- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Fedakarlığı hiç bir erkek değmiyor ki cnm değer görüyorsan kendinden ödün vermeEvet ben bu kadar yapıcı ve sabırlı olmasaydım coktan bitmişti baskası olsa yerime coktan bitirirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fedakarlığı hiç bir erkek değmiyor ki cnm değer görüyorsan kendinden ödün vermeEvet ben bu kadar yapıcı ve sabırlı olmasaydım coktan bitmişti baskası olsa yerime coktan bitirirdi
Fedakarlığı hiç bir erkek değmiyor ki cnm değer görmüyorsan kendinden ödün verme
Fedakarlığı hiç bir erkek değmiyor ki cnm değer görüyorsan kendinden ödün verme
Yapmayın arkadaşım.Ben aslında onceden hiç fedakarlık yapmazdım erkek için ama buna takılıp kaldım, gurursuz oldum...Yardım edin destek verin de tekrar gururumu geri kazanayım...
Canım burdan bizim gururlu ol dememizle olacak iş değil sen kendine güven çıkar aklından belkide 5 senenin verdiği alışışmış duygusu ağır basıyordur uğraşacak başka şeyler bul yeni arkadaşlar edin mesela. O nasıl gurur gurur diye seni bu kadar üzüyorsa sende ona göre davran kimse senden önemli değil bırak unutmaya çalış seviyorsa ve olacağı varsa da o gelsinBen aslında onceden hiç fedakarlık yapmazdım erkek için ama buna takılıp kaldım, gurursuz oldum...Yardım edin destek verin de tekrar gururumu geri kazanayım...
Canım burdan bizim gururlu ol dememizle olacak iş değil sen kendine güven çıkar aklından belkide 5 senenin verdiği alışışmış duygusu ağır basıyordur uğraşacak başka şeyler bul yeni arkadaşlar edin mesela. O nasıl gurur gurur diye seni bu kadar üzüyorsa sende ona göre davran kimse senden önemli değil bırak unutmaya çalış seviyorsa ve olacağı varsa da o gelsin
Narsisist belirtiler var evet.. zor be bacım. en yakın arkadasimdan biliyorum su senin ariycam deyip baska islere oncelik verip haber bile verme ihtiyaci hissetmemesi gibi yuzlerce örneğini yasadi. Ayrildi. Aynı döngüleri sil bastan yasamamak icin de tüm irtibat numaralarini adresini dahil degistirdi. Bunlar hep kısır döngü yaşatıyor kişiye anladigim kadariyla. Bir bakmissin yillar gecmis bir arpa boyu yol yok. Değişmek gibi bir istekleri yok onlarin.Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.
Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..
Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...
Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...
Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
Aynen öyleHaklısın..üstüne düştükçe adam bi havada
Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.
Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..
Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...
Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...
Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
Narsisist belirtiler var evet.. zor be bacım. en yakın arkadasimdan biliyorum su senin ariycam deyip baska islere oncelik verip haber bile verme ihtiyaci hissetmemesi gibi yuzlerce örneğini yasadi. Ayrildi. Aynı döngüleri sil bastan yasamamak icin de tüm irtibat numaralarini adresini dahil degistirdi. Bunlar hep kısır döngü yaşatıyor kişiye anladigim kadariyla. Bir bakmissin yillar gecmis bir arpa boyu yol yok. Değişmek gibi bir istekleri yok onlarin.
Bakın anlattıklarınız kolay şeyler değil. Aşkta gurur iyi birşey değil. Hatalı olduğunda özür dilemeyi bilmeli bir ilişkide insan. Ama sizin durumunuzun gururla bir ilgisi yok, erkek arkadaşınızın size saygısı yok ve sizde öz saygınızı kaybetmişsiniz. Bu durumda bir ilişkiyi yürütmek imkansız. Anlattığınız olaylar üzerinden değerlendirmek gerekirse, erkek arkadaşınızın ciddi manada sizi önemseme ve kaymetmekten korkmama durumu var. Bu nedenle ben onun size aşık olmadığını düşünüyorum. Sizi kaybetmekten korkmuyor, sizi üzmekten çekinmiyor ve anladığım kadarı ile önceliği olamıyorsunuz. Bakın ilişkilerde evlilik öncesi dönem kadının en fazla el üstünde tutulduğu dönemdir bu dönemde bile sizi kaybetmekten korkmayan bir adamın evlenince iyice sizi geri plana atacağını öngörmek için medyum olmaya gerek yok. Bu nedenle biran evvel oturun düşünün kendinize reva gördüğünüz muamele bu mu? Her sorunuzda hata onda olsa bile hep siz mi alttan alacaksınız. ? Bazen bırakmak gerekir zaten erkek arkadaşınız sizi gerçekten istiyorsa o uğraşır. Uğraşmıyorsa belki de bitmesi daha hayırlıdır.
küsen ve nazlanan erkekten nefret ederim. zaten bu tarz erkekler yapici olmak yerine yikici oluyor. he daim sizin çabanizla yuruyecek olan bir iliski sizi cok yorar. boyle biri de yani gururlu, narsist ve adim atmaya korkan erkek de deger vermez emin olun. cok tecrubeliyim bu konuda. ben olsam tahammul edemezdim. 5 ay iyi tahammul etmissiniz
ay oyle mi 5 ay okudum ya ben :) benim 5 yil suren bi iliskim olmadi hic. cunku sabirsiz, deger gormeyince aninda bitiren, ust uste yapilan hatalari affedemeyen biriyim. cok fazla gorustugum kisi oldu. tabiki yazabilirsiniz ozelden5 ay olsa iyi 5 yıl....bu konuda cok tecrubeliyseniz özelden konusmak isterim
İşte öyle biri olsam keşke..Beni bekletiosun bi de haber vermiosun diyorum, 1 msj atmak cok mu zor bekleme acil işim cıktı demek diyprum..sonra geriliyoruz kavga ve sonra iş.ayrılıga gidiyor...Cunku artık ilişki kaldırmıyor bu tur seyleri cok yasandıgı için...
Bu arada gercekten beni anlamışsın cok sağol
bence şöyle; buluşacağınız zaman sürekli bekletse, atıyorum 5 diyip 7de gelse yada unutsa tamamen haklısınız. ama telefon olayı bence çok takılacak bişey değil. hem de çalışırken, gün içi. misal bugün bizim 11.30da başlayıp 12de bitecek toplantı 12.40ta bitti. ve o ortamda mesaj atmam da pek hoş olmazdı. öğlen de olsa bişeyler çıkabiliyor.
bana göre fazla takılmışsınız en başından böyle şeylere. adam da rahatsız olmuş ve artık ağzınızı açtığınız anda tepki veriyor.
evinde bile olsa illa 2 dakka, 5 dakka diyip ona göre arayamayabilir. insanız. bi an dalarız. ben öyle diyip tv ye daldığımı bile hatırlıyorum.
bunlar inanın o kadar ufak şeyler ki... adam kesinlikle şunu düşünüyor: 2 dakkaya arıycam dedim ve aramadım diye bunu yapan, evlensek beni bitirir..
tamam işte bezdirmişsiniz. üzgünüm ama gerçek bu.Evet agzımı actıgım anda tepki yiyorum artık...hadi o olay tamam ama haklı olsam bile artık tepki