Ne yapsam 2?

Farklı şehirdeler, uzak baya mesafe. Zaten normalde de her hafta görüşmüyorlardır diye düşünüyorum.
Ay öyle bir hava estirdin ki babayla kızın arasına giriyomuşum gibi hissettim hee

Sizinle ne alakası var ki, babası görmek istemedikten sonra başka uğraş da bulur. Ben aynı şehirdeler sanmıştım.

Sen hani uzun süre buralara yazmıycaktın en son öyle diyodun :))) ha bu arada kocamın kariyerinden memnun olmadığımı falan yazmışsın da. Şöyle cevap veriym. Canım ben kocamın kariyerinden evvel kendi kariyerime bakıyorum. Bence sende kocadan önce iş arayıp çalışan üreten bir kadın ol. Koca kariyeri değil kendi kariyerinin peşinden koş tatlım

Hoşgeldin Cerenn.. Kız senin yüzünden banlandık ikimizde, hala doyamadın mı ban'a.
Benim keyfim, açmıycam dedim açtım konu. Benim keyfim buluşmayacağım dedim buluştum.
Canım isterse yarın evlenir öbür gün boşanırım da..
Sana ne? Sen kendi kariyerini yap işte ne güzel. Benim gibilerle işin olmasın senin..

Hah işte doğru cevabı buldun. Aynen devam tatlım

Konunuzu takip ediyorum, çok sempatiksiniz bence biraz gizemli olursanız daha keyifli olur, mesela her buluşmak istediğinde gitmeyin.
Ağır ve emin adımlarla ilerlerseniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum, herşey gönlünüzce olsun.

Umarım sende kocanın kariyerinden dolayı komplekse girip insanlara saldırdığın gerçeğini kabullenir de millete saldırarak yaşamaktan vazgeçersin.
Umarım..
Ben kocamın kariyeriyle evlenmedim ben onu sevdim onu seçtim onunla evlendim. Ayrıca kariyerinin olmadığını ne biliyosun. Ayrıca olmasa bile çok mu önemli. Bu arada benim eski eşim de doktordu kariyerse al kariyer :))

Ben kocamın kariyeriyle evlenmedim ben onu sevdim onu seçtim onunla evlendim. Ayrıca kariyerinin olmadığını ne biliyosun. Ayrıca olmasa bile çok mu önemli. Bu arada benim eski eşim de doktordu kariyerse al kariyer :))

Anladım Ceren. Mutlu ol iyi yaşa.

Müge düşüncelerinde bir gelisme var mı ?canım kendini nasıl hissediyorsun daha iyisin dimi bu arada rahmetli senin kk ya üye olduğunu Biliyormuydu

Söyleme bence ailene ama güvendiğìn bir arkadaşına söyle bence nereye gittiğini. Ne olur ne olmaz. Tedbir iyidir her zaman ;-)

Tabi ki söyleme. Azcık kafa dağıtacağın varsa baskılardan bunalırsın üstüne üstlük açıklama yapmak bir nevi ifade vermek durumları falan, ne gereği var? Kafa dağıtmıycak mıydın sen hem

Canim annen bu konularda cok baskici. Daha anlayisli biri olsaydi soyle derdik. O yuzden soylememen senin iyiligine olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…