ne yapmaya çalışıyor...

KIKIRDAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
23
1
36
İstanbul
bana bi akıl verin artık nolur.gel gitlerle dolu bir söz olayım oldu benim kızlar.bi türlü sözlümü bırakamadım.bu süreç içerisinde okadar çok şey yaşadım ki hangisini anlatayım.ben ayrılmayı beceremedim.ama sözlüm bi gün benden ayrıldı.10 gün sonra barışmak için aradım.tartıştık bana bi daha beni sakın arama ararsan numaramı hatta şehrimi değiştiririm dedi.o ana kadar sakin kalmıştım.ertesi gün aileme haber verdim ayrıldığımı ALLAHA emanet ol dedim yoluma baktım.1 ay geçti aradan.ben yaralarımı sardım çok şükür.bu arada hiç görüşmedik.son bir haftadır faceinde benim sevdiğim şarkıları paylaşıo.verdiğim değeri geri almak benim elimde,unuttum gitti falan gibi şeyler paylaşıo.çok umursamıyorum ama beni suçlar gibi.sizce ne yapmaya çalışıo.ben biraz zcemiyim de...

ne yaşamışsınız bilmiyoruz ama, bana göre siz elinizden geleni yapmışsınız onunla konuşarak, çok zor ama onu düşünmeyip sakin olmanızı tavsiye ediyorum, dirayetinizi koruyun.

adam bişey yapmaya çalışmıyor sadece şarkı ve söz paylaşmış yada aradan bir ay geçmiş ve belki hayatına başkası girdi ve onun için paylaşıyo üzgünüm ama gerçekler acıdır

erkekler öyle şarkıyla türküyle anlatmaz derdini. diyeceğini demiş zaten. Bence kendi yoluna bak artık. Seni sevmeyene ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. kıymetini bilecek birini bulmaya bak. dünyadaki tek erkek o değil. face ini falan da takip etmeyi bırak bence.

aynı şeyleri yaşamayacağınızı kim garanti edebilir ki? ayrıca o kadar yıprandıktan sonra sizce size ne kadar değer verir?

onun yapacam dediği şeyleri siz yapın o zaman bu ne arkadaş siz sabredin adam bir anda her şeyi yaksın bir kız için ne kadar zor bir şey hele o aile kısmı! ayrıca neden hala sizde ekli ki gördükçe üzülüp yıpranacaksınız yaralarını sarmışken tekrar kanatma derim!

canım dönecek olsa seni arar erkekler nettir
bence canı sıkılmış bakalım facede paylaşıyorum senin için düşücek mi oltaya diye düşünür
sakın arama ve faceden sil
ama biliyorumki sen bir umut inede ararsın biliyorum
bende yaşadım bunlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…