Ne yapsam 2?

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar doktorcum bugün geldi, birazdan buluşacağız amaaa..
Bu geldiğini teyzesine söylememiş, bir otel ayarlamış kendine. Geldiğimi söylersem rahat bırakmazlar bizi, sende söyleme boş ver dedi.
Ben kararsız kaldım ama.
Sizce bizimkilere söylemem mi doğru olur arkadaşça görüşüyoruz gibilerinden yoksa ben de hiç açmasam mı konuyu? Kararsız kaldım yaaa..

Konumu bilen canlarım bana bir akıl verirse müthiş süper olur, çok öperim :)

Bence de söyleme sürekli sıkmalarındansa rahat olur kafan

Söyleme.
Sonra üstünde baskı oluşur, beklentiye girerler.
Sonradan ortaya çıkarsa ani buluştuk planlı değildi zaten dersin.
Hatta karşılaştık dersin.
Buluruz o zaman bişiler. :p

Asla soyleme.
Ailende teyzeside beklentiye girerler sonra yok ben evlilik dusunmuyorumd ersen ozman ne diye gorustun derler.millete laf anlatmayla ugrasma.ayeica sana soyleme demis soylersen agzi gevsek pozisyonuna dusersin cocuk degilsiniz sonucta iki yetiskin insanin gorusmesini aileler bilmesede olur

Siz sinema olayindan sonra yine mi gelio

Aynen yine geldi :)

Söyleme.
Sonra üstünde baskı oluşur, beklentiye girerler.
Sonradan ortaya çıkarsa ani buluştuk planlı değildi zaten dersin.
Hatta karşılaştık dersin.
Buluruz o zaman bişiler. :p

Hahaha çok tatlısın ya :D Tamam kafanı şişirmeye gelirim öyle olursa :D

Mugişim bu "ne yapsam ?"lar seri haline gelecek sanırım ne dersin ??:))

Ayy kuzumm bilmiyorum ki yaa baksana halime ergene bağladım iyce yemin ediyorum kararsız kalıyorum her şeydee :D

Aynen yine geldi :)

Hahaha çok tatlısın ya :D Tamam kafanı şişirmeye gelirim öyle olursa :D

Ayy kuzumm bilmiyorum ki yaa baksana halime ergene bağladım iyce yemin ediyorum kararsız kalıyorum her şeydee :D
Amaaann boşveeeeer takıl kafana göre kanka

Bu doktor efendi sağlam atağa kalktı. Maşallah her hafta sonu oraya geliyor, çocuğunu görmeye gitmiyor mu hiç?

İnan hiiiç bilmiyorum, sormadım çocuğuyla alakalı bir şey. Ama kızım olduğu için çok mutluyum filan diyodu herhalde görüyordur?

İnan hiiiç bilmiyorum, sormadım çocuğuyla alakalı bir şey. Ama kızım olduğu için çok mutluyum filan diyodu herhalde görüyordur?

Ne bileyim, hafta içi hastanede çalışıyor zaten mahkemede hafta sonları babasına görme hakkı vermiyor mu? Her hafta sonu size geliyorsa ne zaman görüyor?

Ne bileyim, hafta içi hastanede çalışıyor zaten mahkemede hafta sonları babasına görme hakkı vermiyor mu? Her hafta sonu size geliyorsa ne zaman görüyor?

Farklı şehirdeler, uzak baya mesafe. Zaten normalde de her hafta görüşmüyorlardır diye düşünüyorum.
Ay öyle bir hava estirdin ki babayla kızın arasına giriyomuşum gibi hissettim hee :D

Back
X