Ne yapmaya çalışıyor?

ben açıkcası sevgilinin sana karşı bişey hissetmediğini ya da ayrılmak istediğini düşünmüyorum. Sadece sizi kaybetme korkusu azalmış. İlşkilerde "uzanan" ve "razı olan" taraflar vardır. Şuan o razı olan kısımda. Ama kendisi klasik bir erkek olduğu için biraz sizi kaybetme fikri oluşmaya başladığında düzeleceğine eminim. 5 sene bu, bir kalemde silerseniz de çok pişman olursunuz. Bir süre çok aramayın, o ararsa konuşun, arkadaşlarınızla vakit geçirin, onunla plan yapmayın

Çok tesekkur ederim :) moral oldu...çok aramıyorum ama şu an beni hiç aramıyor...bi süre hiç.aramasam mı

Çok tesekkur ederim :) moral oldu...çok aramıyorum ama şu an beni hiç aramıyor...bi süre hiç.aramasam mı

çok zorlanacaksın biliyorum ama gerçekten hiç arama lütfen. aramayınca sanki biri girecekmiş gibi hissediyorsun onun hayatına, bu hisleri iyi biliyorum ama emin ol her aradığında bir adım daha uzaklaşıyor senden bu durumda.
bırak, arama, o korkuyu hissedecek.

Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.

Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..

Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...

Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...

Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
İte kaka nereye kadar böyle peki? Duygu yok sevgi yok bişey yok?

Ben de aynı şeyleri düşünerek 4 ay kadar önce bitirmiştim...Bunu kabullenmeyip tekrar arayan oydu...Yaklaşmaya çalışan...Barıştık dediğim gibi...Sonra ilk olayda yürümüyor dedi...O da işte aramadı söz verdiği gibi diye üstüne gittim diye..Yani bu kadar basit mi olmalı yeni barışılmışken...Adam sürekli artık tek hatanda gittim modunda ama tam da gitmiyor...Beni garaja karşılamaya geliyor sonra da yüzüme bitmiş bi ilişki içindeyiz diyor...O zaman neden karsıladın beni dedim..Hastasın diye yardım etmek istedim, onu da başkası yapar mıydı bilmiyorum dedi bi de...Gerçekten çok sinirlendim bu lafa...E peki tamam öyle vefa olarak yardım ettin garajdan aldın...sonra vardın mı diye nasıl oldun diye arıyorsun...Sanki barışmış gibi...Narsist yapıda olduğu için ya ceza veriyor ya da intikam alıyor bilmiyorum
İyide arkadaşım nereye kadar böyle peşinde dolanacak, kendi öz saygını paspas edeceksin. Ya da senin zorunla seninle konuşan ama hala ayrıldığınızı iddia eden bir adamla nasıl bir gelecek planlıyorsun, sabah bir gün başkasını bulsa tek laf edecek kadar bir haddin yok adamın hayatında. Eski sevgilim yakamdan düşmüyor dese ne diyeceksin. Sendeki en büyük hatada yazdığın cevaplardan gördüğüm kadarıyla başkasını bulamam kafası, yapma sen değerli görmezsen kendini öyle muamele etmezsen kendine , başkasından hayır bekleme , o daha beter ezer seni. Bırak peşini severse gelir zaten , gelmiyorsa zaten sevmiyordur.

İyide arkadaşım nereye kadar böyle peşinde dolanacak, kendi öz saygını paspas edeceksin. Ya da senin zorunla seninle konuşan ama hala ayrıldığınızı iddia eden bir adamla nasıl bir gelecek planlıyorsun, sabah bir gün başkasını bulsa tek laf edecek kadar bir haddin yok adamın hayatında. Eski sevgilim yakamdan düşmüyor dese ne diyeceksin. Sendeki en büyük hatada yazdığın cevaplardan gördüğüm kadarıyla başkasını bulamam kafası, yapma sen değerli görmezsen kendini öyle muamele etmezsen kendine , başkasından hayır bekleme , o daha beter ezer seni. Bırak peşini severse gelir zaten , gelmiyorsa zaten sevmiyordur.

Haklısın canım...Paspas ettik kendimizi bağımlılık geliştirdik...Ama daha surda 3 ay once peşimden kosan oydu...Artık aramam her aradıgımda zaten kötü hissediyorum, resmen oynuyor insanla

İşin ilginci mesela yoldan gelmişti, vardım diye aramadın dedim bakalım ne diyecek diye...Ayrıldık ama neden arayayım artık diyeceğine yorgun geldim hemen yattım arayamadım falan diyor...

Poposunu arşa çıkarmışsın, şimdide ne yapayım diyorsun ☺️ arama güzelim. Hatta olmadı ciddi anlamda bitir. Bitmiş zaten de görmek istemiyorsun. Hayatına devam etmelisin artık onsuz.

Bulunmaz hint kumaşı mı, eşine nadir rastlanan bir tür mü? böyle biriyle bir ömür paylaşmaya yüreğiniz ne diyor, seven sevdiğine bunu yapmaz, el üstünde tutar. 5 yıl olmuş yıllanmış belki bazı şeyler ya da tükenmiş diyelim özetle. körkütük mü aşıksınız, kara sevda mı çekiyorsunuz? Kalp hepsini unutuyor inanın, gönül olgunlaşınca bir de dengini bulunca bu anlattığınız hikayeye çocuklukmuş der geçersiniz. yolunuza bakmanız daha hayırlı en azından size gerçekten değer vereni, seveni bulmak için daha fazla vakit zayi etmezsiniz.

seven birinin böyle davranışlar sergilemesi akla sığmaz, akla sığsa kalbe sığmaz. fikir çatışmaları olabilir, tartışmalar olabilir ama her defasında çekip gidilecekse kalmaya değer birşey yoktur ortada. geri dönüşler de alışkanlıktan başka bir şey değil. kendinizden ödün verdikçe de sadece kendinizi kandırırsınız. bundan sonra bırakın o emek versin eğer böyle biriyle mutlu olabilrim diyorsanız tabi ki. muhakkak sizden yaşım büyük 6 yıllık evliyim, gözünüzün içine bakan bir adama değer verin dünyaya bin defa gelsem yine onu seçerim diyebileceğiniz, siz güven veren, değerli hissettiren, sizi kırmayan

seven birinin böyle davranışlar sergilemesi akla sığmaz, akla sığsa kalbe sığmaz. fikir çatışmaları olabilir, tartışmalar olabilir ama her defasında çekip gidilecekse kalmaya değer birşey yoktur ortada. geri dönüşler de alışkanlıktan başka bir şey değil. kendinizden ödün verdikçe de sadece kendinizi kandırırsınız. bundan sonra bırakın o emek versin eğer böyle biriyle mutlu olabilrim diyorsanız tabi ki. muhakkak sizden yaşım büyük 6 yıllık evliyim, gözünüzün içine bakan bir adama değer verin dünyaya bin defa gelsem yine onu seçerim diyebileceğiniz, siz güven veren, değerli hissettiren, sizi kırmayan

Aynen oyle biriyle olmak lazım ama malesef oyle biri de denkgelmedi...hep aşırı üzen yıpratan kişiler..

Evet son derece zor....Küsen birini sürekli ısıtmaya çalışmakla geçiyor hayatın...Bi trip at küssün, haydi özür dile, suçlan, dil dök...adama asla hiçbir sitem edilemiyor
Bilmez miyim, onu teselli etmekten kendi kırgınlıklarını göz ardı ede ede yıpranırsın, ama ne hikmetse suçlu yine sen olursun, kıymetin asla bilinmez.

Bilmez miyim, onu teselli etmekten kendi kırgınlıklarını göz ardı ede ede yıpranırsın, ama ne hikmetse suçlu yine sen olursun, kıymetin asla bilinmez.

Sanki yasadıklarımı biliyor gibi konuşmuşsun...
Ben kırılırım ama bunun bir özrü veya tesellisi olmaz...Kendi kendimi tamir ederim..

Anlasın artık kırgınlığını yılmışlığını diye susarsın belli bi noktada bazen ama susman da suç olur bu sefer söyledin lafını çekildin kenara oh ne iyiymiş denir....Ağlarsın üzüntünden artık telefonda ama ağlayacaksan kapat denir...Gözyaşının zerre etkisi yoktur...Kırıldım dersin, ben bir kırılırım feleğin şaşar denir...Suçladığında, hata bulduğunda kendini savunmaya, açıklamaya çalışırsın, bana hikaye anlatma denir...Sadece kendi doğrusuna inanır, diğer açıklamaların hikayedir, bana nağme yapma der...

Sanki yasadıklarımı biliyor gibi konuşmuşsun...
Ben kırılırım ama bunun bir özrü veya tesellisi olmaz...Kendi kendimi tamir ederim..

Anlasın artık kırgınlığını yılmışlığını diye susarsın belli bi noktada bazen ama susman da suç olur bu sefer söyledin lafını çekildin kenara oh ne iyiymiş denir....Ağlarsın üzüntünden artık telefonda ama ağlayacaksan kapat denir...Gözyaşının zerre etkisi yoktur...Kırıldım dersin, ben bir kırılırım feleğin şaşar denir...Suçladığında, hata bulduğunda kendini savunmaya, açıklamaya çalışırsın, bana hikaye anlatma denir...Sadece kendi doğrusuna inanır, diğer açıklamaların hikayedir, bana nağme yapma der...
bu mesajınızı okuyana kadar konuşun diyecektim sizi almaya gelmesi hesap vermesi hala bir şeyler olduğunu gösterir
ilk mesajınızda sevgilimin bazı davranışlarını sizinkine benzetmiştim ama ben kırılırım feleğin şaşar lafları çok acımasızca. Tamam insan kavgalıyken fark etmese bile sonradan üzdüm diye vicdan azabı çeker yahu üzülür sizinkin de o da yok anlaşılan.Benimde 5 yıllık bir ilişkim var son dönemde o kadar boka sarmıştı ki asla birbirimizi anlamıyorduk yıpranmaktan kimsenin tahammülü kalmamıştı. Şimdi kavgalarda yeni bir yöntem bulduk baktık anlamıyoruz hemen susuyoruz sakin olunca konuşmayı deniyoruz bakalım nolcak.

Back
X