Ne yapmaya çalışıyor?

İlk zamanlar Sevgi + Tahammül
Zamanla Sevgi + Yıpranmışlık
Sürekli açıklama yapıyorsun, sürekli alttan alıyorsun, içinden söyleyeceğin herşeyi üç kere kontrol ederek söylüyorsun, kırılmasın incinmesin diye uğraşırken sen paramparça oluyorsun ama yine de önceliğin onun güya kırılan şımarık kalbini onarmak oluyor.
Aslında benim yaşadığım da buydu, kendim düştüm, ama kalkıp dizlerimdeki yaralara bakmadan onun yanına koşup, yine onun yaralarını sardım. Yaraları iyileşince de beni bıraktı kalktı ve gitti. Ve bir hikaye bitti.

Evet sürekli bi açıklama halindeyim zaten...Ola ki bi eleştiri veya herhangi bi trip olayı olduysa direkt suçlusun ve uzun uzun açıklarsın ama kapanmaz konu...Ertesi gunu bi bakarsın hiç açıklamamışsın gibi sanki yine aynı suclamaları yapar dünküyle...

Bir de artık bişey diyemeyen biri haline geliyorsun...En ufak bişey desen ses birden sertleşip yükseliyor yiyorsun fırcayı...Tamam artık kendimi tutayım hiçbişi demeyeyim diyorsun bu sefer de sen ezildikçe daha da üstüne geliyor, normalde mesele olmayan seyler de mesele olmaya baslıyor...

En çok beni kıran da tamam bittiyse de 5 yılın hatrına insan güzel şekilde ayrılır en azından. Aramızda şiddetli bi kavga olmadı sonuçta en son...Bi teşekkür et her şey için, olmadı de, bişi söyle oyle bitsin...Adam resmen sanki onu aldatmışım da yatakta yakalamış gibi bi tavır içinde ayrılıyor...Hayır ne oluyoruz yani ne bu kadar kin ne için...5 hatta 6 yıl...Geliyosun beni garajdan alıosun vs ama hep bi asık surat kinli bi tavır...Ayrıl da en azından ağzından 6 yılın hatrına 1 tane guzel sey cıksaydı...

Bulunmaz hint kumaşı mı, eşine nadir rastlanan bir tür mü? böyle biriyle bir ömür paylaşmaya yüreğiniz ne diyor, seven sevdiğine bunu yapmaz, el üstünde tutar. 5 yıl olmuş yıllanmış belki bazı şeyler ya da tükenmiş diyelim özetle. körkütük mü aşıksınız, kara sevda mı çekiyorsunuz? Kalp hepsini unutuyor inanın, gönül olgunlaşınca bir de dengini bulunca bu anlattığınız hikayeye çocuklukmuş der geçersiniz. yolunuza bakmanız daha hayırlı en azından size gerçekten değer vereni, seveni bulmak için daha fazla vakit zayi etmezsiniz.

Başlarda da neler görmedim ki....
Seven sevdiğine böyle yapmaz evet...Seven...Erkekler seviyor mu artık hiç sanmıyorum...

İyide arkadaşım nereye kadar böyle peşinde dolanacak, kendi öz saygını paspas edeceksin. Ya da senin zorunla seninle konuşan ama hala ayrıldığınızı iddia eden bir adamla nasıl bir gelecek planlıyorsun, sabah bir gün başkasını bulsa tek laf edecek kadar bir haddin yok adamın hayatında. Eski sevgilim yakamdan düşmüyor dese ne diyeceksin. Sendeki en büyük hatada yazdığın cevaplardan gördüğüm kadarıyla başkasını bulamam kafası, yapma sen değerli görmezsen kendini öyle muamele etmezsen kendine , başkasından hayır bekleme , o daha beter ezer seni. Bırak peşini severse gelir zaten , gelmiyorsa zaten sevmiyordur.

Bıraktım arkadaşım bıraktım...Buraya konu açtığımdan beri aramayı kestim artık...

Evet sürekli bi açıklama halindeyim zaten...Ola ki bi eleştiri veya herhangi bi trip olayı olduysa direkt suçlusun ve uzun uzun açıklarsın ama kapanmaz konu...Ertesi gunu bi bakarsın hiç açıklamamışsın gibi sanki yine aynı suclamaları yapar dünküyle...

Bir de artık bişey diyemeyen biri haline geliyorsun...En ufak bişey desen ses birden sertleşip yükseliyor yiyorsun fırcayı...Tamam artık kendimi tutayım hiçbişi demeyeyim diyorsun bu sefer de sen ezildikçe daha da üstüne geliyor, normalde mesele olmayan seyler de mesele olmaya baslıyor...

Siz de bu 5 sene çekmişsiniz ve adına da ilişki diyorsunuz , ilginç bir bakış açısı .

5 sene çöp olmuş, bundan sonrakiler kurtarın bari.

Siz de bu 5 sene çekmişsiniz ve adına da ilişki diyorsunuz , ilginç bir bakış açısı .

5 sene çöp olmuş, bundan sonrakiler kurtarın bari.

O döngüye girince o sarmalın içinde dısardan bakamıyorsun kendine hem de kendini sucluyorsun hep...o psikolojiyi yaşayan bilir

Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.

Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..

Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...

Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...

Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
ayrılmak istiyor dile getiremiyor hareketleriyle anlamanı istiyor artık bitsin istiyor ilişki...

Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkür.

Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz sürekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da çok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu çok uzar. Özetle küsme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip özür dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik özellikler gösterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın üstüne fazla giden biriyim yani hatasını görsün isterim ama o da kavgaya dönüşür..

Şimdi sorum şu; biz birkaç ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil döküp anlatmaya çalıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine çok kötü hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu için sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gün 2dk sonra seni arayacağım dedi öğle arasıydı (genelde öğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe geç gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe çıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Önce tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin için baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Böyle olunca da yürümüyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Üstelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...

Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim için gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hiç cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Döndüğümde yine konustum o da yürümüyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...

Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya çalışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile açmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum
Canim;
Benim esim de böyle
aramayi unutur, ararim dönmez,
mesaj atsam cevabi 2 gün sonra belki veriri fln:)
Ama adam karakter olarak böyle
bir tek ilk sevgililigin 3-4 ayi her dakka yazisirdik, ama ben de esim gibi oldum zamanla.
biz 4 ay birlikteligin ardindan evlendik, cok genctik. Suan 13 seneyi devirdik ya..
Ama cogu insanin kirilacagi seyleri ben takmiyorum mesela.
Amaaan diyorum ne önemi var bosveer.
2 aylik bebeyle yurt disina tasindigimiz ilk sene cok kavga ettim bu yüzden, oglum sürekli aglayan ve bir kisinin tek bakamayacagi tipte bi bebekti, ve esim hep is seyahatindeydi, sabahlara kadar agladiginda bile arasam hep disarlarda olurdu is seyahatlerinde, o dönem acaip gözüme batmisti mesela cok kavga etmistim.
Ama suan yine sallamiyorum, oglumla ve baska ülkede yasamayla basa cikmayi ögrendim cünkü..
Yani bu tip seyler aslen iliskiyi bitirmemeli bence,
seviyorsan biraz bu tip seyleri önemsememeye calis.
Bu iliskin bitmis gibi duruyor, ben fikirlerimi gelecekteki iliskilerin icin veriyorum.
Erkekler sevmez böyle sikbogaz edilmeyi,
ayrica ben de hic sevmem ya:)
böyle bi sevgilim vardi, buluttan nem kapan. Beynimi yakmisti, sürekli benim rahat konusma tarzimi güvensizlik ve yalan söyleme olarak nitelendirmisti , sonunda neoldu, ayrildim. Benim annem bana bu kadar hesap soramadi diyip ayrilmistim yani.
Bazisinin karakteri böyledir, yani ben artik bu tavirlari bana deger vermiyor olarak görmüyorum. Herkesin deger verme, sevme dili farkli inanin.

O sadece terkedilmeyi hazmedemedi. Sizi ölçtü. Sizde amiyane tabirle oltaya geldiniz.

Şimdide o terk etti çünkü onu asla birakamayacaginizi biliyor.

Bu kadarcık bilgiden bu sonuca vardın ve cok cok doğru...Gercekten öyle...Zaten cok net bi.şekilde bitti arama dememesinden belli...Dün konustugumda benim ilacımı içip içmediğimi sordu...işyerindeyim ya evde unuttum dedim...napıcaksın vs git eczaneden al diyor...ayrılmış sözde...ama sonra kendisi hiç arayıp sormuyor...resmen cezalar kesiyor kendi capında aynen dediğin gibi ben ayrıldıgımda hazmedemediği için...peki ben de hiç aramazsam ne yapacak sence?

Back
X