Ne yapmaya calisiyor?

gulbakisli34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
11
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar..kisaca hikayemi anlatayim sizlere...
biz 2 ay ciktik..ayrilali 3 ay oldu...o ara vermek istedi, bi tartismanin ardindan..bende kabul etmedim ve tamamen bitsin dedim. Hic bir sey demedi, bir daha da konusmadik. Ayni okuldayiz, sürekli karsilasiyoruz dogal olarak. Ilk baslarda beni görünce hemen kaciyordu, ayni ortamda hic bulunmuyorduk. Sonra yaklasik ayrildiktan 1 ay sonra bana bakmaya basladi. Ben umursamadim, hic bakmadim. Sonra bu benim pesimden bile geldi..nereye gittigime bakti. Simdi o umursamamaya basladi, ben bakmaya basladiktan sonra. En son da gecen sefer ayni ortamda bulunduk okulda..hic umursamadi, bakmadi hic. Yanina bir kiz geldi, ama kiz sevgilisi degil. Kizla basladi flört etmeye benim yanimda..sok oldum..bilerek yaptigi bariz ortada!!! Delirdimmm..sinirlendigimi anladi, daha da devam etti..ayrica gülmeye basladi, kiskandigimi fark ettiginde..bana bunu niye yapiyor? :( Ayriligi isteyen oydu..bana niye aci cektirmek istiyor arkadaslar ya??:((

:D o ne öyle bakıştık ben bakmadım o baktı ben bakınca o bakmadı benim yanımda başkasıyla gülüştü onu yaptı bunu yaptı falan,ilk okulmu orası :D
çok dertlisin Allah yardımcın olsun :)))

haha :D yok üniversitede..gercekten cok cocukca..ama o benim ilk erkek arkadasimdi...bana bilerek niye aci cektiriyor onu anlamiyorum..bittiyse bitti..cikmali hayatimdan..

Hep derim yine diyorum ve diyeceğim.

Dengesiz ne istediğinş bilmeyen,küçük oyunlara başvuran,
İnsanlar başınızı çok ağrıtır.
Boş ver hayatını nasıl yaşıyorsa yaşasın siz onunuze kendi hayatınıza bakın.
Ve aşk adına sizinle beraber olacak kişi ne istediğinii bilen biri olsun bundan sonra

benden sana tavsiye bi öyle bi böyle olan insanlardan kaç. üniversite diyosun üniye gelmiş adam ilk okl bebesi gibi mi davranıyo :D
farklı farklı bir sürü insanın oldugu bi ortamda neden böyle bi insan ?? :)
ama zamanla geçer nasıl olsa takılma derim ;)

Hep derim yine diyorum ve diyeceğim.

Dengesiz ne istediğinş bilmeyen,küçük oyunlara başvuran,
İnsanlar başınızı çok ağrıtır.
Boş ver hayatını nasıl yaşıyorsa yaşasın siz onunuze kendi hayatınıza bakın.
Ve aşk adına sizinle beraber olacak kişi ne istediğinii bilen biri olsun bundan sonra

evet gercektn öyle.. böyle tıpler le ancak vakıt kaybedıyoruzz..

bende ilköğretim falan sanmıştım...tatlım o insanla ilgilenme düşünme ne yaparsa yapsın.
olgun ,sana bir şeyler katabilicek insanlarla birlikte ol.sonra geçen zamanına yanarsın...
hayırlı insanlarla karşılaşman dileğiyle

üniversitemi :53::53: anlattiklarini okuyunca lise asiklari sandim sizi:52::52: ALLAH KAVUSTURSUN ne diyim:27:

amin sagolun arkadaslar zaman ayirip cevap yazdiginiz icin !!!:)
umut var mi sizce daha? ayrilali 3 ay oluyor...ama neden kiskandirmak istesin ki beni??? anlamiyorum..:(

ara verelim deyince ayrılabildiğine göre uzak duramayacağın biri değildir, kesinlikle uzaklaş seninle bu şekilde oynamasına izin verme sana ancak mutsuzluk getirir böyle biri

amin sagolun arkadaslar zaman ayirip cevap yazdiginiz icin !!!:)
umut var mi sizce daha? ayrilali 3 ay oluyor...ama neden kiskandirmak istesin ki beni??? anlamiyorum..:(

Ay hala ne umudu arıyorsunuz anlamıyorum.
Sevse adam gibi gelip derdi seviyorum seni
Ne bu böyle sevmedim sevebilirim seveceğim ay sevsemmi dur kıskandırayım durumları.
Ben yoruluyorum böyle şeyleri okurken
Sizde üstüne düşmeyin bir onceki yorumda dediğim gibi yolunuza hayatınıza bakın.
Karışınıza emninim ne istediğini bilen aklıoyun yaşını çoktan geçmiş mantıklı biri çıkar

uzun ve düzeyli olmayacağı şimdiden belli malesef :50: takma canım sen bu çocuğu :34: onun derdi seni germesin :16: önnüne bak ardında kalan takılıyoo bile yeni sevgilisiyle :19:

ayyy bende lise sandım...bakıyomu bakmıyomu....o günler geldi aklıma...birde ben bakmazdım ki karizma çizilmesin,arkadaşa baktırırdım bak bakalım bana mı bakıyo yoksa başkasına mı diye:31: tekerleme gibi olmuş :37:

üni.de olduğunuza göre bakışma evresini geçip konuşmaya başlamanız lazım...olumlu ya da olumsuz....o bakmıyorsa artık büyümüş demektir,sen de bakma :82:

Bence çok fazla kafana takma tıpkı bir ergen gibi davranıyor sana söyleyebilecğim tek şey onu önemseme ve önemsemediğini ona hissettir.Öyle kıskandığını belli edersen daha çok öyle hareketler yapar.

Ayrıca ayrılalı 3 ay olmuş sana karşı yoğun duyguları olsaydı , o kadar beklemezdi ve sen kıskan diye gözünün önünde başka kızlarla flört etmezdi ki sen yanlış anlamayasın diye :31: kafana takma :31:

Tskler hepinize yorumlariniz icin!

Umursamamaya calistim ama yapamadim :( Kizla düzgün flört de etmedi aslinda, rahatsiz oldugum hareketlerini yapti. Birlikteyken baska zamanda kiskandigim konusmalarin aynisini yapti! Dayanamadim kalktim gittim...ayrilan oydu , ne kadar kalpsiz degil mi? İnsan nasil yapar bunu...zaten birakan sensin, daha niye aci cektiriyor

Back
X