Ne Yapmaya Çalışıyor?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tabi ki ne yapmaya çalıştığının farkındayım. Bunu yaptığı an ekran görüntüsünü atıp ayrıldım. Tahmin edersiniz ki bunun psikolojisini atlatmak kolay değil.
Ah beee keşke önce şey yazsaydın. " tabi efendimm" biraz sevinseydi çocuk sonra engellerdin sen de onu üzmüş olurdun

Aslında senin sevgilin yok.
Kendi memleketinde rahatça yaşayacağı bir öğretmenle evlenmek isteyen biri var karşında

Ay çok seviyesiz ya. Tek kriteri memur olması ve memleketinden olması. Bunu geçtim sosyal medyadan onu bunu eklemesi. Kurtul bundan

Çok kızdım ya açık açık söylesin ben memleketimden biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Senle devam edemeyiz desin. Sanki boğazına yapışacaksın peşini bırakmayacaksın. Bu kandırmaca dalavere neden bir türlü anlayamıyorum

Çok kızdım ya açık açık söylesin ben memleketimden biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Senle devam edemeyiz desin. Sanki boğazına yapışacaksın peşini bırakmayacaksın. Bu kandırmaca dalavere neden bir türlü anlayamıyorum
E çünkü daha iyisini bulamazsa elindekinden olmak istemiyor bu kadar basit. Erkekler maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar 😄

Memleketinden olmadığımı ve orada yaşamak istemediğimi bilerek bu ilişkiye başladı. Son 2 haftaya kadar bu büyük bir sorun değilken ne oldu da bu kadar sorun oldu anlayamıyordum. Ama genelinizin dediği gibi karaktersizmiş demekki.

Back
X