- 9 Temmuz 2020
- 15
- -2
- 1
- 32
- Konu Sahibi birdemetmaydanoz
-
Yüz yüze görüşme gibi bi durumumuz yok büyük bi iş yeri farklı birimlerde çalışıyoruz çoğu gün görmüyoruz bile ne yapsam sizceEe cesaret edemiyordur,tam emin olamıyordur.Hem daha 1 hafta olmuş,yani ne bu aceleOlur daha biraz daha yüzyüze görüşün bir şeyler paylaşın.Hızlı olmasındansa yavas yavas olsun tartın biçin
Yüz yüze görüşme gibi bi durumumuz yok büyük bi iş yeri farklı birimlerde çalışıyoruz çoğu gün görmüyoruz bile ne yapsam sizce
Çektim hikaye falan attım ses yok. Baska hikaye de attım ona da bişi demediHazir.bakismissiniz bu kadar bi selfie.cekilin
Kuzum.sen birak bu oglani ciddiyimÇektim hikaye falan attım ses yok. Baska hikaye de attım ona da bişi demedi
De mi ya. Hayır madem yazmıcaksın niye ekliyorsun kardişimKuzum.sen birak bu oglani ciddiyim
Yalnız ona atmadım yanlış anlaşılmasın. Durumda paylaştmıKuzum.sen birak bu oglani ciddiyim
Ama utanıyorum. Bi de aynı yerde çalışıyoruz ya ben yanlış anladıysamsanirim sizden ilk adimi bekliyor
Biraz daha bekleyin o zaman ..zamana yayinAma utanıyorum. Bi de aynı yerde çalışıyoruz ya ben yanlış anladıysam
Ama utanıyorum. Bi de aynı yerde çalışıyoruz ya ben yanlış anladıysam
Bir ay bekleyim diyorum sonra yds den yüksek puan almış bu arkadaş. Yds çalışıyorum sen nasıl aldın o puan falan diye konu açıyım diyorum nasıl ?Biraz daha bekleyin o zaman ..zamana yayin
Ee iste duruma gore sohbeti ilerletin..bu adamda herhalde bir niyeti varsa belli eder o aradaBir ay bekleyim diyorum sonra yds den yüksek puan almış bu arkadaş. Yds çalışıyorum sen nasıl aldın o puan falan diye konu açıyım diyorum nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?