- 5 Kasım 2017
- 9
- 0
- 36
- 37
- Konu Sahibi belirsizliknezor
-
Şuan konumuz üyelik değil. Site yönetiminin bilgisi var. Evet anlam yüklemeye çalışıyorum.pff sen hala onun hareketlerine anlam yüklemeye mi çalışıyorsun?
neden asıl üyeliğinle açmadın konuyu?
Evet size katılıyorum. Bende diyorum bu kadar aciz bir adamımı sevmişim diye. Ama düşündürüyor insanı. 3 aydır neredeydin de şimdi ben hayata dönünce başladın saçma sapan hareketlere..Bana ergence geliyor bu şeyler. Laf sokmalı fotoğraf paylaşımı, yok herkese açmış, yok yalnızım vurguları... Terk ettiğinde soğumasan, insan o laf sokmalı paylaşımlardan sonra soğur; lütfen hani yanlış yerlere çekilmesin yapan yapar da, bana çok iqsu düşük bir hareket olarak geliyor bu sosyal medyadan laf sokmalı paylaşımlar, buz gibi olurdum yani.
Stalkı bırakın, önünüzdeki maçlara bakın derim.
Şuan konumuz üyelik değil. Site yönetiminin bilgisi var. Evet anlam yüklemeye çalışıyorum.
Evet size katılıyorum. Bende diyorum bu kadar aciz bir adamımı sevmişim diye. Ama düşündürüyor insanı. 3 aydır neredeydin de şimdi ben hayata dönünce başladın saçma sapan hareketlere..
Her anlamsız şeyi kendinize yoruyorsunuz belki gerçekten tesadüf ve önemsiz olaylar bunlar barışmak isteyen adam adım atariyiki bdv var :)
Konuma gelecek olursam. Yaklaşık 3 ay önce nişanlım ile ayrıldık. 3 ayın 1,5 ayına yakını benim onu döndürmeye çalışmamla geçti ama hiçbir şekilde aramalarıma mesajlarıma cevap vermedi. Son 1,5 aydır da ben bitirdim ve artık iletişim kurmadım.Yine 1,5 ay önce sosyal medya hesaplarını açıp 1-2 resim paylaşmış ama laf sokmalı paylaşımlar. Neyse. Bende 2 hafta önce hayata dönüp sosyal medya hesaplarımı açıp normal hayatıma baktım. Olay burada başlıyor. Ne hikmetse ben normal hayata döndüğüm an kendisine bir şeyler oldu. Fake hesaplar ile istek göndermeler, Paylaşım yapmaması artık, ben bir paylaşımımı herkese açık yaptığımda onunda açık yapması, ben kapattığım da onun da kapatması, mesela ben 320 kişiyi takip ediyordum o 364 kişiyi takip ediyordu, ertesi gün bi baktım 320 kişiye düşmüş takip ettiği, benimle aynı yapmış. Bi paylaştığı resimde yalnızlığından bahsetmiş. Bu kadar tesadüf olamaz sanırım değil mi? Ayrıca dün de, 2 ay aradan sonra en yakın arkadaşının nişanlısı bana mesaj atmış “canım nasılsın ne yapıyorsun” diye. Bende cevap vermedim kıza. Ben herhangi bir şekilde ona karşı bir paylaşım yapmıyorum. Ama bu tuhaf haller içine girmesi de beni düşündürüyor. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
Aslında taktik değildi İnan’ın, sadece bir yerden başlamam gerekiyordu çok yıpranmıştım artık. Ama bu halim onda tuhaf durumlar sergilemesine sebep olduBuna ters psikoloji kanunu nedir. Sizden ayrılmak isteyen şahıs, sizi üzgün gördüğünde haklı bir karar verdiğini düşünür. Ama siz ondan bağımsız hayatınıza devam ettğinizde ise yakasını bırakmayan pişmanlıklar gösterir. Bilmeden etkili bir taktik denemişsiniz güzel olmuş :)
Diğer konularımda sosyal medya ile alakalı bir şey paylaşmadım ki aynı olsun. Ki bu son 10 gündür gelişen bir durum. Yalvarmak demeyelim de yuvasının yıkılmasını istemeyen kadının yapması gerekenleri yaptım diyelim. Pişman da değilim iyi ki de yapmışım. Anlam yüklemek istemiyorum ama gözüme gözüme sokmaya çalışıyor tuhaf hallere girerek. Ve takdir edersiniz ki 3 ay çok kısa bir zaman, pat diye unutmak mümkün değil. İster istemez insan bakıyor vs.iyide çoğu kişi zaten sen olduğunu bilecek benim gibi. konunun içeriğide aynı.
neyse, anlam yüklemeye çalışmaktan vazgeç yeteri kadar yalvarmadın mı sence?
Diğer konularımda sosyal medya ile alakalı bir şey paylaşmadım ki aynı olsun. Ki bu son 10 gündür gelişen bir durum. Yalvarmak demeyelim de yuvasının yıkılmasını istemeyen kadının yapması gerekenleri yaptım diyelim. Pişman da değilim iyi ki de yapmışım. Anlam yüklemek istemiyorum ama gözüme gözüme sokmaya çalışıyor tuhaf hallere girerek. Ve takdir edersiniz ki 3 ay çok kısa bir zaman, pat diye unutmak mümkün değil. İster istemez insan bakıyor vs.
Siz bu olayı kafanızda tamamen bitirmemişsiniz eğer bitirmiş olsanız onunla ilgili bu kadar detayın peşine düşmez sosyal medyada her yaptığını araştırmazdınız eğer gerçekten bitsin istiyorsanız onu takip etmemekle başlayın işeEvet size katılıyorum. Bende diyorum bu kadar aciz bir adamımı sevmişim diye. Ama düşündürüyor insanı. 3 aydır neredeydin de şimdi ben hayata dönünce başladın saçma sapan hareketlere..
bence anlam felan yükleme evlensen mutlu olacakmısın yalvarmana rağmen olmamış cok cok ergenceŞuan konumuz üyelik değil. Site yönetiminin bilgisi var. Evet anlam yüklemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?