- 19 Mayıs 2016
- 244
- 1.345
- 28
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir populer degil. 1980lerin dizisinin bir repligi. Hadi o da denk geldi niye benim sectigim fotograf? Ona baktigimi nasil anlayacak? Bilemiyorum... Bakmamak en iyisi ama suan bunu da basaramiyorumTakip edip etmediğini mi anlamaya calisti acaba?
Yoksa o foto ve sozler bu ara populer falan mi?
Bir sürü soru var ama tek cevap var.
Olmuyorsa zorlama.
Hayat bisiklet surmek gibi hangi yöne bakarsan o tarafa gidersin. Bakma o tarafa.
Iyi olsa kina gunu bitmezdi degil mi?
Neler yasadin sen bilirsin en iyi..
Bosver. Kim kanarsa kanasin. Ama sen kanma. Donme yolundan. Hayatini en guzel hale getir. Hayat sana iyi seyler vermeye basladiysa durma devam et.
Zehol eski konularını biliyorum yolundan sasma hayatım bu cesaret le herseyi başarır sın seni tutuyorum
Cok tesekkur ederim kizlar.Basarirsin, bunca şey basaran biri bunu mu yapamayacak![]()
Cidden merak ediyorsaniz yasadigim butun kabuslari actigim konulardan okuyabilirsiniz bu mantigi yurutmek cok zor olmasa gerek.. Elbette kimse cani sikildigi icin kina dugun gunu nisan atmaz? Yani ben atmam en azindan. Elbette hakli gerekcelerim vardi.Abi hepsi tamam da ben bu kına gününe düğüm gününe kadar gelinip Nasıl ayrılınıyor onu anlamıyorum. Yani hayatını birleştirmeyi düşündüğün kişiye bir günde ne oluyorda vazgeçiriyorsun kız erkek farketmez bu. Bunu Cidde'n merak ettiğim içim soruyorum
Kapak fotografimi alintilamis. Zaten diger tum herseyim gizliydi.Onunda amaci dikkat cekmek iste seni dış hesaplardan da gorsun istemiyorsan drumlarınin gizlilik ayarini degistirebilirsin
Kalpten atmak en zorudur ama sen onu zaten basarmissin geriside gelir
bunu sorarken Cidde'n bi ima da bulunmadım yani o zamana kadar Ada'm sıkıntılıysa mevzuyu o boyuta getirmezsin yada getiriyorsan Nasıl olsa bugüne kadar susmuşsun şimdi niye konuşuyorsun kafasında bi insanım başıma gelmediği için yada o raddeye getirmediğim için anlayamıyorum sadeceCidden merak ediyorsaniz yasadigim butun kabuslari actigim konulardan okuyabilirsiniz bu mantigi yurutmek cok zor olmasa gerek.. Elbette kimse cani sikildigi icin kina dugun gunu nisan atmaz? Yani ben atmam en azindan. Elbette hakli gerekcelerim vardi.
Tâkinti halinde degilim Adam olacak kiz. Dedigim gibi cok siki bir takipte degilim. Kalbi tum yanlarim torpulu. Duygusal anlamda birsey hissetmiyorum fakat nasil oluyor bilmiyorum ama onun o fotografi paylasmasi beni mutlu etti. Hala unutamamasi beni mutlu etti. Beni unutamayisindaki mutlu eden nokta "ona kanayan bir yara" birakmis olmam. Bilmiyorum...Eskilere bakmak insani birsey hepimiz zaman zaman acaba ne yapıyor diye bakiyoruzdur bakmışizdır ama takıntı haline getirme
Seninle yollarimizin birlesecegini bilseydim baska bir ben olurdum minvalinde bir yaziydi.3 ay once paylasmistimO resimde yazi olarak ne yaziyordu??
Hassas dengeler vardi. En azindan "ablasi" yaninda ne kadar "erkek(!)"lesebilecegini bilmiyordum. Ailesi uzaktaydi ve onu aileyle tanima sansim dugun gunune kadar olmadi. Tabi "ne oluyor sen kimsin " diyemedigim ama demem gereken cok nokta vardi. Olsun tum bunlar ugadigim haksizliklar suan benim vicdanimi rahatlatiyor.bunu sorarken Cidde'n bi ima da bulunmadım yani o zamana kadar Ada'm sıkıntılıysa mevzuyu o boyuta getirmezsin yada getiriyorsan Nasıl olsa bugüne kadar susmuşsun şimdi niye konuşuyorsun kafasında bi insanım başıma gelmediği için yada o raddeye getirmediğim için anlayamıyorum sadece
Hm, ilk kz duydum. Demekki gercekten yaygin degil ve rast gele baska bi yerden bulmus olma ihtimali cok az.Seninle yollarimizin birlesecegini bilseydim baska bir ben olurdum minvalinde bir yaziydi.3 ay once paylasmistim
Anlıyorum bazen de sanırım bitirmek için büyük bir dönüm noktası gerekiyor hani insan görüyor fakat görmemezlikten geliyor geçer diyor değişir diyor kandırıyor kendini belki de Umarım herşey senin için iyi olurHassas dengeler vardi. En azindan "ablasi" yaninda ne kadar "erkek(!)"lesebilecegini bilmiyordum. Ailesi uzaktaydi ve onu aileyle tanima sansim dugun gunune kadar olmadi. Tabi "ne oluyor sen kimsin " diyemedigim ama demem gereken cok nokta vardi. Olsun tum bunlar ugadigim haksizliklar suan benim vicdanimi rahatlatiyor.
Sapsikcim 1980lere ait bir dizide gecen replik. Sectigim fotograf onun ustunde duran yazi aynen bu... Niye o fotograf? Bir suru daha fotograf var o diziye ait. Bende eminim benim profilimden aldigina. Ama buna ne gerek var degil mi? En son "asla hicbir mesajina cevap vermeyecegim"i soylemisken... Ben onu hissel anlamda sokup attim. Sadece beynimde derinlerde bi yerde intikam(herseyi yoluna koyup bak ben cok mutluyum demek) hesabim varmis. Bunu farkettim buna uzuldum. Onun icin hicbirsey yapmak istemezdim. Ve biliyorsun yer gok bir olsa da geri donus olmaz. Ben alacagim dersi fazla fazla aldim boyle soylerken dahi tuhafima gidiyor ama denenmisi denemem daha, akillandim.Hm, ilk kz duydum. Demekki gercekten yaygin degil ve rast gele baska bi yerden bulmus olma ihtimali cok az.
Bence " seni takip ediyorum unutamadim" hareketidir bu.
Ama akilli ol zehol.
Sakin sakin.
Onun nasil aci cektigini uzaktan izle buyuk bi zevkle, ama kafan karismasin sakin.