- 14 Ekim 2019
- 18
- 50
- 38
- 28
- Konu Sahibi Hellobenokiz
-
Madem geri dönüşü yok, araştırmayın artık. 9 ay uzun süre. Yeni birini bulmuş olabilir. Sonra ondan da ayrılmış olabilir. Belki birinden hoşlandı onu etkilemek için resim atıyor olabilir. Ama sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Hemen konuya giriyorum 9 ay önce nişanlımla ayrıldık neyse aylardır sosyal medyaya fotoğraf atmiyordu son 2 aydır sürekli fotoğraf atıyor kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor ve bir video paylaşmış Müslüm Gürses unutamadım şarkısı bu arada hiç bir sekilde iletişime gecmedik ben numaramı değiştirdim ayrıldıktan sonra simdi kafamda bin türlü şey var bunun amacı ne olabilir dönüşü yok ikimizde çok iyi biliyoruz acaba takip ettiğimi anladı o yüzden mi öyle fotoğraf atıyor hani bak ben sildirmedim dövmeyi diye
Neden stalklıyorsunuz?Hemen konuya giriyorum 9 ay önce nişanlımla ayrıldık neyse aylardır sosyal medyaya fotoğraf atmiyordu son 2 aydır sürekli fotoğraf atıyor kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor ve bir video paylaşmış Müslüm Gürses unutamadım şarkısı bu arada hiç bir sekilde iletişime gecmedik ben numaramı değiştirdim ayrıldıktan sonra simdi kafamda bin türlü şey var bunun amacı ne olabilir dönüşü yok ikimizde çok iyi biliyoruz acaba takip ettiğimi anladı o yüzden mi öyle fotoğraf atıyor hani bak ben sildirmedim dövmeyi diye
Kendine şu soruları sorHemen konuya giriyorum 9 ay önce nişanlımla ayrıldık neyse aylardır sosyal medyaya fotoğraf atmiyordu son 2 aydır sürekli fotoğraf atıyor kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor ve bir video paylaşmış Müslüm Gürses unutamadım şarkısı bu arada hiç bir sekilde iletişime gecmedik ben numaramı değiştirdim ayrıldıktan sonra simdi kafamda bin türlü şey var bunun amacı ne olabilir dönüşü yok ikimizde çok iyi biliyoruz acaba takip ettiğimi anladı o yüzden mi öyle fotoğraf atıyor hani bak ben sildirmedim dövmeyi diye
Hemen konuya giriyorum 9 ay önce nişanlımla ayrıldık neyse aylardır sosyal medyaya fotoğraf atmiyordu son 2 aydır sürekli fotoğraf atıyor kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor ve bir video paylaşmış Müslüm Gürses unutamadım şarkısı bu arada hiç bir sekilde iletişime gecmedik ben numaramı değiştirdim ayrıldıktan sonra simdi kafamda bin türlü şey var bunun amacı ne olabilir dönüşü yok ikimizde çok iyi biliyoruz acaba takip ettiğimi anladı o yüzden mi öyle fotoğraf atıyor hani bak ben sildirmedim dövmeyi diye
Yaa takip etmesen daha iyi senim için dönüşü yoksa unutmaya bak. Takip ettikçe daha çok canın yanarHemen konuya giriyorum 9 ay önce nişanlımla ayrıldık neyse aylardır sosyal medyaya fotoğraf atmiyordu son 2 aydır sürekli fotoğraf atıyor kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor ve bir video paylaşmış Müslüm Gürses unutamadım şarkısı bu arada hiç bir sekilde iletişime gecmedik ben numaramı değiştirdim ayrıldıktan sonra simdi kafamda bin türlü şey var bunun amacı ne olabilir dönüşü yok ikimizde çok iyi biliyoruz acaba takip ettiğimi anladı o yüzden mi öyle fotoğraf atıyor hani bak ben sildirmedim dövmeyi diye
Tam tersi olsa neyse diyeceğimde....kolunda ismim yaziyordu sildirmemis 10 fotoğraf atıyorsa 9unda dövme belli değil ama 1inde mutlaka belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?