ne yapmaya çalışıyor sizce

Adam sizinle sevgili degıl.
evet ben öyle sanmışım kendisi sözde bunları söylemiş.
güzel bir çift olur bizden demeler vs dışarı çıkma gece vakti demeler saçma sapan bende nasıl safım inanmışımhatta bayan arkadaşımla oturuyorduk çıkıp geldi filan kendisi orda erkekler var diyip kendini bir gösterdi .ay allahım ne aptalım kendimi saf salak filan hssettim

güzel bir çift olur bizden demeler vs dışarı çıkma gece vakti demeler saçma sapan bende nasıl safım inanmışımhatta bayan arkadaşımla oturuyorduk çıkıp geldi filan kendisi orda erkekler var diyip kendini bir gösterdi .ay allahım ne aptalım kendimi saf salak filan hssettim
Saf salak degılsın asla. Saf salak olsan, hala arasın diye telefonun basında caresız bekliyor olurdun. Farkindasın herseyın, bu guzel bisey.
Bu saatten sonra yapacakların, uzak durmak
Tamamen bitirmek, bir msjla gözünden kalpcıkler cıkarmamak.
Cunku bu adam degısmez, ıkıgun boyar gozunu ucuncu gun gene aynı olur.
Kendine duydugun saygı, insanlara duydugun sevgiden üstün olsun her zaman.
💞

Bunlar son zamanlarda tureyen erkek türü. Bōylelerine sirtlan diyor Adil Yildirim😬Kacarak uzaklasmak lazim .

teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için dün bir daha mesaj atmadım.sayenizde kendimi yalnız bilmem istenmeyen insan gibi hissettim.oda yazmadı ki yazdığında asla ne görüşmeye giderim ne cevap veririm saygısız.

Beyefendi demeyeydin iyiydi burdan bakınca beylik ve efendilikten çok kaşarlaşmış bir zampara görülüyor.

Daha tanımadan, sevgili olmuşsunuz. Hadi sevgililik döneminde tanisacaksiniz diyelim, ee baştan başlamış sitemler.

Zorla mi bulusacaksiniz böyle . Ayrilmalisiniz. Uyumlu gorunmuyorsunuz.

Back
X