en iyisini yapmışsın. Bende aldatıldım, fiziksel olmasada sanal olarak ama genede iğrenç bir şekilde (ki aldatmanın hepsi iğrenç bence) aradan aylar geçti ve bana bir mesaj attı. Aynı senin gibi bekledim bekledim ve değmeyeceğini düşündüm cevap vermedim, zaten bidaha atmaz dedim. Sonra aradan 2 ay geçti doğum günümü kutladı yüzsüz yüzsüz. Gene cevap vermedim, sonra bir kandil günü boş bir mesaj gönderince dedim busefer içimdekileri dökmeliyim 3 oldu çünkü. Ağzının payını verdiğimi düşündüğüm bir mesaj attım. Bana göre okkalı, yerinde olan, okuyunca utancından evden dışarı adımını atmaması gereken bir mesajdı. Ama öyle olmadı be tatlım, sanki o mesajı atınca büyü bozuldu. Güya içimdekileri döktüm ama istediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler daha da büyüdü arttı
Neyse uzatmayayım. Özetle sana verebileceğim tek tavsiyem, aslaaaa ama aslaaa ona mesaj atma. İçimdekileri dökeyim, ağzının payını vereyim, utandırayım, kıskandırıyım odur budur falan ne olursa olsun cevap verme ona. Alacağın en büyük intikam budur, buda hayatımın tecrübesidir