Ne yapmaya çalışıyor?

Yok oyle değil benim konum...kendisi de her dakka hesap soran ve veren bi insan normalde...burdaki olaylar başka...ama ben sizin tipte bi eşle yapamazdım zaten

O terk ettiği için şimdilik adım atmaz ama arada yazar.

Ancak onun ne düşündüğü değil sizin ne istediğiniz önemli.

Yok oyle değil benim konum...kendisi de her dakka hesap soran ve veren bi insan normalde...burdaki olaylar başka...ama ben sizin tipte bi eşle yapamazdım zaten
Ben de o tipte bi bayanim, ben de öbür türlüsünde yapamiyorum :)
O zaman Allah sabir versin diyorum. Hayat boyu gereksiz stres

Yüz veriyoruz, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.

Sen iletisimi kesmedigin surece somurulecek birseyler kalmis mi diye gidip gidip gelecek işte aynı döngü devam. ailesini yetiştiği ortami biliyor musun? senin dışındakilerle etkilesimi nasil?

Sen iletisimi kesmedigin surece somurulecek birseyler kalmis mi diye gidip gidip gelecek işte aynı döngü devam. ailesini yetiştiği ortami biliyor musun? senin dışındakilerle etkilesimi nasil?

Evet biliyorum...Annesine de 1 ay küsmüştü mesela bi keresinde haksız yere...Annesi de bundan özür diler hale gelmiş sürekli yeter ki evde huzursuzluk olmasın diye...Erkeklere karşı baya iyi davranıyor ama

Evet biliyorum...Annesine de 1 ay küsmüştü mesela bi keresinde haksız yere...Annesi de bundan özür diler hale gelmiş sürekli yeter ki evde huzursuzluk olmasın diye...Erkeklere karşı baya iyi davranıyor ama
İyi davrandigi hemcinsleri mevki konum iş güç vs pozisyon acisindan ona göre nispeten üst duzeyde mi? Kendilerine denk ya da asagida gordukleriyle pek isleri olmuyor eger narsisizm tavansa.

İyi davrandigi hemcinsleri mevki konum iş güç vs pozisyon acisindan ona göre nispeten üst duzeyde mi? Kendilerine denk ya da asagida gordukleriyle pek isleri olmuyor eger narsisizm tavansa.

Evet genelde daha üst bildiğim...zaten iş dışında pek görüştüğü arkadaşı yok...onun kankası annesi

Evet genelde daha üst bildiğim...zaten iş dışında pek görüştüğü arkadaşı yok...onun kankası annesi
anladım canım, tek yapabilecegin iletisimi tamamen kesmek. kısır döngüden öteye gitmiyor bu profille. Deli gibi sevmekle ölümüne nefret arasinda götürür getirir, zihnini beynini allak bullak eder sonra hicbirsey olmamis gibi yazar cizer konusur. Dipsiz kuyu yani bu profil. Çok fazla blog var bu konuda hazırlanmış okuyabilirsin. Bağımlılık olmuş sendeki de, bu bağımlılıktan kurtulmanin tek yolu iletisimi kesmek ve onu kendi dunyasinda birakmak.

Çok sağol...konumdaki destekler iyi geldi...bitmesin yeni barışmışkem diye her gün arıyordum, işetişim yine kopmasın diye ama konuyu açtığımdan beri bıraktım aramayı...dünden beri...
Ya gercekten yeter, seven kişi bu kadar mı üzer....Ne yaptım aldattım mı kendisi gibi yalanlar mı söyledim...

Senin sevgi hissinle onunkini bir tutma, duyguları da anlamlandirmalari senin benim gibi değil, taklit ediyorlarmis duyguları artik nasilini nicinini cok detaylandiramiyorum yeterli bilgim yok ama senin yukledigin anlamla onlarınki cok ayri. Doğduğu büyüdüğü ortam maruz kaldigi dış uyaranlar cocuklukta yani asıl mevzu.

Arama yazma ama o önünde sonunda geri gelip yoklar. 2 sene gecer unuttum dersin pat bir yol bulup ulaşır yeniden. Yani senelerce de bekleyebilir sonra gelebilir. Onemli olan tum kapıları senin kapatman. Oyle kolay değil ayrica, 5 yillik iliskiymis sen de gider gider gelirsin ozlersin vs ama yasadiklarini hatirlayip kendini kontrol etmen gerekli. Konusmayacaksin ve sana ulasamayacak.

Ömrümüz sonsuz gibi davranıyor...Esas buna kıl oldum hep gercekten kahroldum...Bu hayat sonsuz mu yasanabilecek anlar hiç bitmeyecek mi, yaşlanıyoruz ya böyle böyle...Neden 1 tane çiçek alıp gelip gonul almak guzelce konusmak varken yok intikam yok kin yok sen ayrılınca gezmişsin bunun kini intikamı..yok sen ayrıldın aynısını sen yaşa....Ya hayata da mı insan acımaz...Git o zaman biriyle mutlu olabiliosan ol, kendine uyan sessiz hiçbişeyine karısmayan, ben suraya gidiyorum dediğinde sen ordayken hiç aramayan, hiç.hesap sormayan birini bulabiliosa gitsin...İşte istediği profil...Hem hiçbir sorumluluk almayacak bi ilişkide, asla gelecek planı yapmayacak yaptırmayacak hem bütün sosyal medyalardan engelleyecek ama seni stalklayıp prpfil fotoğrafı değiştirdin kendini baskalarına gösterme meraklısısın diyecek ve sen o seni engellese de profil resmi koymayacaksın...ben bunları yasadım...ama herkes bunlara katlanır mı , baskasının profiline bile takmaz belki cok ta iyi geçinir

Kurbansin önce bunu kabulle başla. Onun kurbanlarindan sadece biri hatta. Cok yuksek olasilikla empat bir insansin. Zaaflarin var bunlari cok iyi tespit et. Zaaflarin sana kilavuzluk edecek zaten. Tum bu kisitlamalari yapmasi kiskandigindan ya da seni ozumsediginden değil sen oyle hissedince seni avucuna aliyor. Olay bu.

Evet empati çok yaparım...
Bana yol göstersene..Onu ben avcumun içine alamaz mıyım? Tek yol kopmak mı

Bana yaptıklarının bedelini odemesini dilerim Allahtan
İlahi boyutta elbet bir karşılığı olacaktir o konuda hiç şüphen olmasın. Önemli olan senin bu deneyimden çıkardığın dersler. Herkes kendi hikayesini yasiyor yeryüzünde. Aslinda biraz derin analiz etsen ona teşekkür bile edebilirsin. Kin gütme intikam duygusu gibi kötü enerjileri etrafinda toplama. Derslerini koy cebine ve kendi biricik hikayeni yasamaya devam et. Kendi yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…