ne yapmaya çalışıyor bu kadin...

hamileyken sana çok baktım heralde çirkinliği aynı sana benziyor de.
20160424_163232.webp

Senin gibi içi çirkin olmasın inşallah de.

Siz niye kaç giydiğini sorup bi de fazla değil mi diyorsunuz..
Birbirinize laf sokmak için mi biraraya geliyorsunuz hepiniz..
Ben laf sokmak icin sormadim yengeme sadece 1 yas olunca 92 girdiğini hep biliyorum goruyorum oyüzden oyle dedim abimjn hanimjna ve yegenime kastım olmaz onlar abimle benim icin ayni deger ve cevabi güzel ce yengem dedi eltiminn burrnunu sokacagini bilemedim arti yengemle eltim ömür lerinde 2 defa tek gördüler birbirlerini maksat laf sokmak olsun eltim icin her firsati degerlendirir

Cocugun cirkini mi olurmus ..
Ne densiz laflar bunlar..
Neden musade ediyorsunuz?
Allah akil guzelligi versin
Yoksa ne olacagi belli de gec yani ..

Ben laf sokmak icin sormadim yengeme sadece 1 yas olunca 92 girdiğini hep biliyorum goruyorum oyüzden oyle dedim abimjn hanimjna ve yegenime kastım olmaz onlar abimle benim icin ayni deger ve cevabi güzel ce yengem dedi eltiminn burrnunu sokacagini bilemedim arti yengemle eltim ömür lerinde 2 defa tek gördüler birbirlerini maksat laf sokmak olsun eltim icin her firsati degerlendirir

O zaman güzelce uyarın..
Söylediği lafın nereye gittiğin bilsin..
Siz kıyas yapmayın,,

Cocugun cirkini mi olurmus ..
Ne densiz laflar bunlar..
Neden musade ediyorsunuz?
Allah akil guzelligi versin
Yoksa ne olacagi belli de gec yani ..
Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)

Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)
Hahahaa iyiymis :)
Zevk aliyor kadin bozulmaktan herhalde...
Kac yasinda psikolojik sorunlari mi var ?

Nie susuyorsunuz anlamadım laf edilen kendi bebeğiniz.Densize aynı densizlikle cevap vericeksinki anlasın saf olmadığınızı...Deli deliyi görünce sopasını saklarmış..Bizde adettir hamileyken kime gıcık olursan bebek ona benzermiş bende sana uyuz olduğumdan bitanecik kızım ne yazıkki sana benzemiş de..

Offf tam bir gicik yahu dengesiz sen kafana takma eltinin dediklerine seni catlakmak icin diyor resmen. Bazi bebekler öbürlerinden daha büyük benim cocugumda minyon emzirdigim halde bir tanidigin kizi var 10 aylik masallah oglumla ayni kilo ve 92 beden giyiyor her bebek farkli anne babaya da bakar. Sen üzme kendini o elti zaten sana dediklerin dokundugu icin öyle diyor. Sende ona laf cak ama cocukla ilgili degil onun seviyesine inme

sız cocugunuza cırkın ımasından cok rahatsız olmussunuz haklı olarak
pekı sız nıye yegenın bedenını sorup fazla degıl mı dedınız ???

bence bu durumda sıkayet etmeye hakkınız yok

Canım sağlıklı mı bebisin benimki de 8 aylık 7 buçuk kilo ve bana bakamiyon diyen yerken görünce bu böylepparçalı nasıl yiyo bogulmiyomu ayy ne çok yiyo siz battiniz vs. Bende diyomki ilerde zayıflama derdi olmayacak benim gibi çok şükür yemesi güzel sağlıklı da daha ne. İsteyeyim yemisim kilosunu obezmi olsun yavrum

Canım sağlıklı mı bebisin benimki de 8 aylık 7 buçuk kilo ve bana bakamiyon diyen yerken görünce bu böylepparçalı nasıl yiyo bogulmiyomu ayy ne çok yiyo siz battiniz vs. Bende diyomki ilerde zayıflama derdi olmayacak benim gibi çok şükür yemesi güzel sağlıklı da daha ne. İsteyeyim yemisim kilosunu obezmi olsun yavrum
Sagliikli cnm cok iyi ayina gore tum hareketleri yapar şükür bna göre kilosuda iyi

[QUOscckts, post: 46256906, member: 585786"]sız cocugunuza cırkın ımasından cok rahatsız olmussunuz haklı olarak
pekı sız nıye yegenın bedenını sorup fazla degıl mı dedınız ???

bence bu durumda sıkayet etmeye hakkınız yok[/QUOTE]
Cok faxla kötü niyetten demedim ve abim ve karisi bundan rahatsız olmadi çünkü ilk diyende biz değilmiş iz doktoru bile artik dikkat et demiş ve buna eltimin karışması gereksiz ce değilmi

Back
X