Ne yapmaya çalışıyor :(

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Kızlar deliricem yaaa mafoldumben Bakın anlatıyım noldu..
Bugün eski sınıf arkadaşlarıyla yemeğe gidecekti.. Bu eski sınıf arkadaşlarının arasında bunun eski manitası var!! Neyse güveniyorum ona arkadaşlarıyla sorun çıkmasın diye birşey demedim..
Çok üstüne gitmek istemiyorum.. Bana sen varken başkasına bakar mıyım hala tanımadın mı beni diyor.. Bende bişey demiyorum işte.. Herneyse akşam 8-9 gibi telefon çaldı.. Sevgilimin yakın arkadaşı aramız iyide o aradı..
Ama ne alaka sevgilim yanındayken arkadaşı arıyor ne yapıyorsun diye.. Kızlar arkadan bağırıyor kapat şu telefonu kakara kikiri sinir oldum sinir..!! (O kızda orda ayrıca!!) Biri diyor bana ver konuşalım falan..
Ay iyice sinirlerim bozuldu Umuta ver dedim telefonu (sevgilim olur kendisi) verdi.. Napıyosun sen amacı ne bunların diyorum " ha kimin falancanın mı? " diyor. (bi kız ismi söylüyor) Evet neden gülüp duruyorlar sürekli bağırıyorlar diyorum sonra kız arkadan bağırıyor selam söyle diye.. Kudurdummm!!!
Sevgilimde (o kızın) selamı var diyorklava: Ben kapatıyorum dedim kapattım daha ne aradı ne mesaj attı!! Çok umursamazdı konuşurkende kendimi salak gibi hissettimmafoldumben
Halbuki bu sabaha kadar çok iyiydik iyidende öte.. Çok zoruma gitti kızlar neydi bu ya ne kadar aptalca ve çocukca bi davranış o kızların amacı neydi? Sevgilim neden izin veriyor buna? Kim bilir neler konuştular..
Al şimdide mesaj attı tatlım ne yapıyorsun diyor.. Elinin körünü yapıyorum cevap vermiycemklava: Bak şimdide tamam atma mesaj dedi!! Allahım bu ne ya alttan bile almıyor!! Hatasını kabul etmiycek şimdi kesin napıyım ben :gitme:

Göndermekte hata etmişssin canım yaaa

Tamam ona güveniyor olabilirsin ama güvenle alakası yokki yazıyı okurken kendimi senin yerine koydum kesinlikle göndermezdim ne işi var orda hemde eski sevgilisinin olduğu yerde paralarım vallakötükedihüso

bu umursamazlık kadar sinir olduğum bi huy yoktur bunuda ancak konuşarak halledersinniz

Erkek arkadaşınız da çevresi de sanırım daha olgunlaşamadı..:ecrin_bebek:
Yaptıkları şakaysa komik değil,aranızı bozmaksa işte o zaman komik...akannehir
Yerinizde olsam sevgilimden sıkılırdım sanırım.. Çoluk çocuk işleri canım onların yaptığı...

bence bir msj at ve içinden ne geçiriyorsan söyle sen nasıl erkeksin ordaki kızlar benimle dalga geçsin diye mi arattırdın beni de baktın seni suçluyor msj falan atma bir kaç gün ne kadar kırıldığını anlarsa belki bir daha yapmaz

ben erkek ve kızların çok yakın arkadaş olmalarına karşıyım. tabiki arkadaş olurlar ama abartılmamalı. bir de eski sevgilisi de var diyorsun. ona güveniyo olabilirsin ama sonuçta seni rahatsız eden bi durum olduğu için erkek arkadaşının biraz daha düşünceli davranması gerekirdi.
bence alttan alma, hatasını anlasın. sen aynısını yapsan o nasıl tepki verirdi acaba?:umursamaz:
böyle davranan kızları da hiç anlamam eline ne geçti yani komik mi şimdi bu?:mymeka:

madem seni arayacaklar niye sende gitmedin

nahoş kokular geldi burnuma. sevgiline de güvenme derim. bilmiyorumkismile

arkadaşı arayacak, fondan kızların "kapat şu telefonu" cümlelerini duyacaksın ve sevgilin umursamaz takılacak:1ninca:

ayrı yerlerdeyiz şu an aynı yerde olsaydık bende giderdim tabiki hiç yalnız bırakır mıym.. haklısınız dediklerinizi yaptım zaten.. gece çok yalvardı ayaklarına kapanıyım ayaklarını öpiyim affet beni diye :1closedeyes: herşeyi açıkladı ben senle dalga geçmelerine izin verir miyim ordayken tanışmak istediler senle sadece falan dedi ama hemen yumuşamadım tabi.. çok yalvarınca affettim ama:asigim: kötü mü yapmışım??

Bizde öyle arkadaşlarımızla toplanırız arada bir arkadaşımız tel.de sevgilisiyle konuşurken kız arkadaşlarımızın birisi kapat şu telefonu demişti ve sanırsam ondan sonra tartışmışlar. Çıkıyor arada öyle dengesizler arkadaşları sonuçta belki bişey diyememiştir (çünkü o bişey diyememişti)ne bileyim. Sonuçta senin erkek arkadaşın en iyi sen tanırsın. Tepkinide koymuşsun. Güven vermişse inanıp affetdiysen sorun yok bence.

canım çok güveniyorum ya ben varken o kimseye bakmaz adım kadar eminim şimdiye kadar hiç bu konuda sorunumuz olmadı Allah'a şükür zaten hep gözümün önündeydi.. yerimseniben tatillerde oluyor böyle sorunlar ayrı olduğumuz için.. çok güvendiğim için sorun yok durumu açıkladı alttanda alınca affettim vallahi :1rolleyes: sonra yine eskisi gibi olduk seviyorum napim ya:asigim:kaydirigubbakcemile3

tepkini gösterdiğin iyi olmuş. ama yine de birdaha tekrarlanırsa bu kadar kolay kapanmaz konu fln de gözünü korkut biraz bence.
umarım bidaha yaşamazsın böyle sorun canım mutluluklarboshayallersmile

bir daha eski sevgilisinin de olduğu bir ortama yollama bencelmaz:

yaptığı davranış hiç güven verici değil bence dikkatli ol.

bence sevgilinie bu kdr fazla guvenme, tmm onunde oluyr ne yaptigini biliyrsun,bakmiyr felen fistan ama guvenme canim guvenme!!!
ikicisi, erkek arkadasinin cevresi cocuk daha, erkek arkadasinda bana biraz cocukca geliyr, yani senden ozur dileme sekline bakarak bunu soyluyrm. birde bu kdr hemen affetmemen gerekirdi, biraz burnu surseydi iyi olurdu, yani iki gun sonra mesela cvp verirdin.. ama bu konu oyle affetmekle olacak sey dgl, oturup konusup da daha kolay halledilebilir yani bence. boylece tekrarlanmamasinda biraz onlem almis olursun!!

iddiaya girip aramışlar sanırım.
ararsın arayamazsın gibi.
affetmekle evet kötü etmişsin.
zamanla anlaşılır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…