Ne yapmaya çalışıyor?

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaşlar, eşimle geçenlerde tartıştık ailesi yüzünden. Geçerli sebeplerim olduğu için ailesi ile görüşmek istemediğimi söyledim. O da bana sinirlendi tartıştık ve ondan beridir konuşmuyoruz. Eşim normalde gece dışarı çıkmayı ailesiyle arkadaşları ile takılmayı çok sever ama ben pek müsaade etmediğim için çok çıkamıyordu. Müsaade etmiyorum derken yanlış anlamayın. Fırsatını bulsa çok sorumsuzca davranabilecek biri. Onun için ben de kontrollü davranmaya onu tutmaya çalışıyorum. Şimdi ise küs olmamızdan istifade ediyor. Bu akşam telefonu çaldı arka arkaya. Ben çıkıyorum 5 dk dedi ve çıktı. 5 dk dedi ama daha yeni geldi (3 saat oldu neredeyse). Sinirden çıldırmak üzereyim. Sordum işin vardı herhalde, 5 dk deyip çıkmıştın dedim. Hiçbir şey demedi. Hıhı dedi sadece. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Amacı beni sinir etmek mi?

bi aldatilma vakasi daha..suan seni en iyi ben anlarim tek tavsiyem lutfen uzulme ne olursa olsun guclu ol bu hayatta hep yalnizsin ne yazikki istesigin kadar sev ve deger ver en sonunda sen kaybediosun siz sordunuz mu 3 saattir gecenin yarısında nerdsn sen diye

Yahu burayi da nasil aldatmaya bagladiniz pes!

Arakadasin bu aksam cani sikiliyor actigi konulardan belli takilmayin.

Haydaa
Neyin kafası bu yaa

Insanların aklını bulandırmayın kendi konunuza dönün bence..

Kusura bakma ne seni nede konularını ciddiye alamıyorum şu yorumundan sonra
Ya gerçekten sıkıntılı bir insansın yada fake sin

Sorumsuz derken ne derece sorumsuz olabilir eşiniz mesela 3 saatlik tanıdığınız kişilerle geçen bir süre sizi. Neden rahatsız ediyor bundan daha normal ne olabilir

Söz konusu aileleri olunca böyle tavır alabiliyor insanlar. Istekletinizi daha sakin iken dile getirin. Ben bu konuda boyle dusunuyorum sen ne dersin? Ya da bu dısarı çıkışlarını onceden haber versen daha iyi olur gb soylemler etkilu olabilir. Ailenle gorusmek istemiyorum cok ters ve net bir tavir. Karsi tarafi kiriyor anlamasak da. Ayni cümleyi ben de kurdum ama sakayla karisik nabiz olctum. Yok olacak durum degil. Az oz idare etme tarafina bakacagim artik.

esiniz sizin de bildiginiz erkek arkadaslariyla disari gittiyse bu sizi nedn rahatsiz etti ki bence cok problem etmissiniz bende yanlis anladim oyle dramatize etmissinizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…