Ne yapmaya çalışıyor hiç anlayamıyorum!

Alyson

Hayat kısa,kuşlar uçuyor!
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
406
503
53
Arkadaşlar merhaba..

Kimse hatırlamaz ama daha önceden söylemiştim.Üniversite hazırlıkta tanışıp aşık olduğum adama 2. sınıfta açılmıştım.Bu yılın haziran ayında.Tam düzgün bir cevap vermemekle birlikte umut vvermiş, daha sonradan hiç bir cevap vermemiş ben iyi kötü bir cevap istediğimde de '' ciddi şeyler düşünmek ister vs'' demişti.Ben de bir daha ne aradım ne mesaj attım.Her şeyi içimde yaşadım kısacası peşini bıraktım.Ama canımı emanet edeceğim seviyede güvendiğim bir insandı, çok yakın arkadaşımdı.Eksikliğini hayatımda çok hissediyorum ama yapacak bir şey yok.Yurtdışında okuyordum Türkiye'ye geldim yatay geçişle artık yanlışlıkla bile olsa görüşme imkanımız yok.
Neyse, onun çok yakın arkadası benim sınıf arkadaşım olur.Ortak arkadaşımız yani.Onun ağzından onun sosyal hesabından bana sorular sordular yaklaşık bir ay önce yok nasıl aşık olmuşum vs.Kullanılan kelimeler sözler nedense aşık olduğum adamın ağzından çıkmış gibiydi.Bir şey söylemedim geçiştirdim hatta benimle dalga mı geçiyorlar diye sinirlendim.Bu arada bir ara kısa süreli ilişki durumu yaptı malum sosyal hesapta.Bunları hep gördüm bir şey yazmadım tabi.Şimdi de belirli aralıklarla değişik sosyal hesaplardan fotoğraflarımı beğeniyor.Nedenini anlayamıyorum.Sevmiyorsa insanlık hali bir şey diyemem fakat benimle uğraşıyormuş gibi hissediyorum nedenini anlayamadım.Bu yüzden merakımdan silemedim de.Yalnızca numarasını telefonumdan silmekle yetindim ezberimde de yok çok şükür Düzgün bir cevap vermeyerek tabiri caizse arafta bırakarak bu durum hakkında konuşulması gereken çok şey olduğu halde konuşmayarak bir şeyleri bitirdiği için çok dua etmiştim pişman olsun yaptığı her şeyden ama çok geç olsun ben ona karşı soğumuş olayım diye..O mu gerçekleşiyor, yoksa kız aklı işte ben mi büyütüyorum normal bir şey anlayamadım.Ama ben onun anlaşmalı ayrıldığı, arkadaş kaldığı eski sevgilisi değilim.

Kısacası bu soru kafamı kurcalıyor.Bir amacı mı var nedir anlayamadım..Düşüncelerinizi bekliyorum.

amacı yok hareketler basit ,,,,muhtemelen gittikçe irite oluyorsunuz ,,,soğumanız yakındır...

bence boşuna kafana takma. birşeyler hissetseydi baştan olurdu zaten. o bence senin ona olan ilginden beğenilmekten hoşnut. o yüzden net bişey söylememiştir ilgi görmek hoşuna gtmiştir. ama bence hiç birşey olmaz. neticede anlattgn çerçeve doğrultusunda konuşuyorum ama sana karşı bişi hissetmedgni düşündüm. arada bi fotolarını beğenip ben burdayım diyor okadar =)

amacı yok hareketler basit ,,,,muhtemelen gittikçe irite oluyorsunuz ,,,soğumanız yakındır...

Gerçekten mi? Ben başka bir anlam yüklemişim o zaman.Tersini düşünmüştüm oysaki...Soğumanın yakın olmasına sevindim.Benim de önüme bakmaya ihtiyacım var

Bir şey hissetmediğinin farkındayım ama arada bir ben burdayım demesiyle nasıl bir egoiste denk gelmişim daha kötüsü bunu 2 senede nasıl anlamamışım kendime şaşıyorum

Gerçekten mi? Ben başka bir anlam yüklemişim o zaman.Tersini düşünmüştüm oysaki...Soğumanın yakın olmasına sevindim.Benim de önüme bakmaya ihtiyacım var
sana yüz vermeyip daha sonra bundan pişmanlık duyup tekrar onu farkedip tekrar teklif edebilmen için uğraşıyor gibi..üniversitede okurken aynen bu konuda ki bi pişmanlığımda aynı basitliği ben yapmıştım da ordan alaka kuruyorum ama abartmamıştım bu arkadaş gibi

O hatayı bir kere yaptım bir daha hele hele aynı insana yapmam Özgüvenim zedelendi toparlanma aşamasındayım zaten bir de böyle arada kendini hatırlatmaları kafa karıştırıyoruz beyimizin..En iyisi tüm ilişiği kesip her yerden silmek sanırım..

aynen

Sen unutmaya başladın ya o şimdi aklinda yer etmeye çabalıyor. . Aklı sıra. .
Unut gitsin ne o öyle kız gibi nazar filan

Sen unutmaya başladın ya o şimdi aklinda yer etmeye çabalıyor. . Aklı sıra. .
Unut gitsin ne o öyle kız gibi nazar filan

Ne benimle ne bensiz tripleri midir nedir bu? Tamam yeri çok ayrıydı eksikliğini çok hissediyorum ama aşkımı da kullandırtmam yani.Ben unutmaya çalıştıkça o egosunu tazeliycek..Yok yaa..

Ben hatırladım seni :)
En sevmediğim şeyi yapıyor senin adam. Ego tatmini. Senin onun peşinden koşar gibi olman hoşuna gitmiş, istemez yan cebime koy hesabı tam reddetmemiş, düşünüyorum diyerek açık kapı bırakmış. Pislik.
İhtiyacı olmamış ki sesi çıkmamış ama, şimdilerde ego pohpohlamasına ihtiyaç duymuş veya canı sıkışmış olacak ki senle uğraşıyor. Foto begenmeler falan, umut veriyor aklınca. Sen yeniden yaz diye. Gelme bu oyuna. Kaale alma.
Ha sen kaale almadıkça daha çok üsteleyebilir, gerekirse tersle. Sen önüne bak artık, bu tür erkeklerden sakınmak lazım. Tecrubeyle sabittir, altı sene oyalanmış biri olarak. :)

3 yıl vermişsiniz hayatından gençliğinden.O ego tatmini yapiyor.Gençliğinin kıymetini bil ,okul bitince hayat başlıyor.Bir bakıyorsun yaşın büyümus.Önüne bak,çevreme bak,

Sosyal medyada fotonu begenmesi seni begendigi anlamina gelmez bence fotoyu begenmistir diye düşün sen onun her hareketinden anlam çıkarmaya çalışıyorsun bende

Ona asik bir kadinin varligi haz veriyor. Senden hoslandigindan degil arada kendini hatirlatip ego tatmini yapiyor. Sert olacak ama umurunda degilsin tatlim biraz senden hoslanmis olsaydi acildiginda koşarak gelir senle olurdu. Erkeklerde duz mantik var oyle kivirma vs yok hoslandiysa yaninda olurlar. Seninkisi sadece egosunu sisirmek. Engelle heryerden boyle kendini avutacagina.. seni gercekten seven birini bulman icin kafani bosaltmalisin tamamen.

Ego tatmini aklımdakilerden biriydi zaten.Onu unutmayayım, egosunu tatmin etsin..En azından düşündüğüm gibi düşünmenize sevindim.

Ayrıca senin de hayatından 6 senenin çalınmasına çok üzüldüm.Umarım her şey şimdi iyidir :)

3 yıl vermişsiniz hayatından gençliğinden.O ego tatmini yapiyor.Gençliğinin kıymetini bil ,okul bitince hayat başlıyor.Bir bakıyorsun yaşın büyümus.Önüne bak,çevreme bak,

Öyle yapacağım yaşamın kıymetini bilmek gerek gerçekten de.Yeni bir çevredeyim zaten hayırlısı olsun her şeyin :)

Sosyal medyada fotonu begenmesi seni begendigi anlamina gelmez bence fotoyu begenmistir diye düşün sen onun her hareketinden anlam çıkarmaya çalışıyorsun bende

Siz beni yanlış anlamışsınız bence ben öyle bir şey söylemedim.Kendini unutturmamak istiyor, ego tatmini mi yapıyor diye konuştuk zaten daha önce mesaj atan arkadaşlarla.anlam çıkarmaya çalıştığım bu konulardaydı sizin düşündüğünüz konuda asla

Çok haklısınız..Geçiş dönemim kısa sürer umarım düşünceleriniz için teşekkürler :)

Kafanızı karıştırıp sizi kenarda tutmayı hedefliyor gibi geldi bana.
Niyeti olsaydı cevap verirdi size olumlu, aylarca düşünecek bir durum yokki bunda, evlenme teklifi etmediniz en nihayetinde.
Aklında başka biri olabilir, yada hayatında. Bunun dışında size ilgisi olsaydı bu kadar uzatmazdı diyorum. Boşverin bence arayıp sormayın, çantada keklik olmayın.
Zaten uzaktaymışsıniz, zamanla unutursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…