Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kısa bir süre önce bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım ;
Ben 23 o 30 yaşında tanıştığımız günden beri çok ilgili , düşünceli , fırsat bulduğu her an sürekli arayan ve daha buluşup yüz yüze görüşmeden önce beni çok beğendiğini , çok güzel düşünceleri olduğunu ve yaşının küçük olmamasından dolayı çok fazla uzatmak istemediğini şartlar oluştuktan sonra beklemek istemediğini , daha hiç görüşmedik ama çok ısındım vs deyip duruyordu yani buluşana kadar sürekli olumlu şeyler söylüyordu sürekli düşüncelerinden bahsediyordu ..
Buluşmadan önceki gün çok yoğun çalışmış ve aşırı uykusuzdu buluştuğumuz günde çok yorgun olduğu için çok kısa süre görüşüp ayrıldık pek bişey de konuşamadık haliyle uyukluyordu ayrıldıktan sonra da eve gidip uyuduğunu söyledi o gün hiç konuşmadık yani uyuduğu için
ertesi gün de sürekli arayan adamdan ses yok baya bir süre sonra aradı bende bir sorun mu var vs gibisinden sordum sorun olmadığını düşüncelerinin değişmediğini hala olumlu düşündüğünü bu aralar çok yoğun çalıştığını vs söyledi , ve o gün bir kaç kez daha aradı ama 1-2 dk anca konuşup kapattık ,
buluşmadan önceki gibi değildi ama soğuk konuşuyordu bunu söylediğimde de yorgun olduğunu söyleyip durdu en son akşam üstü konuştuk bir daha aramadı hiç gece boyunca aramadı yazmadı ertesi gün oldu aramadı yine sonra bir de baktım whatsapp a girmiş ve facebookta paylaşımlarda bulunmuş bende seni çok yanlış tanımışım diye mesaj attım cevap vermedi hala
Yaptığı çok ayıp değil mi sizce ne yapmaya çalışıyor ? eğer buluştuktan sonra fikirleri değiştiyse bunu açıkça söylemesi gerekmez miydi ? yada madem çok yoğun nasıl facebookta paylaşım yapıyor madem öyleydi neden buluşmadan önce sürekli atıp tuttu hemen gelecek konuşmaya başladı
Yahu senı gormeden atıp tutan adama nasıl ınandın kı ve adam 30 una gelmıs ama hala cocuk gıbı davranıyo hayret bısey ama ıstemedıgı ortada.Artık ne arayın nede sorun bundan bısy olmaz uzuldugunle kalırsın.