NE yapmaya çalışıyor ? Ne yapmalıyım ?

Adam pisliğin teki çıktı rıza baba :KK48:
O konuşmalar ne öyle çocuk gibi.Hadi tamam sevgililer birbirine der öyle tatlı tatlı da aranızda bir şey yokmuş ki yani noluyor??
Konuşmayı kesin bence ,çok dengesiz .

ha ortada bir sey yok ama sen her sabah beyefendinin keyfine meze olacaksin. oldu cinim deseydin. hoslanmiyorsaniz sutlayin gitsin bu abazani.

3-4 kez görüştüğü kızı "gelinlik seç" bahanesiyle kandıran erkeğe Türk erkeği ve buna kanıp ,beyaz atı üzerinde hayaller kurmaya başlayan kadına Türk kadını denir.Birde annesine söylemiş tee Allahım.Şu "kendi kendine gelin güvey olmak" sözünü söyleyen ata ne ileri görüşlü bir şahısmış yahu

Pislik sapik!
Yok her sabahmis.
Soz bulamadim.
Hadsiz!

Her yerden engelle.
Egerki bu konundan snra bu adam hakkinda bi konu daha acarsan buraya seni suclarim o sefer konu sahibi! Ne yasatmissa bu sefer mubah sana derim.
Bu adam basta kendini bu kadar belli ederken sen devam edersen kendin etmis olursun.

Geceleri kudurup seninle sanal sex yapmak istiyor. Sen 'niye öpeyim,niye yapayım' diyip bu ilişkiye isim koymaya çalışınca da 'amann boşver' diyip kaçıyor. Tek derdi çükü.. ıyy midem kalktı ne ucuz insanlar var yaa. Böyle bi embesile selam verdiğin için bile kendini tokatlayabilirsin :KK51:

bu ne kadar düşük bir çocuk yahu.

bir erkek bir kızdan hoşlanıyor ise ne yapar ne eder sevgili olalım der birşey der yani.hayatında yer almaya çalışır...

öp beni öp beni. koca mühendislik Fakültesi bitirmiş adam. abazan manyak..

bak okuldan diyorsun. bilerek konusturacak malzeme yapacak seni arkadaş ortamına. Bunların sınıflarinda tek tük kız olduğu için 5 sene boyunca. henüz kızlarla olan muhabbetleri evrimleşemiyor bu yaşlarda...

en başından beri böyleymiş bu cocuk. derdi sadece sanal heyecan yaşamak. heyecandan kastım ne anladın sen...

afedersin ben olsam agzina yüzune dümdüz soverdim heralde. bu konulara hiç tahammülüm yok. bir insan karşısında ki kızdan bu kadar iğrenç bi şekilde yararlanmaya kalmamalı kalkarsa ağzının payını anında almalı. ama sen müsade etmişsin fazlasıyla...:KK59:

Arkadaslar üniversiteden sınıftan bi erkek arkadaş mezun olduktan sonra bana yazmaya başladı. Normal yazıyordu başta sonra ilgisini göstermeye başladı. Geceleri konuşuyorduk. Konu dönüp dolaşıp sürekli cinsellige getiriyordu. Sonra aramızda bi ilişki olmadı hala da yok. Ben konuşmaya başladığımizda şehir disindaydim. Bi süre de ona bu cinsellikle alakali konuştuğu için kızdım ve konuşmayı kestim. Ardından bi süre sonra yeniden konuşmaya başladık. Bu sefer duzelmjs gibiydj.Bundan 1 ay öncesinde bana 4 gün msj yazmayıp sonra da yatarken beni opmeden mi uyucaksin dedi benim de sinirler tepeye çıktı. Bi de 3 4 defa görüştük. Anneme de anlattım konustugumuzu. Sonra onünla konuşurken annemin bildiğini öğrendi. Neden diyorsun ne gerek var ortada bişi mi var falan demişti. Ondan bi süre sonra bu 4 gün yazmamasi olayı oldu ve. Yazdığına beni opmeden mi yaticaksin dedi ben de ortada bişi mi varki opeyim dedjm. Sonra birden bire bi kızdı benim derdim neymış bilmem ne. Bana bi da yazma dedi ben de yazmam tamam merak etme dedim..2 gün sonra sabah Günaydın yazdı. Cvo vermedim. Ve tam 1 ay geçti ve yazdı bana tarih anlatır misin diye kpss ye çalışıyorum ben o is e başladı özel de. Ben de anlatamam dedim kendimi yeterli hissetmiyorum dedim. Beraber çalışalım o zaman dedi. Ben de anladım ders bahane ediyor. Hemen yumuşadım mal gibi. Bugün dayısı gelinlikci açmış. Oranın ınternet sitesine bakabilirsin gelinlik modelleri için dedi. Durduk yerde yazmış bunu. Bende bakarım dedim sadece. Neyse bu aksam oldu . Yine başladı sapık sapık konuşmaya opmeden uyuyamam sadece opcem mi. İşte sen benle baş edemezsin her sabah ısterim. Dayanabilcenmi her sabaha. Falan. Hayır ben mi tutucu yum. Normali mi bu anlamadım ki. Sınır oluyorum. Ya. Ortada bjsi yok diyor böyle yapıyor. Yine dedim ki rahatsız oluyorum dedim .tamam dedi. Sonra herseye yok diyorsun dedi. Ben de yine dedim ortada bişi mi varki evet diyim diye. O da ben uyuyorum ya iyi geceler demiş. Kafayı yicem kisacasi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın

yorumları okuyamadım
sadece şunu merak ettim
siz nasıl soğumadınız hala bu adamdan?

ben olsam, ööööğğğk demiş, her yerden engellemiş, yanıma gelip konuşmaya çalışırsa da yerin dibine geçirmiştim yani

Back
X