- 1 Mayıs 2020
- 513
- 875
- 103
Puştluk.Arkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
oyle ztn nıkahın olmus bnm karakterlı olmamın onemı yokPuştluk.
Bıde yanlıslıkla dıyorEşi dir o duymuştur seni ekleyip ayak yapıyor dur ..
Bn ınsanca uyarmak ıstedım baktım uzatıyor engeledımUmarımm eşi yakalar. Yalnız ben boyle durumlarda diyaloga gırılmesını dogru bulmuyorım. Istegı attıgı an engellemelısınız. Onun sıze yazması ne kadar yanlıssa sızın cıddıye alıp sorgulamanız da, dıyaloga gecmenız yanlıs.
Karısıdır yani belki adam değilde, kadın belki seni yoklamak için yazdı hala birşey varmı diyeBıde yanlıslıkla dıyor
Yok kendısı bu cok bellıKarısıdır yani belki adam değilde, kadın belki seni yoklamak için yazdı hala birşey varmı diye
KEndısı 5 senedır bılıyorum tarzınıKarısıdır yani belki adam değilde, kadın belki seni yoklamak için yazdı hala birşey varmı diye
Yapmaya çalıştığı ş*refsizliği anlamadın mı anlamak mı istemiyorsun.Adam evlenmiş ne olabilir yani niye cevap verip konuşuyorsun bir de? Baktın gördün karına söylerim deyip engellesene.Bunun için bir de konu açıyorsunArkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
Konu acdım ıcımı.dokmek ıstedım sen ıstemezsen yazmazsınYapmaya çalıştığı ş*refsizliği anlamadın mı anlamak mı istemiyorsun.Adam evlenmiş ne olabilir yani niye cevap verip konuşuyorsun bir de? Baktın gördün karına söylerim deyip engellesene.Bunun için bir de konu açıyorsun
Sence?????Arkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
Heryerden direkt engellemeli ve evlendiği kadına bunu söylemelisin karısının da bilmeye hakkı var sana söylenmesini sende isterdinArkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
ENgelledım arkadss olamıcagıma gore yolumu.ayırdımHeryerden direkt engellemeli ve evlendiği kadına bunu söylemelisin karısının da bilmeye hakkı var sana söylenmesini sende isterdin
Oyle ztn bn kestıkce uzattı konusmayı engelledım bndeuzerinde 5 dk bile dusunmeye degmez klasik abaza, arayista eli uckurunda er*kek
Bnden vazgecmedı dıye trıpe gırmedım yoluma bakıyorum oda baksın mutluluk dılemek duserHelallik alıp tümden kapatma karma bağlantısını kesme .Bunu duymuştum.Cok duyuyorum böyle hayatındaki eski ilişkileri arayıp kesme işini .Asıl önemli olan sizin egonuzu bundan beslemek yerine ,bununla ilgili benden vazgecemedi unutamadı fikri yerine.Yolunuza gidip konuşmayı kesme halinde olmanız Kendiniz ve hayatınız için yeni şeylerin olmasını istiyorsanız tabiki .Size değer vermiyor kendi değerini cilalamak peşinde.Bunun devamını getirmeyip kendiniz için en iyiye gitmenizi diliyorum.Hic kimsenin vazgeçilmez yada paslanmamış olduğunu ispat aracı olmayın.Duygulariniz ve siz en güzel iliskiye layıksınız.Oraya yol alın .Önemli olan sizin hayatınız kimin neyi neden yaptığı degilki
YuhhArkadaşımın nişan gününde (profil fotoğrafında da nişanlısıyla o mekanda çekilmiş fotoğrafı vardı) eski sevgilisi arkadaşıma istek atmıştı. Konu erkek olunca mantık aramamak lazım ki onlar da kullanmıyorlar zaten
Bnm onla ısım yok dırek engelledımHeryerden direkt engellemeli ve evlendiği kadına bunu söylemelisin karısının da bilmeye hakkı var sana söylenmesini sende isterdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?