Ne yapmaya calisiyor?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Bir sene kadar once nisan attim. Eski nisanlimin sosyal paylasim sitelerinde "Allah belasini verdi mi" merakiyla arada sirada bakiyorum. Bakmamam lazim onu da biliyorum...

Nisani attigimdan bu yana suren "tripli, serzenisli" yayin akişının sebebi olarak "belki hayatina biri girmistir ve kiz burnundan getiriyordur" diye keyifleniyordum fakat bugun engelledigim facebook hesabimda paylastigim bir fotografi ve ustundeki yazimi twiterinde paylasmis gece 3 de. Bunun manasi ne bilmiyorum? Acikcasi bunu itiraf etmek zor ama hayatinda kanayan bir iz birakabildigim icin cok mutlu oluyorum. Hatta burada biri "en guzel intikam mutlu olmaktir" demisti mutlu oluyorum inadina. 23 yasinda universiteyi kazandim tekrar. Bunlari onun "bak gordun mu mutluyum, herseyi tekrar kazandim, sensiz de cok mutluyum" diyebilmek icin yaptigimi farkettim.

Hergun dugun fotograflarimin cekildigi bir semtte ise gidiyorum. Iste deli gibi yoruluyorum universite taksitlerimi cikarabilmek icin. Ama hala bunlari onun icin yaptigimi farkettim.. Gelinligimle poz verdigim evin onunden gecerken dugun sarkimizi calan bir araba gecti. Ben bunlari hergun yasiyorum hanimlar. Bunlar beni uzmuyor. Eskiden olsa kalbim fiziksel bicimde agrirdi. Onu sevmiyorum ama onu onemsiyorum.. Onu onemsemek istemiyorum. Herseyi "kendim icin" yapmayi isterdim.

Anlatamadim. Sizden baska anlatacak kimsem de yok. Dun o fotografi nicin paylasti? Benim gormem icin mi? Bunlari dusunuyorum... Biraz moralim bozuldu hanimlar. Icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler

Çok mu kötü ayrıldınız belli ki unutamamış seni ve hala takip ediyor .. Eğer bi daha barışmayı düşünmüyorsanız bence sende bi süre sosyal medya kullanma ne o seni takip etsin ne de sen onu kendinize yeni yoklar çizmeniz gerekiyor hep geçmişe takılı yaşayamazsınız böyle devam ederse aradan ne kadar Zaman geçerse geçsin sizin için bişey farketmeyecektir

Zeholl seni hatirliyorum eski uyeligimden bi sene oldumu ya

Zaman su gibi geciyor
Sana tek tavsiyem birdaha izleme sosyal medyadan zor biliyorum kendimden biliyorum ama bu seni hep acaba banami acaba benim icinmi demeye itmekten baska bisey yapmiyor

Zehol sen benden daha iyi atlattin bu süreci benim nisan atildikdan sonra buraya girdikce akLima sen geldim bak dedim kız herseyi sil baştan devam edebildi bence böyle devam et çok daha iyi bir hayatın olacak inşallah :)

yaşadığın kolay değildi. kına gecesi ayrılmanın etkisini atman illa ki zaman alır. bence şu anki hislerin normal. zaman geçtikçe umursamaz olacaksın.

Zeholl seni hatirliyorum eski uyeligimden bi sene oldumu ya

Zaman su gibi geciyor
Sana tek tavsiyem birdaha izleme sosyal medyadan zor biliyorum kendimden biliyorum ama bu seni hep acaba banami acaba benim icinmi demeye itmekten baska bisey yapmiyor
Bir sene agustosta oluyo canim. Zaman gercekten su. Ben ustume alinmiyorum. Hatta dedigim gibi hayatinda biri oldugunu dusunuyordum ona yaziyor gibi algiliyordum. Dun benim facebookta paylastigim fotografi ve ustundeki yazimi aynen alinca farkli dusunmeye basladim. Haklisin takip etmemek gerekiyor ama o engellerine ragmen hala takip ediyor. Ve sanki benim bunu gormemi istiyor.

Çok mu kötü ayrıldınız belli ki unutamamış seni ve hala takip ediyor .. Eğer bi daha barışmayı düşünmüyorsanız bence sende bi süre sosyal medya kullanma ne o seni takip etsin ne de sen onu kendinize yeni yoklar çizmeniz gerekiyor hep geçmişe takılı yaşayamazsınız böyle devam ederse aradan ne kadar Zaman geçerse geçsin sizin için bişey farketmeyecektir
Cok kotu ayrildik. Ger donus yok. Asla. Allah korusun. Zaten mutemadiyen soluksuz bir takipde degilim. Arada sirada yokluyordum. Ama durum onun acisindan nasil bilmiyorum. Benim kapak fotografimi ve ust yazisini alip ayni paylastigim gibi paylasmis. Sanki "seni takip ediyorum" dermiscesine.
Yada yaniliyor muyum bilmiyorum

Canıım, sen güçlü bir kadına benziyorsun
Daha güçlü olmak için yapman gereken şey, bütün bunları bilinç altında nişanlından intikam almak için değil, kendin için yapmak.

zor bişey yaşamışsın
bence de şu an tamamen aklından çıkaramaman normal
Haklisiniz kalbimden cikardim ama aklimdan cikaramiyorum. Esasinda 24 saat onu dusunmuyorum ama onunla kapanmayan bir hesap var sanki. Universiteye gidip, iyi biri ile tanisip bunu onun "engellere ragmen takip edip" gorebilecegi mecralarda gozune sokacagim gune kadar aramizdaki hesap bitmiyor. Ondan "mutluluk" intikami alacagim var gibi hissediyorum. Bilmiyorum manyak miyim.

Bir sene kadar once nisan attim. Eski nisanlimin sosyal paylasim sitelerinde "Allah belasini verdi mi" merakiyla arada sirada bakiyorum. Bakmamam lazim onu da biliyorum...

Nisani attigimdan bu yana suren "tripli, serzenisli" yayin akişının sebebi olarak "belki hayatina biri girmistir ve kiz burnundan getiriyordur" diye keyifleniyordum fakat bugun engelledigim facebook hesabimda paylastigim bir fotografi ve ustundeki yazimi twiterinde paylasmis gece 3 de. Bunun manasi ne bilmiyorum? Acikcasi bunu itiraf etmek zor ama hayatinda kanayan bir iz birakabildigim icin cok mutlu oluyorum. Hatta burada biri "en guzel intikam mutlu olmaktir" demisti mutlu oluyorum inadina. 23 yasinda universiteyi kazandim tekrar. Bunlari onun "bak gordun mu mutluyum, herseyi tekrar kazandim, sensiz de cok mutluyum" diyebilmek icin yaptigimi farkettim.

Hergun dugun fotograflarimin cekildigi bir semtte ise gidiyorum. Iste deli gibi yoruluyorum universite taksitlerimi cikarabilmek icin. Ama hala bunlari onun icin yaptigimi farkettim.. Gelinligimle poz verdigim evin onunden gecerken dugun sarkimizi calan bir araba gecti. Ben bunlari hergun yasiyorum hanimlar. Bunlar beni uzmuyor. Eskiden olsa kalbim fiziksel bicimde agrirdi. Onu sevmiyorum ama onu onemsiyorum.. Onu onemsemek istemiyorum. Herseyi "kendim icin" yapmayi isterdim.

Anlatamadim. Sizden baska anlatacak kimsem de yok. Dun o fotografi nicin paylasti? Benim gormem icin mi? Bunlari dusunuyorum... Biraz moralim bozuldu hanimlar. Icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
Konunu buraya üye olmadan önce okumuştum. Lütfen hayatının düzenini bozma.
Bırak paylassin. UMursama

Canıım, sen güçlü bir kadına benziyorsun
Daha güçlü olmak için yapman gereken şey, bütün bunları bilinç altında nişanlından intikam almak için değil, kendin için yapmak.
Ah keske. Bunu yaptigim gun bambaska olacak ama ben o paylastigi gonderimi gordugumden beri farkediyorum ki onun icin yapiyorum sanki. O beni "atanmis bir memur, evli, cocuklu mutlu" gorsun o mecralarda sanki aramizdaki son ip kopacak gibi. Alacagimi aldim gibi olacak.

Takip edip etmediğini mi anlamaya calisti acaba?

Yoksa o foto ve sozler bu ara populer falan mi?

Bir sürü soru var ama tek cevap var.

Olmuyorsa zorlama.

Hayat bisiklet surmek gibi hangi yöne bakarsan o tarafa gidersin. Bakma o tarafa.

Iyi olsa kina gunu bitmezdi degil mi?
Neler yasadin sen bilirsin en iyi..

Bosver. Kim kanarsa kanasin. Ama sen kanma. Donme yolundan. Hayatini en guzel hale getir. Hayat sana iyi seyler vermeye basladiysa durma devam et.

Back
X