Ne yapmaya çalışıyor

hayatcokgarip

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
372
490
103
Diğer
İyi geceler hanımlar,
daha önce bununla ilgili bikaç konu açmıştım ama aklıma takılan bişey var. 1,5 senelik erkek arkadaşımla ayrıldık, daha doğrusu tam ayrılık olmadı, arada görüşürüz diye açık kapı bırakmıştı ama o Zaman'dan beri ne o aradı nede ben. Artık bitti derken 3 hafta önce doğumgünüm vardı, doğumgünümü kutladı mesajla, sonra ufak bir hediye almış, arkadaşıma bırakmış bana vermesi için. 3 hafta oldu ne mesaj nede arama var. Bende aramadım yazmadım, bu adam ne yapmaya çalışıyor? Seviyorsa ki bana göre sevgi bu değil, neden direk yazmak yerine böyle yapıyor?

Özel değilse ayrılma sebebiniz ne ile ilgiliydi? Ve kim istedi

Özel değilse ayrılma sebebiniz ne ile ilgiliydi? Ve kim istedi
Özel değil Canım hatta konuda açmıştım. İlgisizlikten dolayı bitti, ben bitirmek istedim ama oda bitirmemek için hiç çaba göstermedi güya saygı duyuyormuş fikirlerime. Sonrada arada görüşelim şimdilik kendi işlerimizle meşgul olalım dedi. En son öylece kalmıştı sonra Dogumgünümde bu oldu

Böyle birine yapılacak en yerinde şey başkasını sevip evlenmek epey kivranir
Haklısın Can'ım zaten o saatten sonra kıvranması benim umrumda olmaz. Ama seviyormu sevmiyormu anlamıyorum! Gerci sevse böyle yapmaz diyorum sonra ama aklımı karıştırmaya yetiyor yaptıkları

Şimdi 2 seçenek düşündüm. Ya cidden seviyor ve birsüre uzak kalıp onu özleyip özlemeyeceğine bakmak istedi ki bu düşük bir ihtimal gibi geliyor. Bu tarz şeyleri genelde kadınlar yapar. Ya da en azından hayatına alabileceği yeni birini bulana kadar seni de tamamen kaybetnek istemiyor.

2. Seçenek daha kuvvetli gibi mantığım öyle söylüyor, ama biliyormusun hiç yakıştıramıyorum bunu ona. Tamam ayrılabiliriz illa olacak diye bişey yok ama o karaktere sahip biriyse dahada üzülürüm. En azından ilgisizdi bitti diyordum şimdi kendimi daha kötü hissediyorum

Aslında en iyi yorumu sen yapabilirsin. 1,5 sene az bir zaman değil biraz olsun tanımış olman lazım. Sevgisine güveniyor muydun, gelecek hakkında fikirleriniz var mıydı vs gibi bu tarz şeyleri bilince daha etkili bir yorum yapılabilir. Ben de sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyim. Eğer şu an aynı sebepten ayrılmış olsaydık ve bana aynını yapsaydı barışmak istiyor diye düşünürdüm. Yani sen tanıyorsun sen bileceksin

Yan cebinde tutmacada olabilir, 1bucuk yılın hatrınada olabilir.Karakter meselesi bunu senin bilmen lazım yani.Hangisi olduğunu. Ama bir aşk sevgi beslemediği kesin.

Sevgisine inanıyordum, gelecek hakkında cok konuşurduk zaten, her konuda fikrimi sorardı. Barışmak istiyorsa neden bunu dile getirmiyor? Kafamı karıştıran o zaten. Bende Dogumgünümde yazınca barışmak istediğini düşündüm ama 3 hafta oldu hiç ses çıkmadı. Acaba çekiniyormu bilemedim

Sen mi ayrılmak istemiştin? Çekiniyor olabilir. Senden bir karşı adım bekliyor olabilir. Hemen olumsuz konuşup kesptirip atmak istemiyorum açıkcası

Hatır için olabilirmi acaba? Bak bunu hic düsünmedim!

Olabilir neden olmasın.Eskiden birini çok sevmiştim (bugünde amma andım kendisini konular sebebiyle ne iş anlamadım) sonra ayrıldık, aşk sevgi bitti ama kıymeti hala bâki. bugün karşılaşsak yine güzel davranırım mesela iyi biriydi. Senin erkek arkadaşının kafa yapısıda bu belliki. Sana karşı yani.

Sen mi ayrılmak istemiştin? Çekiniyor olabilir. Senden bir karşı adım bekliyor olabilir. Hemen olumsuz konuşup kesptirip atmak istemiyorum açıkcası
Evet canım ben ayrılmak istedim. Bir arkadaşta 1,5 senenin hatırı icin olabilir yazmış acaba dedim gercekten oda olabilirmi? Barışmak istese ben yine oturup konuşurum aslında ama başka bir adım atması lazım. En iyisi zamana bırakmak diyorum ama kafamda birsürü soru işareti oluyor. Tamamen bitse neyse

Peki ne kadar sürede bitti sevgin aşkın? Bu kadar çabuk bitmesi normalmi? Biz ayrıldık 2-3 hafta sonra dogumgünüm oldu zaten.

Hediyeyi aldıktan sonra yazdın mı ona? Hatır için olabilir ama bu kadar ince düşünceli erkek var mı ki bilemedim :) biraz seni yoklamış gibi geldi. İlişkiniz için anlamlı bir hediye mi yoksa sıradan bir şey mi?

Bu ince düşünceleri 2 ay önce gösterse olmazdı odunun :) anlamlı değil çok ama benim beğeneceğimi bildigi bişey almış. Hediyeyi aldıktan sonra teşekkür ettim sadece

Peki ne kadar sürede bitti sevgin aşkın? Bu kadar çabuk bitmesi normalmi? Biz ayrıldık 2-3 hafta sonra dogumgünüm oldu zaten.
Aşk bittiği için ayrıldık.İlişkide yaşadığımız şeyler yormuştu gına gelmişti bazı şeylerden.O yüzden ayrıldığımızın ertesi günüde insan gibi okula gidip arkadaşlarıma takılıp normal hayatıma devam ettim.Ama hep ağzı yüzü benim için eşsizdi, ve hep kıymetliydi.Ama aşk bitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…