- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Sapsikcim 1980lere ait bir dizide gecen replik. Sectigim fotograf onun ustunde duran yazi aynen bu... Niye o fotograf? Bir suru daha fotograf var o diziye ait. Bende eminim benim profilimden aldigina. Ama buna ne gerek var degil mi? En son "asla hicbir mesajina cevap vermeyecegim"i soylemisken... Ben onu hissel anlamda sokup attim. Sadece beynimde derinlerde bi yerde intikam(herseyi yoluna koyup bak ben cok mutluyum demek) hesabim varmis. Bunu farkettim buna uzuldum. Onun icin hicbirsey yapmak istemezdim. Ve biliyorsun yer gok bir olsa da geri donus olmaz. Ben alacagim dersi fazla fazla aldim boyle soylerken dahi tuhafima gidiyor ama denenmisi denemem daha, akillandim.
O belli, senden yagmalamis.
Ve mesajida" seni unutamadim" bana sorarsan. Hatirlarmisin bilmem sana " ayaklarini uzat ve buyuk bi keyifle Allahin ondan intikamini nsil aldigini izle, kendi hayatinin icine kendsinin nasil ettigini izle. O kendini hep super sansin, sucsuz gunahsiz sansin. Oyle dusundukce hic bi zaman gercek mutlulugu bulamiycak bak gor" demistim.
Ve o gunler cok aci cekerken su an farki gorebiliyosun cok acik. En guzel karari vermissin onun hakkinda.
Onemli degil su yaptigi yada dusunceleri, sebep arama. Pismanlik de adina, ozlem de. Ama yani o duygulari kendi kalbine tekrar ekme sakin.
Aslinda degindigin nokta dedigin gibi olmamasi gerek. Herseyi onun inadina yapmamalisin. Bende mesela ayrildim ve su an evlilik haberini duysam dugun karti gelse gider halay cekerim dugununde o derece yani. Az birazda uzulurum o agina dusurdugu kiz icin. Ama yani umrumda olmaz o erkek.