- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Fiziksel romatizma hastasıyım çocukluğumdan beri, yok malesef başka şehirde yaşamayıda kabul etmiyorEşiniz birey olamamış kocaman evli barklı adamı dövmek nedir, o da ailesine resti çekememiş. İki yerde de olmuyorsa başka bir şehirde yaşayın.
Bu arada geçmiş olsun, rahatsızlığınız nedir? Hasta diye istememek de ilk kez duyuyorum.
Bazen düşünüyorum bu davranışlar bana mı özel yoksa bu ailemi sorunlu bilemiyorumEşiniz daha birey olamamış.anneside oğlunun birey olmasını hiç istemiyor hala 5 yasinda görüyor ve bu adam bu kafa ile evlilik yapamaz.kendisini düzeltmesi lazım
Ben engelliyorum ama sürekli farklı hesaplardan yazıyor, birilerinden arıyor.Ayrildiysaniz kestirip atmak lazim. Bu ne boyle?
Depresyonda filanmisinizAyrıldığım eşim beni delirticek engelliyorum sürekli bir yerden çıkıyor, zaten psikolojim bozuk üzgünüm, onsuzluğa alışmaya çalışıyorum ama sürekli gel gitleriyle kafamı, karıştırıyor sen ne istiyorsun benden dediğimde beni sevdiğini hiç iyi olmadığını söylüyor he tamam o zaman gel buraya bir düzen kuralım yok, ben senin memleketinde yapamam, senide buraya alıp ezdiremem diyor ailesi beni hasta olduğum için kabullenemedi bir türlü, kırk tane iftira attı oğlu beni bıraksın diye yok Bn biriyle konuşuyormuşum yok oğluna büyü yaptırmışım, birgün kadın sinirle eve gelip oğlunu dövdü bile ya çok sinirlerim bozuk neyse fazla geçmedi zaten Bn ayrıldım ailemin yanına geldim eski eşim güya gelmek istemiş arkamdan ama ailesi karşı çıkmış gitme alma onu büyücü o hersey beklenir ondan evimize sokmayız korkuyoruz ondan demişler bulmuşlar soytarı da bir hoca oda demesin mi karısı yapmış, şu saçmalığa bakar mısınız benden korkmuşlar 1.50 boyunda 54 kilo insandan korkmuşlar 5 aydır, ayrıyız ara ara hep mesaj atıyor iyi misin diye nerden duyuyorsa doktora mı gittim, düştüm mü, kalktım mı hep haberdar benden biriyle tartışsam bile, biliyor aramızda 2 saatlik mesafe var bu gecede haktanın şarkısını göndermiş bana seninle olmuyor sensizde yaşanmıyor keşke seni sevmeseydim adama bak ya, keşke ben seni sevmeseydim nerden çıktı karşıma.
Hicbir sekilde cevap alamazsa vazgececektir. Sizde de tamamen bitmedigini dusunuyor olmali ki israrci.Ben engelliyorum ama sürekli farklı hesaplardan yazıyor, birilerinden arıyor.
Hayır inanılır gibi değil ama herşey böyleDepresyonda filanmisiniz
Kafanızda kuruyorsunuz gibi geldi bana
Psikiyatriste görünün
Bu tacizdir şikayet ederim vs diyebilirsiniz tel nonuzu değiştirebilirsiniz bir sürü alternatif varBen engelliyorum ama sürekli farklı hesaplardan yazıyor, birilerinden arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?