Ben gercekten onun iyiligini istiyorum, hani bu psikolojiden cikmasini, hayatina daha saglikli yon vermesini ama nafilede nafile .. kendisi bilir artik..eee valla ben olsam derdini de dinlemezdim pek. böyle uslanmayanların derdiyle uğraşmayı hiç sevmem. bırak ne hali varsa görsün. ne kafamı yoracağım.
maddi ve manvi yönden uslanmayan o kadar çok kişi var ki ailemde. valla bi noktadan sonra sen de kötü olursun. baktın olmuyor, anlamıyor, herkes kendi tercihlerinin bedelini bırakalım ödesin.Ben gercekten onun iyiligini istiyorum, hani bu psikolojiden cikmasini, hayatina daha saglikli yon vermesini ama nafilede nafile .. kendisi bilir artik..
Aynn cnm sana harfiyen katiliyorum .. tavsiye vermeyi birakcam ona artik,.. demekki dinlemiyor beni .. bu yuzden gerek yok .. herkes bildigini okuyor sonuctamaddi ve manvi yönden uslanmayan o kadar çok kişi var ki ailemde. valla bi noktadan sonra sen de kötü olursun. baktın olmuyor, anlamıyor, herkes kendi tercihlerinin bedelini bırakalım ödesin.
Halaya bile bu kadar kisi katilmiyo.
Evlilige kac kisi katilmis sayamadim ben..
Ayy canım onların mideler folloş ben sana diyim!! Bu nedir yaa şaşırdım kaldım.. Bence sen uzak dur anlattıklarını dinleme.. Fazla gelip gitme.. İnsanda sinir kalmaz yaa ben olsam isyan edip arkadaşlığımı bitirmiştim! Tepki verirsen sana anlatamaz böyle şeyleri en azından kafan rahatlar!Merhaba arkadaslar konu yakin arkadaslarimdan bir tanesi ...
Bana artik bu kadarinada pes dedirten birsey paylasmak istiyorum sizinle. Acaba mantiksiz olan benmiyim, yanlismi dusunuyorum diye konu acip fikirlerinizi almak istedim.
Arkadasim bundan on yil once evlendi. Eski esi tam bir anakuzusu, kiza siddette uyguladi, ailesine kufurlerde yagdirdi, kizi ailesine karsida ezdirdi, oglanin ailesi kiza yapmadigini birakmadi, vs vs derken.. Bu on yil icerisinde cok kez ayrilip baristilar birde bu sure zarfinda bir tane cocuklari oldu, eski esi bir suru borcun icinde ve on yil sonrasina gecmek istiyorum artik ..
- Bunlar su an resmi olarak bosandi yani evli degiller.. Ama bosandiktan sonra bir sure ayni evde yasadilar kizlari icin sozde.. arkadasim bunu evden kovdu ve ayrildilar..
- Ayrildiktan sonra eski esi bir kizla flort etmeye basladi, arkadasim baska biriyle...
- Bes ay sonra tekrar barisma karari aldilar kizlari icinmis ama evde iki arkadas gibi yasiyorlarmis, arkadasim ona karsi sevgi beslemiyormus vsvs
- Ve son olay, arkadasim yine eski kocasindan dayak yedi, doktordan rapor filan aldi, ve arkadasim onu evden kovdu.. bunun uzerindende uc ay gecti su an ayri yasiyorlar yine..
Eski esi baska kadinlarla flort ediyo, arkadasim baskasiyla, ve eski esi arkadasima senin baska biriyle evlenmene izin vermicem, sen benim sevgilimle mutlulugumu bozdun, bende seninkini bozcam, biz hala evliyiz diyormus, ve turlu turlu tehditlere devam, ve adam halen arkadasimla tekrar barisma niyetinde.. eve geri donmek istiyo, arkadasimda dusunecem diyo, tekrar eve alcam onu diyo.. ayyyyyy icim sisti..
Allah askina soyleyin bu nasil bir iliski benim aklim almiyo ? Kendisinede defalarca tavsiyelerde bulundum? COZEMIYORUM BEN
Fikrim içime kaçtıMerhaba arkadaslar konu yakin arkadaslarimdan bir tanesi ...
Bana artik bu kadarinada pes dedirten birsey paylasmak istiyorum sizinle. Acaba mantiksiz olan benmiyim, yanlismi dusunuyorum diye konu acip fikirlerinizi almak istedim.
Arkadasim bundan on yil once evlendi. Eski esi tam bir anakuzusu, kiza siddette uyguladi, ailesine kufurlerde yagdirdi, kizi ailesine karsida ezdirdi, oglanin ailesi kiza yapmadigini birakmadi, vs vs derken.. Bu on yil icerisinde cok kez ayrilip baristilar birde bu sure zarfinda bir tane cocuklari oldu, eski esi bir suru borcun icinde ve on yil sonrasina gecmek istiyorum artik ..
- Bunlar su an resmi olarak bosandi yani evli degiller.. Ama bosandiktan sonra bir sure ayni evde yasadilar kizlari icin sozde.. arkadasim bunu evden kovdu ve ayrildilar..
- Ayrildiktan sonra eski esi bir kizla flort etmeye basladi, arkadasim baska biriyle...
- Bes ay sonra tekrar barisma karari aldilar kizlari icinmis ama evde iki arkadas gibi yasiyorlarmis, arkadasim ona karsi sevgi beslemiyormus vsvs
- Ve son olay, arkadasim yine eski kocasindan dayak yedi, doktordan rapor filan aldi, ve arkadasim onu evden kovdu.. bunun uzerindende uc ay gecti su an ayri yasiyorlar yine..
Eski esi baska kadinlarla flort ediyo, arkadasim baskasiyla, ve eski esi arkadasima senin baska biriyle evlenmene izin vermicem, sen benim sevgilimle mutlulugumu bozdun, bende seninkini bozcam, biz hala evliyiz diyormus, ve turlu turlu tehditlere devam, ve adam halen arkadasimla tekrar barisma niyetinde.. eve geri donmek istiyo, arkadasimda dusunecem diyo, tekrar eve alcam onu diyo.. ayyyyyy icim sisti..
Allah askina soyleyin bu nasil bir iliski benim aklim almiyo ? Kendisinede defalarca tavsiyelerde bulundum? COZEMIYORUM BEN
Kızlarına çok yazıkMerhaba arkadaslar konu yakin arkadaslarimdan bir tanesi ...
Kalk gıt,yat kalk Zühtü..
Dayak ye,evden kov Zühtü..
Sevgili bul,ayrıl..eve gel Zühtü..
Döngel yat kalk,ayın gayın Zühtü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?