Ne yapmaya calısıyor

Umarımm eşi yakalar. Yalnız ben boyle durumlarda diyaloga gırılmesını dogru bulmuyorım. Istegı attıgı an engellemelısınız. Onun sıze yazması ne kadar yanlıssa sızın cıddıye alıp sorgulamanız da, dıyaloga gecmenız yanlıs.

Puştluk.

Bn ınsanca uyarmak ıstedım baktım uzatıyor engeledım

Yapmaya çalıştığı ş*refsizliği anlamadın mı anlamak mı istemiyorsun.Adam evlenmiş ne olabilir yani niye cevap verip konuşuyorsun bir de? Baktın gördün karına söylerim deyip engellesene.Bunun için bir de konu açıyorsun

Konu acdım ıcımı.dokmek ıstedım sen ıstemezsen yazmazsın

Sence?????

Heryerden direkt engellemeli ve evlendiği kadına bunu söylemelisin karısının da bilmeye hakkı var sana söylenmesini sende isterdin

Helallik alıp tümden kapatma karma bağlantısını kesme .Bunu duymuştum.Cok duyuyorum böyle hayatındaki eski ilişkileri arayıp kesme işini .Asıl önemli olan sizin egonuzu bundan beslemek yerine ,bununla ilgili benden vazgecemedi unutamadı fikri yerine.Yolunuza gidip konuşmayı kesme halinde olmanız Kendiniz ve hayatınız için yeni şeylerin olmasını istiyorsanız tabiki .Size değer vermiyor kendi değerini cilalamak peşinde.Bunun devamını getirmeyip kendiniz için en iyiye gitmenizi diliyorum.Hic kimsenin vazgeçilmez yada paslanmamış olduğunu ispat aracı olmayın.Duygulariniz ve siz en güzel iliskiye layıksınız.Oraya yol alın .Önemli olan sizin hayatınız kimin neyi neden yaptığı degilki

Bnden vazgecmedı dıye trıpe gırmedım yoluma bakıyorum oda baksın mutluluk dılemek duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…