Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi kızlar yüzüne sevgilimize nişanlımıza güvenemez olduk madem sevgilisi vardı neden açılıyorsun benimde nişanlıma böyle yapan olmuştu gerçi ben kıza ağzının payını verdim orası ayrı ama bi rahat bırakın eşi sevgilisi nişanlısı olanları ya erkek kıtlığı var sankiii
(yazdığım yorum yanlış yorumlandı kızmamın sebebi hayatında biri varken açılması duygularını söylemesi ışık yakması)
Sadece 2 sene boyunca onu sevip onu bekledim evet haklısınız sevgilisi varken buluşmamam gerekiyodu ama bu tamamen karşimdakinden kaynaklı bana umut verici konuştuTamam da benim nişanlım buluşmadı ki zaten bana atar yapmanızı anlayamadım sadece konu sahibine kızmamın sebebi bir sevgilisi vs bişeyi olduğunu bildiği halde açılması
buluşalim yüzyüze konusalim diyodu sürekli kız arkadaşından sogudunu söylüyodu yani hep umut verici konuusyodu ve ben her seferinde söyluyodum yanlıs oldugunu o hep oyaliyoduSevgilisi olan adama ne diye duygularınızı açıyorsunuz? Madem beklentiniz yoktu ne diye görüştünüz? Sizle o kızı aldattı, onla sizi aldattı. Sonra dank etmiş bitirmişsiniz filan bunlar ne ucuz davranışlar böyle. Şimdi de ayrıldı bana geldi diyorsunuz. E buyrun siz olun şimdi asıl sevgili. Bu süreçte de birbirinizi aldatmaya devam edersiniz nasil olsa sorun görmüyorsunuz. Mutluluklar şimdiden :)
Sevgilisi, esi olan birine gidip acilip " birsey bekledigimden degil sadece soyluyorum" demek gercekten masum mu? Birsey beklemeseniz soylemezdiniz. Baskasini aldatan seni de aldatir birgun.
Sadece 2 sene boyunca onu sevip onu bekledim evet haklısınız sevgilisi varken buluşmamam gerekiyodu ama bu tamamen karşimdakinden kaynaklı bana umut verici konuştu
buluşalim yüzyüze konusalim diyodu sürekli kız arkadaşından sogudunu söylüyodu yani hep umut verici konuusyodu ve ben her seferinde söyluyodum yanlıs oldugunu o hep oyaliyodu
Ablacim madem nisanlinla derdin yok neden konu sahibesine tepki gosteriyorsun
Kaldi ki onceki mesajinda yazmissin ki sen gidip kizi kovalamissin, nisanlina sahip! cikmissin. Madem hayatin gulluk gulistanlik, nisanlina guvenin tam bu konuya da he der gecerdin.
ikinizde hatalısınız sevgilisi olan birine açılıp sonra görüşmeye başlamanız onun hatasımı burda ben herseyden habersiz diğer kıza üzüldüm ikinizde karakter bakımından sınıfta kalmıșsınızBenim hoslandığım bir çocuk vardı 2 sene boyunca sevdim yanlız onun sevgiliisi vardı bu nedenle hiç açılamadım en sonunda dayanamayıp sevdiğimi söyledim bi karşılık beklemediğimi vs. Sonra o da bana karşılık verdi konustuk dışarda buluştuk bana çok iyi davranıyodu sonra bi gün artık konuşmamız gerektigini söyledim sevgilisi olduğunu bunun yanlıs olduğunu o da haklısın dedi bıraktı 5 ay falan konuşmadık hiç. 1 hafta önce bana mesaj attı sevgilisinden ayrıldığını söyledi konuşuyoruz normal ama hâlâ arada ondan bahsediyo boşuna zaman harcamışım ona diyo sizce hâlâ aklında o mu var beni kullanıyor mu ne yapmalıyım ?
Senle birlikte olduğunda da bi başkası mesaj atar ona gider canını sıkmaSadece 2 sene boyunca onu sevip onu bekledim evet haklısınız sevgilisi varken buluşmamam gerekiyodu ama bu tamamen karşimdakinden kaynaklı bana umut verici konuştu
buluşalim yüzyüze konusalim diyodu sürekli kız arkadaşından sogudunu söylüyodu yani hep umut verici konuusyodu ve ben her seferinde söyluyodum yanlıs oldugunu o hep oyaliyodu
O değilde ben galiba paranoyak oldum . Cevap verme tarzı, kuruduğu cümle yapısı filan dün efsane topigi olan arkadaşa ne kadar benziyor . Ama buraya yazıyorum, ya akrabası ya kendisiSevgilisi, esi olan birine gidip acilip " birsey bekledigimden degil sadece soyluyorum" demek gercekten masum mu? Birsey beklemeseniz soylemezdiniz. Baskasini aldatan seni de aldatir birgun.
O değilde ben galiba paranoyak oldum . Cevap verme tarzı, kuruduğu cümle yapısı filan dün efsane topigi olan arkadaşa ne kadar benziyor . Ama buraya yazıyorum, ya akrabası ya kendisi![]()