Ne yapmaya çalışıyor?

biten bir beraberligi davam ettirme bence

Çok haklısın aslında biliyorum ama bazen çok içim yanıyor nefretle doluyorum ...Bazen de guzel gunlerimizi ozluyorum sucu kendimde buluyorum ...Ama haklısın...çok sağol iyi geldi..
Nesine tesekkur edicem bilmiyorum acıkcası bunca acıdan sonra

Son düzenleme:
Çok haklısın aslında biliyorum ama bazen çok içim yanıyor nefretle doluyorum ...Bazen de guzel gunlerimizi ozluyorum sucu kendimde buluyorum ...Ama haklısın...çok sağol iyi geldi
Rica ederim. Yeri gelecek bütün faturayı kendine keseceksin asıl narsisist benmişim bile diyebilirsin :)) Düşünceler değişebilir ama duygunun parmak izi degismez. Bu yüzden bağımlılık yapiyor iste bu profil. Hiç hissetmedigin duyguları yasiyorsun seni uçlarda gezindiriyor ayaklarini yerden kesiyor.. tukaka diyoruz çünkü ne kadar yükseğe cikarirsa düşüş o kadar sert oluyor. gözümün önünde arkadasimin yasadiklari hala. Sen yine de güzellikleri hatirla ama negatif deneyimlerin de elinin altinda olsun. Onlar da bu şekilde kendi hikayesini yaşıyor işte.

Zaman kaybı yaşananlar ilişki ölmüşte gömen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…