Ne yapmaya çalışıyor, derdi ne olabilir !

eee valla ben olsam derdini de dinlemezdim pek. böyle uslanmayanların derdiyle uğraşmayı hiç sevmem. bırak ne hali varsa görsün. ne kafamı yoracağım.
Ben gercekten onun iyiligini istiyorum, hani bu psikolojiden cikmasini, hayatina daha saglikli yon vermesini ama nafilede nafile .. kendisi bilir artik..

Ben gercekten onun iyiligini istiyorum, hani bu psikolojiden cikmasini, hayatina daha saglikli yon vermesini ama nafilede nafile .. kendisi bilir artik..
maddi ve manvi yönden uslanmayan o kadar çok kişi var ki ailemde. valla bi noktadan sonra sen de kötü olursun. baktın olmuyor, anlamıyor, herkes kendi tercihlerinin bedelini bırakalım ödesin.

maddi ve manvi yönden uslanmayan o kadar çok kişi var ki ailemde. valla bi noktadan sonra sen de kötü olursun. baktın olmuyor, anlamıyor, herkes kendi tercihlerinin bedelini bırakalım ödesin.
Aynn cnm sana harfiyen katiliyorum .. tavsiye vermeyi birakcam ona artik,.. demekki dinlemiyor beni .. bu yuzden gerek yok .. herkes bildigini okuyor sonucta

Bu arkadaşın hiç uslanmıyor sanırım? Bıkmamış mı o adamla yanyana olan boş hayattan, hala hayatına zorla müdahale ettirip boşanmışlarken bile laubalilik ayarına getirmiş.

Boşanınca bir ağırlığın olmalı, boşanmak hayatından temizlemek demektir o ya da bu sebeple o kişiyi... Çocuk için aynı evde yaşayacaksan boşanmak niye? Çocuğu çok düşünüyorlarsa bence bu saçma sapan ilişkilerine son vermeliler, bu nedir yahu?

Eşinin de tehdidi varsa ve elinde şiddet gördüğüne dair raporu da varmış gidip şikayetçi olsun direk. İkisi de birbirine karışmasın...

Ayy canım onların mideler folloş ben sana diyim!! Bu nedir yaa şaşırdım kaldım.. Bence sen uzak dur anlattıklarını dinleme.. Fazla gelip gitme.. İnsanda sinir kalmaz yaa ben olsam isyan edip arkadaşlığımı bitirmiştim! Tepki verirsen sana anlatamaz böyle şeyleri en azından kafan rahatlar!

çok ilginç bir çift,
muhtemelen söylediklerinden tecrübe edinicek gibi durmuyo arkadaşın,iş artık laçka bir hal almış siz ne dersenizde kar etmeyecek oyüzden ALLAH akıl fikir versin diyebiliriz sadece..

Arkadasin naparsa yapsin birak bulasma ustune sicramasinlar kari koca manyaklar belli

Fikrim içime kaçtı

Kızlarına çok yazık

Hiç derdiniz kalmadı milletin derdini mi düşünüyorsunuz Allah aşkına burada konu açıyorsunuz yapacağınız bir şey var mı yok biz ne diyelim yani şimdi. Ayrılmışlar ama her ikisi de birbirini kıskanıyor hayatlarına giren kişilere karışıyor dayak yenmiş falan hala eve almalar beraber yaşamalar peki bu kadının ailesi nerede? kimse sahip çıkmıyor mu hayatta tek başına mı bu insan bırak ailesi düşünsün yani onlar barışır siz kötü olursunuz sonra.

Bu kısır döngünün içinde yorulan siz olursunuz. Ona akil vermekten vazgeçin bence. Akıl, beyni olanlara verilir..

Hiçte kızı için eve aldığını düşünmüyorum.
Götürsün bir pedagoga uygunca anlatılsın durum.
Evden kov eve al ayrıyetten başkalarıyla takılsınlar.
Sonuç, kızlarını düşünüyorlar sadece.
Yav he he.

Gözüm kanadı resmen bu ne la

Arkadaşın da demekki böyle bi ilişki istiyordu naparsın tercihleri şiddet uygulayan ve ne yapmak istediğini bilmeyen bi erkek ten hoşlanıyosa demek ki...

Eski eş,10 yıllık eş döndü,boşandı,birleşti,ayrıldı ve tekrar birleşti Devrelerim yandı resmen bu ne dengesiz bir ilişki arkadaşınız tamamen kendilerini her konuda aşmışlar.Valla açıkcası bunlara ne derseniz deyin gene bildiklerini okurlar.Bir kere söküldü mü bir daha dikiş tutmaz.Uçmuş bunlar resmen

ikisi de büyümemiş bari kızları adam gibi bir ortamda yetişsin.
yazık o çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…