kadın hasetli. Bugün çirkin der. Yarın burnunu yamuk der, sismansin der sayısının der. Öbür gün aa matematiği yapamıyorsun der, derslerin zayıf der. Kız buyur okul bitirir is bulamadın der, is bulur koca bulamadın der. Koca bulur bu sefer de başa döner Ayy bu çirkin der. Yani bu kadın senin kızının özgüvenini ömrü boyunca yıkmaya çalışacak gibi duruyor. Bir anne olarak senin görevin kızını bu kötülerden korumak. Bu kadına ona göre davran

Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
eltiler böyledir aldırış etme...

kızınız maşallah çok tatlı ve güzel. büyüyünce de çok güzel bir kız olacak bence Hoppa

eltini de boşver bi daha da böyle laf ederse ne kadar ayıp bebekler kıyaslanır mı senin için çirkin de.

çirkin bebekler ilerde hep çok güzel yakışıklı oluyor . bu da benim tezim . şaka bir yana bebek o ya . nasıl bir hırs varsa ona bile saldırıyor kelimeleriyle . siz sınırı hiç seviye düşürmeden çizin. mesela ben olsam o ilk söylediğinde tek kaşımı kaldırıp hayırdır ? derdim. emin ol yüzde doksan geri dönüşü şaka yaptıma çevrilir. bir daha da yapamazlar. haddini herkes bilecek .

bebeğin kendi persantil eğrisinde gitmesi önemli olan . ilerde sizin çocuğunuz daha uzun da olabilir . önemli olan o persantili düşmemesi. kilo sağlık demek değil. her bebek her insan aynı değil . biri bi tık geriden uzar ama takipte hep aynı persantildedir bakarsın en sonunda geçmiştir hepsini . annelere bunu anlatmaktan dilimde tüy bitti ama hala gelip görümceminki daha uzun diyorlar . yapmayın nolur .

her cümlenin sonuna yine bişey demedim yine ses etmedim sustum sesimi çıkarmadım dilim boğazıma kaçtı diye eklemişsiniz. ne yapalım gelip sizin yerinize biz mi cevap verelim densiz kadına.

Hayir bide konu sahibi bisey demis. Ama eltiye degil, yengeye catti. "Yok cocugun bedeni büyük,degil mi" demesi ile yengesi ile arasinda pek farki olmadigini gösterir.

Hayir "ne münasebet tüm cocuklar güzeldir" demek yada gülerek "hangi göz ile baktigini bilmiyorumda, benim kizim prensees" demesi o kadarmi zor? Sahsen bence eger susacaksan, arkasindan konusmayacaksin, marifetmis gibi davranmayacaksin.

Çok ayıp etmiş gerçekten. Canınızı sıkmayın, kalbi kötü olanın dilinden de dökülenler can sıkıcı olur. Allah ona bu kırıcılığından kurtulmayı nasip etsin. Böyle devam ederse de boşverin, onu ve söylediklerini umursamadığınızı belli edin ona. Çünkü bu tarz insanlarla baş edilmez. Tek eğlenceleri insanlarla uğraşmaktır onların canını sıkmaktan zevk alan kişiler böyledir. Böyle boş insanların sözlerini umursamayın değmez.

Niye ses etmiyorsunuz manyak misiniz ? Kızınıza hakaret ediliyor ve siz susuyor musunuz? bir daha öyle derse besilik inek beslemiyoruz sen bir obez adayı yetistiriyorsun eskidendi o bebeklerin kilo alınca sağlıklı oldukları inancı şimdi değişti. De. Cahil cahil konuşmasına izin verme

Eltinizin dedikleri yanlis ama sizde kizi kiyaslamissiniz benimki 74-80 giyiyor diyerek. Yani sizde ayip etmissiniz yegeninizin cok kilolu oldugunu ima etmissiniz belki yengenizde size kirildi.
Ben kiyaslamadim anlamadiniz sanirum bn ilk defa 10 aylik bi bebegin 92 giydigini gordum ve gozumde yok yengemde kirilmadi cunku bn kirici konusmadim ona sonrada n konustuk ifade ettim tekrar belki yalnis anlamistir diye

Back
X