- Konu Sahibi Canyouaddme
canım benim ablan olarak konuşuyorum seninle,inşallah yazdıklarımız silinmezse 5 yıl sonra burayı tekrar oku...
sen tabiki aşıksın ölüme gidersin şu an tahmin edebiliyorum.ama sen yaşlarda kendimizden yaşça büyük hayranlık duyduğumuz kişilere karşı platonik aşk olabiliyor.canım benim sen şu anki aklınla tabiki yanlış şeyler yapmazsın,uymazsın ama gerçekten neler neler var...
şimdi sen o çocuk için ölümü bile göze alırım diyosun,çıktınız diyelim,uğrunda ölümü göze alabileceğin birinin isteklerinin hepsine evet dersin.ve sen o bahsettiğim gibi bir insan olmayabilir(ki erkekler çıkma aşamasında bence kızlardan daha kurnaz bu mevzu birliktelikse) ama şeytan da mı yok?
yaşın 17 daha 2-3 yıl daha hiç ona birşey söylemeden bu aşkı içinde yaşayabilirsin(hem bu arada güzel bir ünv e gidersin).nasıl olsa 5 yıldır seviyorsun,eğer 3 yıl sonunda hala seviyor olursan birşeylere başlarsınız.hem sen hem de kararların daha olgun olur.aşkın yaşı yok ama gerçekten akıl çoğunlukla yaştadır canım.
biz ortaokuldayken bir arkadaşımız tarkanı seviyorum diye intihara kalkışmıştışu an eminim gülüyordur kendisine. insanı yıllar olgunlaştırıyor biraz fazla hemde.dileğim kazasız belasız olgunlaşman sadece.
beni asla yanlış anlama canını sıkacak şeyler söylemiş olabilrim,ama emin ol kardeşim benden bu konuda akıl istese ona da aynı şeyleri söylerdim.
Cok tesekkur ederim ablamm.
Tarkan ıcın ıntıhar hmm..