• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisiyor?

Eski konunu şimdi okudumda herşeyi salla 3yıllık sevgilim var demiş adam ya, üstü çıplak kızla birlikte dans videoları, fotoğraflar daha iğrenci olamazdı bence. Heryerden engelleyip silmen gerekiyor ya ne cevap atmasıı, adi kişiliksiz herif.

en iyisini yapmışsın. Bende aldatıldım, fiziksel olmasada sanal olarak ama genede iğrenç bir şekilde (ki aldatmanın hepsi iğrenç bence) aradan aylar geçti ve bana bir mesaj attı. Aynı senin gibi bekledim bekledim ve değmeyeceğini düşündüm cevap vermedim, zaten bidaha atmaz dedim. Sonra aradan 2 ay geçti doğum günümü kutladı yüzsüz yüzsüz. Gene cevap vermedim, sonra bir kandil günü boş bir mesaj gönderince dedim busefer içimdekileri dökmeliyim 3 oldu çünkü. Ağzının payını verdiğimi düşündüğüm bir mesaj attım. Bana göre okkalı, yerinde olan, okuyunca utancından evden dışarı adımını atmaması gereken bir mesajdı. Ama öyle olmadı be tatlım, sanki o mesajı atınca büyü bozuldu. Güya içimdekileri döktüm ama istediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler daha da büyüdü arttı :KK11:

Neyse uzatmayayım. Özetle sana verebileceğim tek tavsiyem, aslaaaa ama aslaaa ona mesaj atma. İçimdekileri dökeyim, ağzının payını vereyim, utandırayım, kıskandırıyım odur budur falan ne olursa olsun cevap verme ona. Alacağın en büyük intikam budur, buda hayatımın tecrübesidir :KK52:
Bana o kadar cok mesaj atmaz bence ya

reddet.. hatta oluyosa engelle.. sovmekle bsy olmayacak, bos yere onu muhatap almis olacaksin

erkek arkadaşın gibiler yüzsüz ve utanmaz olurlar. yine bu tip bir kontratakla karşılaşabilirsin. prim verme; kaliteni ortaya koy :KK59::KK66:

engelle sen korkmuyormuydun babam duyar diye?
simdi telefonuna virus gonderir tekrar iletisime gecer ozel hayatina dadanir
santaja baslar
sen zaman gectikce öfkene yenilip bir sey diyim deme sakin
bosver yuzsuz serefsizin tekiyle ne ugrasmaya nede uzulmeye deger

genc kizlarada ibret olsun her gozunuze melul melul bakan ferhat mecnun olmuyo
asalak onursuz amacsiz serefsizler cok ne kadar kizla cikarsam eve atarsam kardir diyen

Kizlar onceki konularimdan aldatildigimi hatta igrenc bi sekilde aldatildigimi bilmeyen yoktur sanirim. 6. Gun bugun ve tuhaf bi sekilde surekli oynadigim bi oyun var. Ustelik eski erkek arkadasimlada surekli oynadigimiz bi oyun. Surekli birbirimizi yenmek icin mucadele ettigimiz.. Bugun kahvaltidan sonra telefonuma bi baktim oyun istegi. Ve sizce kimden? Evet evet tamda o kisi. Eski sevgilim! Once bi affalladim noluyor dedim kendi kendime sonra biraz dusundum oturdum kalktim kizlara danistim ve sonunda istegi reddettim. Arkasindan bi istek daha gelmedi. Ne diyecekti ne yapacakti bilmiyorum. Sonradan pisman oldum keske kabul etseydim de sovseydim (oyunun sohbet kismi var genelde ordan konusurduk) dedim. Ardindan bana yaptiklarini dusunup buna bile degmeyecegini anladim. Eminim bi kez daha bana boyle bi atakta bulunacak. Sizce dogru mu yapmisim kizlar?
Oyun isteği toplu bir şekilde otomatik olmazmı? Benim oynadığım oyunlar öyle yani. Belki haberi bile yoktur.

Kizlar onceki konularimdan aldatildigimi hatta igrenc bi sekilde aldatildigimi bilmeyen yoktur sanirim. 6. Gun bugun ve tuhaf bi sekilde surekli oynadigim bi oyun var. Ustelik eski erkek arkadasimlada surekli oynadigimiz bi oyun. Surekli birbirimizi yenmek icin mucadele ettigimiz.. Bugun kahvaltidan sonra telefonuma bi baktim oyun istegi. Ve sizce kimden? Evet evet tamda o kisi. Eski sevgilim! Once bi affalladim noluyor dedim kendi kendime sonra biraz dusundum oturdum kalktim kizlara danistim ve sonunda istegi reddettim. Arkasindan bi istek daha gelmedi. Ne diyecekti ne yapacakti bilmiyorum. Sonradan pisman oldum keske kabul etseydim de sovseydim (oyunun sohbet kismi var genelde ordan konusurduk) dedim. Ardindan bana yaptiklarini dusunup buna bile degmeyecegini anladim. Eminim bi kez daha bana boyle bi atakta bulunacak. Sizce dogru mu yapmisim kizlar?
Eski konunu bilemem ama en iğrenç şekilde aldatan insanın her yaptığını neden yaptı diye sorgulamak yerine önüme bakar geçer giderim.Bir de şöyle bir durum var.Oyun istekleri otomatikte gönderilebiliyor.Yani gönderenin haberi olmuyor.Oyun sitesiyle alakalı.

En doğrusunu yapmışsın bir daha asla ama asla muhatap olma..

Back
X