sen farklı nıyetım var gıbı konusuyosun ama bı yandan aklı bnde kalmısTribe girdiniz demedim oda size yazarak yoluna bakmıyor değil .Zaten evlenmiş yolunda .Sadece can sıkıntısı onunki.Bu kadar yanlış anlamaniz garip yorumumu iyi forumlar
sen farklı nıyetım var gıbı konusuyosun ama bı yandan aklı bnde kalmıs
Evrt oyle benım onla ısım olmaz zaten haketmeyen kısılerı ıstemıyorumYavrum ne aklı ya. Senle birlikte milyon kişiye de yazıyordur o. Aklı sende kalacak olsa seni alırdı.
Bn yanlıs anlamadım zorla evlenıyor bnce ısteksızlık var yazdı dıye anlam vermıyorumTribe girdiniz demedim oda size yazarak yoluna bakmıyor değil .Zaten evlenmiş yolunda .Sadece can sıkıntısı onunki.Bu kadar yanlış anlamaniz garip yorumumu iyi forumlar
Oylesıme evlenmus bıde bn yasadıklarımdan dolayı tecrubelıyım tav olmamGözü dışarıda seni de merak ediyor. Öylesine evlenmiş boş biri işte
Bn yanlıs anlamadım zorla evlenıyor bnce ısteksızlık var yazdı dıye anlam vermıyorum
Evlenmıs ama bır aklıda bnde herkez yoluna bakarSence?????
EngelleArkadaslar.bugun tuhaf bır olay oldu ayrıldıgım eskı flortım ekledı yenı nıkahı olmus bnde ne hakla eklıyosun benı dedım yanlıslıkla eklemıs bnce bılerek ekledı ıyı bırısın dıye ıyı dıleklerde bulundu sonra konusmayı uzatmaya basladı arkadas kalalım dedı bnde yasanmıslık var olmaz dedım engelledım dırek adamın nıkahı olmus hala bana yazıyor konusmaması lazım ne yapmaya calısıyor.
Engellesonra daha kötü olabil
Ve eşi sizinle mesajlarınızı vs. Görürse sizde suçlu olabilirsiniz her şey olabilir Türkiye sıkıntılı bir yer dikkatli olunBncede oyle esıyle bonasırsa bana sarar gıbı
Alsa bile bn ona guvenıp yola cılmamYavrum ne aklı ya. Senle birlikte milyon kişiye de yazıyordur o. Aklı sende kalacak olsa seni alırdı.
Ve eşi sizinle mesajlarınızı vs. Görürse sizde suçlu olabilirsiniz her şey olabilir Türkiye sıkıntılı bir yer dikkatli olun
Ztn engeşledım daha oncede ıstek atıp.durdu hep yanlıslıkla dıyorDaha evlenir evlenmez eşinden sıkılmış, arayışa çıkmış. Tabii eskileri yoklayacak çünkü en kolay onlar dönüş yapar. Oturup böyle birinden kurtulduğunuz için şükredeceğinize diyaloga giriyorsunuz, yaptığı şeyi sorguluyorsunuz. Ciddiye alıp kafa yoruyorsunuz filan. Engeli basın gitsin ne diye elalemin kocasıyla konuşuyorsunuz?
Aynen engelledım herkes yoluna baksnVe eşi sizinle mesajlarınızı vs. Görürse sizde suçlu olabilirsiniz her şey olabilir Türkiye sıkıntılı bir yer dikkatli olun
Daha evlenir evlenmez eşinden sıkılmış, arayışa çıkmış. Tabii eskileri yoklayacak çünkü en kolay onlar dönüş yapar. Oturup böyle birinden kurtulduğunuz için şükredeceğinize diyaloga giriyorsunuz, yaptığı şeyi sorguluyorsunuz. Ciddiye alıp kafa yoruyorsunuz filan. Engeli basın gitsin ne diye elalemin kocasıyla konuşuyorsunuz?
Zorla dedıgım mecazı anlamdaNe zorla evlenmesi.Yıl 2025.
Engellledım ugrasamamVe eşi sizinle mesajlarınızı vs. Görürse sizde suçlu olabilirsiniz her şey olabilir Türkiye sıkıntılı bir yer dikkatli olun
Engelledım arkadas kalmak nedirEngellesonra daha kötü olabilir
Can sıkıntısı evlenmıs ıstedıgı zmn gelıp yazamaz yok boyle dunyaTribe girdiniz demedim oda size yazarak yoluna bakmıyor değil .Zaten evlenmiş yolunda .Sadece can sıkıntısı onunki.Bu kadar yanlış anlamaniz garip yorumumu iyi forumlar
AynenŞerefsiz ya. Zaten erkeklere güven sorunum var burda böyle konuları okudukça saydırasım geliyor tüm erkeklere. Amacı yedekte tutmak, dikkat çekmek, arkadaş kalalım ayağıyla sohbeti ilerletmek. Herif başkasıyla evleniyor ama hâlâ gözü dışarda. Yazık... Onunla evlenen kadına üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?