Ne yapmaya çalıştı sizce ?

Sizce ne yapmaya çalışıyor?

• Hoslanmıyor

OY: 3 7,7%
  • Öylesine ekledi

OY: 19 48,7%
  • Başkasıyla birlikte olabilir

OY: 3 7,7%
  • Çekingen

OY: 14 35,9%

• Ankete Katılan
    39

birdemetmaydanoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
15
-2
1
32
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım işyerinde bir çocuk var. Aynı odada çalıştığım bi oğlanın arkadaşı. Bi gün bizim odaya geldiğinde bi yarım saat kadar onların muhabbetine dahil olmustum konuşmuştuk o şekilde tanıştık. Sonrasında beni gördüğünde bakıyordu iyi akşamlar afiyet olsun falan diyordu karşılaştığımızda. Bi de bazen bi insana bakmasanızda baktığını hissedersiniz ya öyle durumlar da oldu. Sonra ben biraz hoşlandım bundan linkedin den baktım oradan baktığımda benim baktığımı gördüğünü bilmiyordum meğer görüyormuş o da bana baktı. Sonra aman gördüyse gördü diyip bida baktım oda baktı böyle 3 tur oldu. Sonra bi hafta önce instagramdan ekledi kabul ettim ben de onu ekledim. Ama hiç bir mesaj tepki yok. Ondan sonra bi kere karşılaştık böyle utangaç bi şekilde iyi akşamlar dedi. Sizce neden yazmıyor. Yazmıcaksa neden ekledi. Bi de takipçilerine baktım bizim iş yerinden tek bir kişi bile ekli değil. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?

Sizden bekliyordur adım ama sakın sen atma o gelsin erkek sonuçta egerki utangacsa o ortamı yarat ama o gelsin sen değil

Ee cesaret edemiyordur,tam emin olamıyordur.Hem daha 1 hafta olmuş,yani ne bu acele Olur daha biraz daha yüzyüze görüşün bir şeyler paylaşın.Hızlı olmasındansa yavas yavas olsun tartın biçin
Yüz yüze görüşme gibi bi durumumuz yok büyük bi iş yeri farklı birimlerde çalışıyoruz çoğu gün görmüyoruz bile ne yapsam sizce

Adam iyiakşamlar, afiyet olsun falan demiş yani. Bakması da sizin kuruntunuz olabilir. Siz linkedinden bakınca bakmış o da. Instagram eklemesinin de bir amacı yok gibi. Yani hoşlanıyor diyemem.

Yüz yüze görüşme gibi bi durumumuz yok büyük bi iş yeri farklı birimlerde çalışıyoruz çoğu gün görmüyoruz bile ne yapsam sizce

Ondan bekleyin adımı ama sizi görmek icin yine denk gelecektir.Sonucta ne kadar büyük olursa olsun aynı işyeri.Eğer birkaç kez daha karsınıza cıkarsa hoslanıyor demektir,oradan sonra belki yazar sosyal medyadan.

Bence sizden adim.bekliyor yani aaa o kiz benden hoslaniyor galiba diye düşünmüştür ama reddedilme ihtimalini düşünüp teklif etmek de istemiyordur zaten hep siz ilk adimi.atmis gibi olmus hani linkedinden bakmak gibi...

Bence tanışıklığınız olduğu için insaniyeten selam sabah etti. Siz linkedin de kurcalayınca sizi rahatlatmak için de istek attı. Bu kadar yani. Hoşlantı var gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…