Farklı şehirdeler, uzak baya mesafe. Zaten normalde de her hafta görüşmüyorlardır diye düşünüyorum.
Ay öyle bir hava estirdin ki babayla kızın arasına giriyomuşum gibi hissettim hee
Sen hani uzun süre buralara yazmıycaktın en son öyle diyodun :))) ha bu arada kocamın kariyerinden memnun olmadığımı falan yazmışsın da. Şöyle cevap veriym. Canım ben kocamın kariyerinden evvel kendi kariyerime bakıyorum. Bence sende kocadan önce iş arayıp çalışan üreten bir kadın ol. Koca kariyeri değil kendi kariyerinin peşinden koş tatlım
Sizinle ne alakası var ki, babası görmek istemedikten sonra başka uğraş da bulur. Ben aynı şehirdeler sanmıştım.
Hah işte doğru cevabı buldun. Aynen devam tatlımHoşgeldin Cerenn.. Kız senin yüzünden banlandık ikimizde, hala doyamadın mı ban'a.
Benim keyfim, açmıycam dedim açtım konu. Benim keyfim buluşmayacağım dedim buluştum.
Canım isterse yarın evlenir öbür gün boşanırım da..
Sana ne? Sen kendi kariyerini yap işte ne güzel. Benim gibilerle işin olmasın senin..
Hah işte doğru cevabı buldun. Aynen devam tatlım
Ben kocamın kariyeriyle evlenmedim ben onu sevdim onu seçtim onunla evlendim. Ayrıca kariyerinin olmadığını ne biliyosun. Ayrıca olmasa bile çok mu önemli. Bu arada benim eski eşim de doktordu kariyerse al kariyer :))Umarım sende kocanın kariyerinden dolayı komplekse girip insanlara saldırdığın gerçeğini kabullenir de millete saldırarak yaşamaktan vazgeçersin.
Umarım..
Ben kocamın kariyeriyle evlenmedim ben onu sevdim onu seçtim onunla evlendim. Ayrıca kariyerinin olmadığını ne biliyosun. Ayrıca olmasa bile çok mu önemli. Bu arada benim eski eşim de doktordu kariyerse al kariyer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?