- Konu Sahibi Sirine_4553
-
buradan sunu cikarabiliriz odunluk meslek irk dil din ayirmiyor odun odundurMerhaba ;
objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.bir beyfendi ile tanıştım kendisi işinde gücünde avukat bir bey .
İlk oturduk yemeği vs güzel sohbet ettik .güzel geçti.ama adam da arama huyu olmadı arada mesaj attı günaydın iyi geceler nerdesin vs .ama donuk ben se konuşkan biriyim.bir kaç kez de sitem ettim çünkü sevgiliyiz güzel bir çift oluruz diye ısrarla beni kendi ikna etti.ben olmaz biraz tanıyalım vs desem de ben seninle arkadaş olamam dedi beyfendi.
Geçen hafta pazar günü koca gün evdeydi haftaiçi malum çalışıyoruz ikimizde bekledim ki bir kahvaltı bir kahveye davet eder yok.
hatta nasıl napıyorsun diye mesaj atınca sitem ettim .tek izin günü plan yapsaydık dedim
bana verdiği cevap söylemedin ki söyleseydin çıkardım .
neyse ertesi gün akşamüzeri geldi beni aldı.bir yerde oturmadık arkadaşlarım bekliyor zor kaçtım.hatta bir müvekkilim beraat etti ofiste şu an arkadaşlarla dedi.araba ile gezdik vs beni bıraktı.
o gün cumartesi izinliyim dedim tamam cumartesi benimlesin dedi.
cumaya kadarda ses yok görüşelim demedi .hep yoğun hep vs .
cumartesi ses seda yok ne yazdı ne aradı en son ben aradım merak ettim dedim akrabalarımın önemli bir mevzusu vardı şimdi işim bitti istersen arabayla bir turlayalım seni görmüş olurum dedi.yok dedim yorulmuşssundur evine git dinlen dedim.
pazar günü dün hiç bir şey yazmadı buğun aynı .ben mesaj attım benı unuttun diye bana yazdığı mesaj seni unutmak mümkün mü benden cok arkadaslarını seviyosun oldu .(bu sözüde dn arkadaşlarımla durum atmıştımona istinaden söylüyo)sinir oldum gerçekten sinir oldum
net biliyorum evli değil.arabayla turlamak nedir ya?
adam evli falan olmasın kimse görmesin diye kasıyor sanki? ya da aşırı cimri bi yere oturup para gitmesin derdinde.
net biliyorum evli değil.
hem çevresel hem sistem üzerinden bilgilerinden . Ama görünmek istemiyor diyeceğim.
yemeğe kalabalık bir mekana gitmiştik.
Ben anlayamadım.madem sevgili olmak istiyor zaman ayırmamak nedir.
dediğiniz gibi iletişimi kesmek en doğrusu
teşekkür ederim.yorumlarınız için bana yüzyüze konuşalım demiş sizce ne cevap vermeliyimyani her türlü size değer vermiyor, ilişki başından bu kadar ilgisiz değersiz olan birine kafa yormaz canımı sıkmazdım hiç ben olsam
teşekkür ederim.yorumlarınız için bana yüzyüze konuşalım demiş sizce ne cevap vermeliyim
teşekkür ederim.yorumlarınız için bana yüzyüze konuşalım demiş sizce ne cevap vermeliyim
3 kez görüştük canımtoplam kaç kere yüzyüze görüştünüz
sanırım öylebirkaçını birarada götürüyor
3 kez görüştük canım
mesajında mesajla sağlıklı olmuyor yanyana gelince kendi adıma söyleyeyim ok keyif alıyorum ben demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?