ne yapmaya çalışıyor bu kadin...

elvin cennet cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
84
75
8
31
Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim

Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
Senin gibi içi çirkin olmasın inşallah de.

Yengenle eltin nasıl bir arada ben onu çözemedim
Aile binasında mısınız bu elti niye hep burnunun dibinde senin
Her misafir de o niye damlıyo yanınıza
Bu daha sinir bence

Onun çocukları çok mu güzel, çok mu tombik. Laf söylemiş bal kabağı

Yok artık ya bunların ki ne kafası merak ettim. Şimdiden önlemini almazsan bir ömür karşılaştırılacak bu çocuklar kesin birbirlerinden nefret edecekler,kendilerini ezik bile hissedebilirler.ağızlarının payını vermelisin

ay afedersinz gaz vermek istemem ama benim başıma gelse aynı şey azına s.... sanırım okurken bile gıcık oldm kadına ya sanane be onun çocuğu vrmı çok mrk ettim ayrıca bir daha bu şekilde konşrsa güzelce uyarın bnmle derdin mi var diye gene yaparsa tersleyin bence bu ne ya

bir daha çocuğuma çirkin dersen imada bile bulunursan o suratını dağıtırım derdim.
karşımdakinin kim olduğu önemsiz asla böyle laflar karşısında susup gülümseyip geçmem.
siz sustukça tepenize çıkar haddini bil vs de önce bildiğin tavır koy ki bir daha diyemesin.
terbiyesiz kadın.

Ne kadan da fesatt bir kadınnn!!

Ben olsam kavga ederdim, aslında sakinimdir genel de he der geçerim ama bu kadın bence ağzının payını almayı hak etmiş.
Susmayın, "Annen sana bakmış ta ne olmuş heryerinden çirkinlik akıyor" deyin, "Bütün bebişler melektir, inşaallah senin gibi şeytan olmaz" deyin, baktın anlamıyor ağzına kürekle vurun :KK62::KK67:

Back
X