Ne yapmaya çalışıyor?

Guldane kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
15
7
1
24
Selam kızlar öncelikle hepinize sağlık mutluluk huzur diliyorum. Kafama takilan bir konuyu sizinle paylaşıp fikrinizi almak istedim herkesin yorumu farklı olur ben anlamlandiramadim çünkü.Kayinbabam biz evlenmeden önce çok hevesliydi çok istiyordu bu evliliği hepimizden heyecanliydi biz evlendikten sonra her gittiğimizde ( aynı şehirde yaşamıyoruz) surat asma, laf sokma , bir şeyi beğenmeme (özellikle bunu ben yapıyorsam)çocuksu hareketler ilgi çekmek istemesi vs bunlar yaşandı . Ben ne yapmak istediğini anlayamıyorum eşimde bende hiçbir sekilde saygısızlık yapmayız yapmadık da
Genelde böyle şeyler kayinvalide yapar bende tam tersi oldu çok değişik yani.Sizce ben nasıl davranmalıyim ve o ne yapmaya çalışıyor ?

Son düzenleme:
Tam olarak beklediği ilgiyi pohpohlanmayi alamamistir bosverin. Hiç görmezden gelin

Kv kişisi doldurmuş olabilir. Bir zamanlar ben yaşadım aynısını… Gözümün önünde kv nin eltim hakkında kp i doldurduğunu görünce kanaat getirmiştim. Görmezden gelin.

Kv dolduruyor olabilir
Gelin olarak beklentisini karşılayamamış olabilirsiniz

Bu konuyu kv veya eşinizle paylaşmadınız mı?

Kv dolduruyor olabilir
Gelin olarak beklentisini karşılayamamış olabilirsiniz

Bu konuyu kv veya eşinizle paylaşmadınız mı?
Aksine kv dem gittiğimizde onun gibi değil ama sizin düşündüğünüz gibi de olabilir eşimle kv deme sorduğumda neden böyle die onun ahlak öle biri geldiğinde hep oyle dediler benle alakası yokmuş kv de bir de dedi ki seni kıskanıyor ama ben eminim ki bana bı garezi var ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

Kv kişisi doldurmuş olabilir. Bir zamanlar ben yaşadım aynısını… Gözümün önünde kv nin eltim hakkında kp i doldurduğunu görünce kanaat getirmiştim. Görmezden gelin.
Benimde bir ara aklıma böyle geldi ama kv dem beni de ona karşı doldurmuştu bunu neden yaptı bilmiyorum onun hakkında hep kötü şeyler konuştu ama biz gittiğimizde o surat felan asmaz bende nasıl davranacağımi kime inanacagimi şaşırdım açıkçası

Bu sefer de sizinle alakasi yok ben eşimle tartıştım o yüzden dio ama onunla alakalı deil bence biz gelince tartisilari tutuyor
Bence de sizinle alakası yok diyorsa umursamayın. Kayınpederin belki de genelde huyu böyledir. Huysuz adamdır. Siz evlenmeden önce size iyi görünmeye çalıştığı için o zaman belli etmemiştir.

Benim kayınpederimde böyle bir iki surat astı sanki yokmusuz gibi davranıyordu bı aksam dayanamadım hayırdır sen bizden mi rahatsiz oluyorsun yoksa başka bir durum mu var varsa söyle konuşalım dedim.Neye uğradıklarını şaşırdılar Yok kızım olurmu hiç öyle şey falan.Bende benden güler yüz bekliyorsaniz önce sizin yüzünüz gülsün yüz göz eğip arkamdan iş dönmesin benlik bişi yoksada ben gittikden sonra yüzünüzü asıp oturun dedim ve bu konuşmadan sonra en fazla gidip durduğumuz saat 2 Max 3. Hiç kalmıyorum bile armaizda 1.5 saatlik mesafe var. Kalın diyorlar benim evim var herkes evinde kalsın diyorum kimsenin yüzünü gözünü cekesim yok hele hele acaba ne oldu diye bu dert etmeye hiç halim yok boşver eşin düşünsün sen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…