- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün içinde bir iki saat arayla mesaj beklemek doğru değil. Ama sen gün boyunca hiç mesaj atmadığında o en azından yatarken de mi mesaj atmıyor? Eğer öyleyse o ilişki biter.
Bence misilleme yapmak doğru değil. Ayrılma sebebi olarak da görmüyorum. Yanyana iyi olmak önemli.yüzyüze normal her şey ama işte ne bileyim ya.tuhaflaştı
ayrılsam mı sizce?
dün gece mesaja ttı bu olayla ilgili hani yeter artık gibisenden ama sakince.ından önce de konuşuyorduk bu konuyu zaten haklıyken haksız konuma düşüyor böyle yaparak.o da farkında uzamaması gerektiğinin ama işte onu eskisi gibi olamamaya iten bir şey var.sinir mi gurur mu bilmiyorum.en son gece mesajımı okumuş cevap yok.sabahta günaydın canım yazdım.yine cevap yok girmedi görmedi ama uyumaz bu saate kadar.uyanmıştır muhakkak ama okumuyor.konumak istemiyor.öyle işte.Bence misilleme yapmak doğru değil. Ayrılma sebebi olarak da görmüyorum. Yanyana iyi olmak önemli.
telefonda pek konşamıyoruz müsait olamadığımız için.2 haftada bir buluşuyoruz.
Belki canını sıkan başka problemleri vardır. Ailevi sorunları olabilir mi?dün gece mesaja ttı bu olayla ilgili hani yeter artık gibisenden ama sakince.ından önce de konuşuyorduk bu konuyu zaten haklıyken haksız konuma düşüyor böyle yaparak.o da farkında uzamaması gerektiğinin ama işte onu eskisi gibi olamamaya iten bir şey var.sinir mi gurur mu bilmiyorum.en son gece mesajımı okumuş cevap yok.sabahta günaydın canım yazdım.yine cevap yok girmedi görmedi ama uyumaz bu saate kadar.uyanmıştır muhakkak ama okumuyor.konumak istemiyor.öyle işte.
:))) yok yok evli değil bu sene mezun oldu zaten ailesiyle yaşıyor. 2 kardeşi annesi babasıı ve babannesi var evde müsait olamıyor bende olamıyorum biizimkiler evde oluyorOrtaya bir bomba atmış olmak istemem ama evli olabilir dikkat edin.
Belki canını sıkan başka problemleri vardır. Ailevi sorunları olabilir mi?
Ama siz doğrudan sorunun sizinle ilgili olduğunu düşünüp o yönde mesaj attığınız için söylemek istememiş olabilir. Konuştuğunuz zamanlar mesela ona işini sorun nasıl gidiyor neler yapmayı düşünüyorsun tarzında. Ya da ailesini sorun ama bunları sorgular gibi değil ara ara bu tarz konular açın. Sürekli aşk meşk konuşmayınbilmiyorum.staj yapıyordu çalışıyordu yani, orası da tecrübeli bir eleman istediği için oraya da devam edemiyor.ama bunlar sorun olsa hani bunlar canımı sıkıyor dese anlayış gösteririm ki ben zaten.
bazen konuşuyorduk, ne yapacağını bilemiyordu aslında. hem almanyaya gidip 2 ay kalıp dilimi mi geliştirsem, kpssye mi hazırlansam, ales mi kasssam askerlik mi yapsam kafam karışık bunlrı sonra detaylıca konuşuruz diyordu. ben bilemiyorum ya. böyle ufak bir sorunun bile büyümesiyle bana böyle davranan birine nasıl güvenebilirim ki evlendiğimizde daha büyük sorunlarla karşılaşacağız sonuçta. o zaman da ne ypacak benimle beraber olup sorunu çzmek yerine benden kaçacak mı böyle? ne kadar mutlu bir evlilik olur bu? ya da nişan düğün arefesinde böyle olsa canıma tak etse.o zaman ayrılmak daha zor olmaz mı, en azından her şeyin başındayken geri dönmek daha kolay...bilemiyorum yaAma siz doğrudan sorunun sizinle ilgili olduğunu düşünüp o yönde mesaj attığınız için söylemek istememiş olabilir. Konuştuğunuz zamanlar mesela ona işini sorun nasıl gidiyor neler yapmayı düşünüyorsun tarzında. Ya da ailesini sorun ama bunları sorgular gibi değil ara ara bu tarz konular açın. Sürekli aşk meşk konuşmayın
Biri de benim msj yazma araliklarimi saat dk takip etse ve bunun baskisini üzerimde hissetsem yazasim varsa da yazmam çünkü o artik bildiğin göreve dönüşür.
Biraz rahat birakmayi msj atmamyi üstüne düşmemeyi dene, birak görüşmek sorun halletmek teklifleri ondan gelsin.
Tamam ama bundan kaçamazsin ki zorla yaptirmak daha mi güzel sence. Içinden geldiği için yazmali, senin tartişma sorun çikarma ihtimalinden yazmasin zaten.ya iç gelmezse diye korkuyorumher şey karmakarışık kafamda
Birak o yazsin cnm sen kizsin biraz naz yap sende sevse o seni arayip sorar...hanımlar merhaba
yaklaşık 5 aylık bir ilişkim var. aslında her şey güzel gidiyordu ancak ben neden geç yazıyorsun diyene kadar.aslında yine bir kaç kez demiştim, her defasında bir daha yapma demişti ama son olaydan sonra iyice patladı. işte ilk zamanlar sürekli mesajlaşıyorduk zamanla azalınca bende endişe etmeye başladım o yüzden bu konuyu açtım ona. ben 19 o 24 yaşında. benden önceki ilişkisinde de bu sorunu yaşadığı için bu konuda asla tolerans gösteremiyorum vs diyor.her neyse 1 hafta önce falan yine böyle bir şey oldu, ama artık ne doğru düzgü mesaj atıyor ne başka bir şey.ben böyle kalmak istemiyorum vs dedim.bende birden düzelemiyorum zaman alıyor vs diyor.ya bunda zaman alınacak ne var? üstelik bana tonca şey söyledi.ergen tribi bu, sen hala ilişki taşıyacak olgunlukta değilsin vs. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ayrılmak mı istiyorsun diyorum yok diyor. ama seven insanda bu kadar dayanabilir mi uzak durmaya mesafeli durmaya? dün dedim telefonda konuşalım hani daha iyi hallederiz.müsait değiilim vs vs dedi geçiştirdi.buluşalım desem konusmayı kabul etmyen onu hiç etmez.öyle işte..
Evlilik düşünmek için çok erken daha birbirinizi tanıma evresindesiniz. Onun açısından baktığımızda da sırf geç yazıyorum diye ayrılacaksa ben nasıl güveneyim diyor olabilir. Bence çok sıkmadan konuşarak çözülebilir. Eşimle ilk başladığımız zamanlar aynı sorunu yaşadığım için bu şekilde konuşuyorum herkes aynı olmayabilir tabi ama benden önceki ilişkileri hep aynı sebepten bitmişti. Baktım ben üzerine gittikçe iş büyüyor, üzerine gitmemeye başladım ve eşim zamanla düzeldi.bazen konuşuyorduk, ne yapacağını bilemiyordu aslında. hem almanyaya gidip 2 ay kalıp dilimi mi geliştirsem, kpssye mi hazırlansam, ales mi kasssam askerlik mi yapsam kafam karışık bunlrı sonra detaylıca konuşuruz diyordu. ben bilemiyorum ya. böyle ufak bir sorunun bile büyümesiyle bana böyle davranan birine nasıl güvenebilirim ki evlendiğimizde daha büyük sorunlarla karşılaşacağız sonuçta. o zaman da ne ypacak benimle beraber olup sorunu çzmek yerine benden kaçacak mı böyle? ne kadar mutlu bir evlilik olur bu? ya da nişan düğün arefesinde böyle olsa canıma tak etse.o zaman ayrılmak daha zor olmaz mı, en azından her şeyin başındayken geri dönmek daha kolay...bilemiyorum ya