ne yapsam acaba

Tamam tipini beğendin de huyu nasıl bilmiyorsun.
Hem ayrıca çocuğun da seni görmüş olması gerek fotonu falan.
Hadi teyzeler aracılığıyla buluştunuz sen zaten beğenmiştin e çocuk beğenmedi nolcak üzülceksin.
Garanti olsun adımların, beklemede kal.

Tamam tipini beğendin de huyu nasıl bilmiyorsun.
Hem ayrıca çocuğun da seni görmüş olması gerek fotonu falan.
Hadi teyzeler aracılığıyla buluştunuz sen zaten beğenmiştin e çocuk beğenmedi nolcak üzülceksin.
Garanti olsun adımların, beklemede kal.
tabi ki öyle dış görünüşü olarak iyi olabilir fakat dediğiniz gibi huyunu bilmiyorum
çocuğun benden haberi var fakat kim olduğumu felan bilmiyor kesinlikle
aynen bende beğenmeme ihtimali olur diye bekliyorum
başkasıyla görüşürü belki evlenir diyorum
kısmet galiba herşey

Dusuk cumleli bir soru sormussunuz chill. Anlayamadim. Buyrun ozelden yazin, yanitlayayim butun sorularinizi

^^gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ^^

Bu dediğinizin görücü ile ne alakasi var?
Sadece görücü usulü evlenenler mi dindar namaz kılıyor vs.

Neden görücü usulü evlenecek olan herkesin dindarliga namaz kılmaya baktığını söyleme gereği duydunuz? Alakasız olan görücü usulü ile dindarliği birlestirmeniz. Görücü usulü ile evlenmeyecek olupta yine dini değerlere bakan insanlar var

^^gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ^^

Bu dediğinizin görücü ile ne alakasi var?
Sadece görücü usulü evlenenler mi dindar namaz kılıyor vs.

Neden görücü usulü evlenecek olan herkesin dindarliga namaz kılmaya baktığını söyleme gereği duydunuz? Alakasız olan görücü usulü ile dindarliği birlestirmeniz. Görücü usulü ile evlenmeyecek olupta yine dini değerlere bakan insanlar var
Ben kesinlikle gorucu konusunu acan herkes cok dindardir diye bir cumle kurmadim. Bunu anladiysaniz bunu soylemek istemedim. Son 1 aydir ne zaman boyle bir konuya denk gelsem, altindan bu dini beklenti cikti demek istedim.
Boyle bir cikarim yapmami engellemeniz mumkun degil oyle degil mi?
Gecen hafta yine gorucu konusu acmis bir kadina kurtul bu adamdan dedim
Yorum olarak gorusmek istiyorum dinine cok bagli gibi bir cevap gelmis mesela.
Herkesin kendine gore dini hassasiyetleri var elbette. Ama sanirim gorucu usulunde bu daha baskinlasiyor.
Ayrica tabiki gorucu usulu disinda dini sebeplere dayanarak esini secen mevcuttur. Bunlardan biri de benim.
Ben kesinlikle kendimi iyi ifade eden bir kadinim chill. Bu isten para kazaniyorum. Benim adima cumle kurmayiniz. Amacim forumu birbirine dusurmek degil, kesinlikle olamaz.

Konu yine mi dine geldi? Yapmayın hanımlar rica ediyorum.
Birde konu sahibesi baştan olmaz demiş ama sonra etkilenmiş, tanışmak istiyormuş lakin baştan kestirip attığı için fikir değiştirdiğini tanışmak istediğini nasıl söylemesi gerekir, bunu soruyor size.

Konu sahibesi siz teyzenize çıtlattınız mı tanışmak istediğinizi? Eğer söylediyseniz teyzeniz uygun bir dille anlatır aracı kadına.

Ben kesinlikle gorucu konusunu acan herkes cok dindardir diye bir cumle kurmadim. Bunu anladiysaniz bunu soylemek istemedim. Son 1 aydir ne zaman boyle bir konuya denk gelsem, altindan bu dini beklenti cikti demek istedim.
Boyle bir cikarim yapmami engellemeniz mumkun degil oyle degil mi?
Gecen hafta yine gorucu konusu acmis bir kadina kurtul bu adamdan dedim
Yorum olarak gorusmek istiyorum dinine cok bagli gibi bir cevap gelmis mesela.
Herkesin kendine gore dini hassasiyetleri var elbette. Ama sanirim gorucu usulunde bu daha baskinlasiyor.
Ayrica tabiki gorucu usulu disinda dini sebeplere dayanarak esini secen mevcuttur. Bunlardan biri de benim.
Ben kesinlikle kendimi iyi ifade eden bir kadinim chill. Bu isten para kazaniyorum. Benim adima cumle kurmayiniz. Amacim forumu birbirine dusurmek degil, kesinlikle olamaz.

Hayır siz yanlış anlıyor ve yanlış anlasiliyorsunuz. Her görücü usulü ile evlenen dindarliga bakıyor olamaz, her dindarliga bakan da görücü usulü ile evlenmez siz de bunu böyle dusunmezsiniz haliyle. Ve söylediğiniz buna çıkıyor. Bu yüzden mesaj yazdım yanlış anlasiliyorsunuz diye.
Yazı dilinde tonlama olmuyor diye sizde bunu hemen gerginliğe cikariyorsunuz bu tavırla yaklasacaksaniz tamam bir şey demedim sayın. Bu sebeple de forum birbirine düşmez zaten

Hayırlısı olsun hhakkında acele etme yavaş yavaş olur inşallah bende görücü usulü evlendim ve şimdi çok mutluyum inşallah sende öyle olursun

Konu yine mi dine geldi? Yapmayın hanımlar rica ediyorum.
Birde konu sahibesi baştan olmaz demiş ama sonra etkilenmiş, tanışmak istiyormuş lakin baştan kestirip attığı için fikir değiştirdiğini tanışmak istediğini nasıl söylemesi gerekir, bunu soruyor size.

Konu sahibesi siz teyzenize çıtlattınız mı tanışmak istediğinizi? Eğer söylediyseniz teyzeniz uygun bir dille anlatır aracı kadına.
evet teyzem biliyor beğendiğimi kadın zaten teyzemi görünce söler ne oldu yeğenin görüşmek istermi diye

Herkesle görüşmeye razı birini ben istemezdim ya
herkesle görüşmüyomuş
çalıştığı yerde teklifte bulunanlar oluyomuş
kafasına göre değil demekki
bu devirde görüşmeden evlenen insan sayısı o az
ister kadın olsun ister erkek
seversin yıllarca olmaz görüşmüş olursun
görücü usulü ise birileri söyler tanımak amaçlı konuşursun
düzen bu şekilde ilerler
mutlaka birileri birileri ile görüşcek :confused:

anlamadım yazdığınızı dindar birinin facebooku olamaz mı ?

Evet anlamamışsınız.
Biz dindarların da facebooku olur ama dindar olduğumuz facebookdan belli olmaz. Şimdi uzun uzun anlatsam bir faydası olacağını sanmıyorum ama şu kadarını söyleyeyim; dinini facebookta yaşayan adamdan korkun. Saklamaya çalıştığı bir yanı olabilir.

Evet anlamamışsınız.
Biz dindarların da facebooku olur ama dindar olduğumuz facebookdan belli olmaz. Şimdi uzun uzun anlatsam bir faydası olacağını sanmıyorum ama şu kadarını söyleyeyim; dinini facebookta yaşayan adamdan korkun. Saklamaya çalıştığı bir yanı olabilir.
katılıyorum size ben profline göz attım
gezdiği yerlerde çekinmiş fotograf arkadşları ile o şekilde
namaz kıldığını aracı kadın söyledi
profilldede yazıyor imam hatip lisesini bitirdiği

Back
X