- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
hamileyken sana çok baktım heralde çirkinliği aynı sana benziyor de.
Senin gibi içi çirkin olmasın inşallah de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyken sana çok baktım heralde çirkinliği aynı sana benziyor de.
Senin gibi içi çirkin olmasın inşallah de.
Ben laf sokmak icin sormadim yengeme sadece 1 yas olunca 92 girdiğini hep biliyorum goruyorum oyüzden oyle dedim abimjn hanimjna ve yegenime kastım olmaz onlar abimle benim icin ayni deger ve cevabi güzel ce yengem dedi eltiminn burrnunu sokacagini bilemedim arti yengemle eltim ömür lerinde 2 defa tek gördüler birbirlerini maksat laf sokmak olsun eltim icin her firsati degerlendirirSiz niye kaç giydiğini sorup bi de fazla değil mi diyorsunuz..
Birbirinize laf sokmak için mi biraraya geliyorsunuz hepiniz..
Ben laf sokmak icin sormadim yengeme sadece 1 yas olunca 92 girdiğini hep biliyorum goruyorum oyüzden oyle dedim abimjn hanimjna ve yegenime kastım olmaz onlar abimle benim icin ayni deger ve cevabi güzel ce yengem dedi eltiminn burrnunu sokacagini bilemedim arti yengemle eltim ömür lerinde 2 defa tek gördüler birbirlerini maksat laf sokmak olsun eltim icin her firsati degerlendirir
Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)Cocugun cirkini mi olurmus ..
Ne densiz laflar bunlar..
Neden musade ediyorsunuz?
Allah akil guzelligi versin
Yoksa ne olacagi belli de gec yani ..
Hahahaa iyiymis :)Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)
Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)
Oy şunun güzelliğine bak!! Maşallah. Cennet kokusu bunlar ya, laf edenler de çamur yürekli olsa gerek. Sıkmayın canınızı
Cok tatli masallah sen üzme kendini Allah acilarini göstermesin
Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)
31 yasinda var herhalde hareketlerine bakilirsaHahahaa iyiymis :)
Zevk aliyor kadin bozulmaktan herhalde...
Kac yasinda psikolojik sorunlari mi var ?
Sagliikli cnm cok iyi ayina gore tum hareketleri yapar şükür bna göre kilosuda iyiCanım sağlıklı mı bebisin benimki de 8 aylık 7 buçuk kilo ve bana bakamiyon diyen yerken görünce bu böylepparçalı nasıl yiyo bogulmiyomu ayy ne çok yiyo siz battiniz vs. Bende diyomki ilerde zayıflama derdi olmayacak benim gibi çok şükür yemesi güzel sağlıklı da daha ne. İsteyeyim yemisim kilosunu obezmi olsun yavrum
Saol cnmOy şunun güzelliğine bak!! Maşallah. Cennet kokusu bunlar ya, laf edenler de çamur yürekli olsa gerek. Sıkmayın canınızı