Ne yapmaya çalışıyor, derdi ne olabilir !

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar konu yakin arkadaslarimdan bir tanesi ...

Bana artik bu kadarinada pes dedirten birsey paylasmak istiyorum sizinle. Acaba mantiksiz olan benmiyim, yanlismi dusunuyorum diye konu acip fikirlerinizi almak istedim.

Arkadasim bundan on yil once evlendi. Eski esi tam bir anakuzusu, kiza siddette uyguladi, ailesine kufurlerde yagdirdi, kizi ailesine karsida ezdirdi, oglanin ailesi kiza yapmadigini birakmadi, vs vs derken.. Bu on yil icerisinde cok kez ayrilip baristilar birde bu sure zarfinda bir tane cocuklari oldu, eski esi bir suru borcun icinde ve on yil sonrasina gecmek istiyorum artik ..

- Bunlar su an resmi olarak bosandi yani evli degiller.. Ama bosandiktan sonra bir sure ayni evde yasadilar kizlari icin sozde.. arkadasim bunu evden kovdu ve ayrildilar..
- Ayrildiktan sonra eski esi bir kizla flort etmeye basladi, arkadasim baska biriyle...
- Bes ay sonra tekrar barisma karari aldilar kizlari icinmis ama evde iki arkadas gibi yasiyorlarmis, arkadasim ona karsi sevgi beslemiyormus vsvs
- Ve son olay, arkadasim yine eski kocasindan dayak yedi, doktordan rapor filan aldi, ve arkadasim onu evden kovdu.. bunun uzerindende uc ay gecti su an ayri yasiyorlar yine..

Eski esi baska kadinlarla flort ediyo, arkadasim baskasiyla, ve eski esi arkadasima senin baska biriyle evlenmene izin vermicem, sen benim sevgilimle mutlulugumu bozdun, bende seninkini bozcam, biz hala evliyiz diyormus, ve turlu turlu tehditlere devam, ve adam halen arkadasimla tekrar barisma niyetinde.. eve geri donmek istiyo, arkadasimda dusunecem diyo, tekrar eve alcam onu diyo.. ayyyyyy icim sisti..

Allah askina soyleyin bu nasil bir iliski benim aklim almiyo ? Kendisinede defalarca tavsiyelerde bulundum? COZEMIYORUM BEN

Kendisini düşünmeyeni sen mi düşüneceksin ? Alan razı ,satan razı boş verin gitsin.

Arkadasiniz dengini bulmus ve hakettigini yasiyor.
Siddet gordugu ,aldatildigi ,ezildigi adamdan bosandigi halde "kurtuldum" diyecegine ayni evde yasamak ne demek !
Tamda iyi ,tamda mustehak !
Vallahi bende cozemedim, cozen varsa soylesin

Arkadaşınız halla arkadaşınızmı
Bu durumda dedikodusunumu yapıyorsunuz ben tam anlamadım.

Arkadaşınız halinden memnun demek ki. Siz hiç eski karı-koca (!) arasına girip kötü olmayın.
Yok cnm girmem merak etme ben kotu olmak istemem ama trajikomik bir durum ve bu olaylari her gun duymak zorunda kaliyorum yakin bir arkadas cunku kendisi

Bazi kadinlar boyle aksiyonlari seviyor. Bosver kinamak arkasindan burda konusmak doğru değil. İnsan kinadigini yasamadan ölmezmis
Ben dusuncelerimi bizzat kendisine cekinmedende soyledim ve soylerimde bizim aramizda kinamak filan olmaz evet bazi konularda zitiz ama cogu konularda anlasiriz SIKINTI yok yani :)

Yılan hıkayesi gibi gece gece dertlenıp aglıyordum sunu okudum kafam karsıtı neye agladıgımı unuttum

Bi de "evladim icin " denilince ayri bi delleniyorum !
O cocuk boyle manyak anne-babayi hakedecek napti
Aslinda kizi cok istiyo onlarin barismasini, ama kiz, baba anneye siddet uygularken gozleriyle goruyo bu sahneleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…