- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
- Konu Sahibi calikusu60
-
Onunla ilgili kaçıncı konu bilmiyorum. bıktım usandım anormal hareketlerinde. Seviyo mu beni sevmiyor mu bunu artık anlayamıyorum . EvleneceğiZ yakında bi yerde yemek yiyoruz yüzüme bakmıyor . konuşmuyor . Uzun zamandır böyle. Konusmaya çalışıyorum bişey demiyor. Hep bi durgun haller.en sonunda dün patlak verdi yine . sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Begenmiyo musun dedim yüzüme bakmıyon bi iltifat etmiyon . Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum. Al işte ölür müsün öldürür müsün . Yıllarca peşimde koşturan adam evlenmeye iki ay kala yaptı yapacağını. . Napayım ben ya akıl verin evi bile tuttuk eşyaları aldık düğünü bekliyoduk
Ya bunlari cok cesiti var. Emin degilim diyeni, sen daha iyisi hakkediyorsun, ben seni mutlu edememekten korkuyorum, benim cocugum olmaz diyenini bile duydum. Turkcesi is ciddiye binince tirstim. Bence blofunu gorun. Haklisin ben de cok emin degilim, biraz agirdan alalim diyin, bir sure gorusmeyin. Gelirse yalvararak bir degerlendirirsiniz durumu. 1 aya hala duzelme yoksa, defolsun dengini bulup evlensin.Onunla ilgili kaçıncı konu bilmiyorum. bıktım usandım anormal hareketlerinde. Seviyo mu beni sevmiyor mu bunu artık anlayamıyorum . EvleneceğiZ yakında bi yerde yemek yiyoruz yüzüme bakmıyor . konuşmuyor . Uzun zamandır böyle. Konusmaya çalışıyorum bişey demiyor. Hep bi durgun haller.en sonunda dün patlak verdi yine . sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Begenmiyo musun dedim yüzüme bakmıyon bi iltifat etmiyon . Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum. Al işte ölür müsün öldürür müsün . Yıllarca peşimde koşturan adam evlenmeye iki ay kala yaptı yapacağını. . Napayım ben ya akıl verin evi bile tuttuk eşyaları aldık düğünü bekliyoduk
Hmm dedigim gibi degil yani,o zaman sorun cok daha farkli,is ciddiye binince gozu korktu yada gercekten aklini celen,senden sogutacak baska mevzulari var nisanlinin.Ailesi ile hiç bi sorun yaşamadık aksine beni çok seviyorlar ona hep çok şanslısın böyle eşin olacagi için diyorlardı.
Evet ailesi bile dengesiz olduğunu söylüyor.Kusura bakmayın ama nişanlınız biraz dengesiz mi???
Ayrılık kolay olmasada kendini buna alıştir en kisa zamanda olayı çözümle yani ayril soğuyan adam evlenince hayatin zindan olur 3 ayda bosanirsiniz . Erkek mi yok üzülme. Seni daha çok seven birini bul. Allahin sevdigi kuluymussun ki evlenmeden önce gördün nasıl bi son olacağını allaha sukret kim ne der diye üzülme. Bosandiktan sonra emin ol daha çok konuşulacak ve hep gündemde olup hic unutulmayacaksin. Bu şekilde ilk kısmetinde unutulacaksin. Kaderini degistirmekten korkma. mutsuz olma.Onunla ilgili kaçıncı konu bilmiyorum. bıktım usandım anormal hareketlerinde. Seviyo mu beni sevmiyor mu bunu artık anlayamıyorum . EvleneceğiZ yakında bi yerde yemek yiyoruz yüzüme bakmıyor . konuşmuyor . Uzun zamandır böyle. Konusmaya çalışıyorum bişey demiyor. Hep bi durgun haller.en sonunda dün patlak verdi yine . sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Begenmiyo musun dedim yüzüme bakmıyon bi iltifat etmiyon . Demez mi begenmeme değil de ona benzer bişey bazen sana karşı soğuk hissediyorum. Al işte ölür müsün öldürür müsün . Yıllarca peşimde koşturan adam evlenmeye iki ay kala yaptı yapacağını. . Napayım ben ya akıl verin evi bile tuttuk eşyaları aldık düğünü bekliyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?