Ne yapmaya çalışıyor

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Ayrıldığım eşim beni delirticek engelliyorum sürekli bir yerden çıkıyor, zaten psikolojim bozuk üzgünüm, onsuzluğa alışmaya çalışıyorum ama sürekli gel gitleriyle kafamı, karıştırıyor sen ne istiyorsun benden dediğimde beni sevdiğini hiç iyi olmadığını söylüyor he tamam o zaman gel buraya bir düzen kuralım yok, ben senin memleketinde yapamam, senide buraya alıp ezdiremem diyor ailesi beni hasta olduğum için kabullenemedi bir türlü, kırk tane iftira attı oğlu beni bıraksın diye yok Bn biriyle konuşuyormuşum yok oğluna büyü yaptırmışım, birgün kadın sinirle eve gelip oğlunu dövdü bile ya çok sinirlerim bozuk neyse fazla geçmedi zaten Bn ayrıldım ailemin yanına geldim eski eşim güya gelmek istemiş arkamdan ama ailesi karşı çıkmış gitme alma onu büyücü o hersey beklenir ondan evimize sokmayız korkuyoruz ondan demişler bulmuşlar soytarı da bir hoca oda demesin mi karısı yapmış, şu saçmalığa bakar mısınız benden korkmuşlar 1.50 boyunda 54 kilo insandan korkmuşlar 5 aydır, ayrıyız ara ara hep mesaj atıyor iyi misin diye nerden duyuyorsa doktora mı gittim, düştüm mü, kalktım mı hep haberdar benden biriyle tartışsam bile, biliyor aramızda 2 saatlik mesafe var bu gecede haktanın şarkısını göndermiş bana seninle olmuyor sensizde yaşanmıyor keşke seni sevmeseydim adama bak ya, keşke ben seni sevmeseydim nerden çıktı karşıma.

Eşiniz birey olamamış kocaman evli barklı adamı dövmek nedir, o da ailesine resti çekememiş. İki yerde de olmuyorsa başka bir şehirde yaşayın.
Bu arada geçmiş olsun, rahatsızlığınız nedir? Hasta diye istememek de ilk kez duyuyorum.

Hastalığınız ne geçmiş olsun. Hayatınıza bakın derim eşiniz çocuk mu annesi nasıl dövüyor üstüne üstlük aile ağzıyla iş görüyor yuvasını yıkıyor hey allahım.Aileside aman aman evlerden ırak yani

Fiziksel romatizma hastasıyım çocukluğumdan beri, yok malesef başka şehirde yaşamayıda kabul etmiyor

Eşiniz daha birey olamamış.anneside oğlunun birey olmasını hiç istemiyor hala 5 yasinda görüyor ve bu adam bu kafa ile evlilik yapamaz.kendisini düzeltmesi lazım
Bazen düşünüyorum bu davranışlar bana mı özel yoksa bu ailemi sorunlu bilemiyorum

Ayrılmışsınız eğer olsaydı o zamanlar olurdu pat diye hemen kestirip atmamışsınızdır
Neden hala görüşüyorsunuz?
Toksik bir ilişki olmuş artık birbirinizi rahat bırakın.
Cevap vermeyin o da aramasın herkes kendi yoluna baksın
Kendinize zararı böyle itme çekmeyle olmaz olmuyor zaten

birbirinize takılı kalırsanız önünüze bakamazsınız

Simdi konunun ayrintisini bilmiyoruz ama, eski esiniz size karşı duyguları var ama ailesine de rest çekemiyor. Iki arada bir derede kalmış. Böyle yapacağına keske sizin arkanızda dursaymış.
Dönerseniz de huzur vermezler ki size, esiniz ailesiyle irtibatını da komple kesemeyecegine göre, bu is yas bacım.

Depresyonda filanmisiniz
Kafanızda kuruyorsunuz gibi geldi bana
Psikiyatriste görünün

Sizin eşiniz size çok ağır şeyler yaşatmıştı. Eğer barışırsanız sadece kendinize değil ailenize de büyük saygısızlık yapmış olursunuz.
Sizin yerinizde olsam "bu yaptığın tacizdir, bir daha rahatsız edersen bu problemi kendi yöntemlerimle çözerim" diyip iyice gözünü korkuturdum kayınvalideyi de arayıp "bakın oğlunuz benimle uğraşıyor, büyü yapmamak için kendimi zor tutuyorum" diyip onu da tutuştururdum, varsın arkanızdan büyücü desinler yeterki sizin hayatınızı mahfetmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…