- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
bi aldatilma vakasi daha..suan seni en iyi ben anlarim tek tavsiyem lutfen uzulme ne olursa olsun guclu ol bu hayatta hep yalnizsin ne yazikki istesigin kadar sev ve deger ver en sonunda sen kaybediosun siz sordunuz mu 3 saattir gecenin yarısında nerdsn sen diye
bu fake actigi konulardan belli.Yahu burayi da nasil aldatmaya bagladiniz pes!
Evet ben de şaşırdım. Böyle bir şeyden şüphelenmedim ki ben. Sıkıntı ettiğim şeyi yanlış anladı sanırım. Eşimin arkadaşları ile gittiğini biliyorum. Hepsi de evliler. Ailecek görüştüğümüz insanlar.Yahu burayi da nasil aldatmaya bagladiniz pes!
Anlamadım kim fake?bu fake actigi konulardan belli.
Evet ben de şaşırdım. Böyle bir şeyden şüphelenmedim ki ben. Sıkıntı ettiğim şeyi yanlış anladı sanırım. Eşimin arkadaşları ile gittiğini biliyorum. Hepsi de evliler. Ailecek görüştüğümüz insanlar.
bi aldatilma vakasi daha..suan seni en iyi ben anlarim tek tavsiyem lutfen uzulme ne olursa olsun guclu ol bu hayatta hep yalnizsin ne yazikki istesigin kadar sev ve deger ver en sonunda sen kaybediosun siz sordunuz mu 3 saattir gecenin yarısında nerdsn sen diye
aldatma vakasi yazan yarim beyine dedim sakin onun lafina bakma canim ne aldatmasi sinirini atmis gelmistirAnlamadım kim fake?
Kusura bakma ne seni nede konularını ciddiye alamıyorum şu yorumundan sonrabi aldatilma vakasi daha..suan seni en iyi ben anlarim tek tavsiyem lutfen uzulme ne olursa olsun guclu ol bu hayatta hep yalnizsin ne yazikki istesigin kadar sev ve deger ver en sonunda sen kaybediosun siz sordunuz mu 3 saattir gecenin yarısında nerdsn sen diye
Sorumsuz derken ne derece sorumsuz olabilir eşiniz mesela 3 saatlik tanıdığınız kişilerle geçen bir süre sizi. Neden rahatsız ediyor bundan daha normal ne olabilirEvet ben de şaşırdım. Böyle bir şeyden şüphelenmedim ki ben. Sıkıntı ettiğim şeyi yanlış anladı sanırım. Eşimin arkadaşları ile gittiğini biliyorum. Hepsi de evliler. Ailecek görüştüğümüz insanlar.
Evet ben de şaşırdım. Böyle bir şeyden şüphelenmedim ki ben. Sıkıntı ettiğim şeyi yanlış anladı sanırım. Eşimin arkadaşları ile gittiğini biliyorum. Hepsi de evliler. Ailecek görüştüğümüz insanlar.
Siz gercek misiniz? Bunu soyleyen siz misinizesiniz sizin de bildiginiz erkek arkadaslariyla disari gittiyse bu sizi nedn rahatsiz etti ki bence cok problem etmissiniz bende yanlis anladim oyle dramatize etmissinizki
Ben de şaşırdım böyle bir yorum görünce öyle aldatma filan Allah korusun :)))aldatma vakasi yazan yarim beyine dedim sakin onun lafina bakma canim ne aldatmasi sinirini atmis gelmistir
aaaaa senin koca noldu kiiiiizzzzzz çayı ısıt soguduysa iki de yumurta kıresiniz sizin de bildiginiz erkek arkadaslariyla disari gittiyse bu sizi nedn rahatsiz etti ki bence cok problem etmissiniz bende yanlis anladim oyle dramatize etmissinizki
aaaaa senin koca noldu kiiiiizzzzzz çayı ısıt soguduysa iki de yumurta kır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?