ne yapsam acaba

Dusuk cumleli bir soru sormussunuz chill. Anlayamadim. Buyrun ozelden yazin, yanitlayayim butun sorularinizi
ay amma uğraşmışsın konu sahibiyle .
resme işi gücü bırakıp dalma moduna geçmişsin.
burada konu açanlara valla Allah kolaylık versin.

Bisi dicem son 1 aydir boyle gorucu konusu acan herkes cok dindarmis, namaz da kiliyormus falan diyor. Bunun gorucuyle ne ilgisi var ki ben anlamadim, beni bir aydinlatin. Biz ne yapalim konu sahibi nasil yardimci olalim sana?

Benim de dikkatimi çekiyor.Damat adayının tek iyi özelliği olarak namaz konusu yazılıyor bazen.
Namaz kılıyorsa gerisi mühim değilmiş gibi bir hava seziliyor.

merhabalar 2 3 ay önce teyzeme gitmiştim orda bir kadın gördü beni tanıdığı birisi oğluna kızarıyomuş düşünürmüsün dedi ben yok olmaz dedim
sonra teyzeme çocuğun adını felan söylemiş maddi durumları ve işini
aynı ilçe oturuyoz ama çalıştığı yerden dolayı çocuk il de oturuyor
ben facebook dan baktım ve çok beğendim dış görünüş olarak dinlerine bağlıymış
bizim karşı apartmandaki komşularla aynı soyisimi taşıyolar aynı köydenler yani
teyzem aracı kadına görmedi daha
bende tanışmak istiyorum aslında
nasıl olcak bilmiyorum ilk defa bu şekilde birinden etkilendim
şimdi aracı kadınla teyzemin yan yana gelmesini bekliyorum

Teyzen kadınla konuşsun.Gençler önce birbirlerinin fotoğraflarını görsünler desin.Oradan konuyu facebook a getirip sizin oğlan eklesin ben yeğenime söylerim kabul eder desin.Ama sakın sen ekleme,beklemede kal.

kıl namazını canım da biz bilmek zorun da mıyız ,,

inancın ,isteklerin ,taleplerin ....
seni bağlar kimsenin bilmesine gerek yok
evet kılarım arkadşım rahatsız oluyorsan okuma tamammı
sana yalvarmıyorum oku diye özellikle namaz kısmına takıldıysan senin ilgi alanın değilse hiç okuma
sana hesap vermek zorunda değilim evet namaz kılan biriyim karşımdaki insanda önce buna bakarım
benim için önemli bir unsur rahatsız olduysan okuma byyyyyyyyyyyyyyyyy

Teyzen kadınla konuşsun.Gençler önce birbirlerinin fotoğraflarını görsünler desin.Oradan konuyu facebook a getirip sizin oğlan eklesin ben yeğenime söylerim kabul eder desin.Ama sakın sen ekleme,beklemede kal.
bende sizin gibi düşünüyorum sanki kadını bir daha göremicekmiş gibi geliyor teyzem
ilk kez birini beğendim çünkü içimden olumlu şeyler geçiyor acele ediyorum galiba :)

ya ne tuhaf insanlar var ya takılmak için yer arıyorsunuz galiba benim için sorun yok
rahatsız olduğun konuya yorum yapma çık seni ilgilendiren konulara bak dikkat çekmek felan mı amaç ??
isteyen namaz kıldığını söyler öyle birisiyle evlenmek ister
isteyen ateis biriyle evlenir buna kimsenin laf söylemek hakkı yok
rahatsız olan yorum dahi yapmasın

evet kılarım arkadşım rahatsız oluyorsan okuma tamammı
sana yalvarmıyorum oku diye özellikle namaz kısmına takıldıysan senin ilgi alanın değilse hiç okuma
sana hesap vermek zorunda değilim evet namaz kılan biriyim karşımdaki insanda önce buna bakarım
benim için önemli bir unsur rahatsız olduysan okuma byyyyyyyyyyyyyyyyy

Allah Allah seni ne yapap yapmadığın konusunda sorgulayan yokk

istersen amuda kalkarak kıl bana nee

burda okunmayacak ,yorum yapılmayacak konu açma o zaman

sen açma konu ki bende okumayayım yorum yapmayayım

senin namaz kılaman degil ,milletin gözüne sokman ,
anormal olan

git bak istediğine ,
ister içene bakarsın ,ister namaz kılana

guzelmişşş.inşAllah Allah nasip eder canım.gelişmelerı merakla beklıycem.teyzenden cekınmessen bı gelsınler belkı kısmet olur de.devamı gelir zaten..

Allah Allah seni ne yapap yapmadığın konusunda sorgulayan yokk

istersen amuda kalkarak kıl bana nee

burda okunmayacak ,yorum yapılmayacak konu açma o zaman

sen açma konu ki bende okumayayım yorum yapmayayım

senin namaz kılaman degil ,milletin gözüne sokman ,
anormal olan

git bak istediğine ,
ister içene bakarsın ,ister namaz kılana
kurallar çerçevesinde konu açtım ben
sen önce saygı duymasını öğren herkesin dinini sorgulamak sana düşmez
konun amacı evlilik namaz yada islam değil
hee islam seni alakadar etmez karışmam zaten
o zaman okuma ben öyle yapıyorum
sana tavsiye olsun bu tamammı

Uff bazi kadinlar varki amaclari sadece kalp kirmak. Cekin gidin bi Allah askina yaa.
Smdi burda konu sahibi " isi gucu yerindeymis, evi arabasi varmis" dese, hmm olabilir demekki oturakli erken yasta sorumluluk alabilen birisi galiba dersiniz.

Ama simdi namaz dediya atildiniz uzerine konu sahibinin. Evler arabalar caliskanligi simgelemedigi gibi, namazda bi insanin dogrulugunu simgeleyemez evet.
Ama neden peki evi arabasi var diyince caliskan oldgunu dusunuyosunz aklinizin bi kosesinde? Cunku bu bi tahmindir.
Tahminin uzerine gidiyomusunz budur asil soru. Evet yapiyosunz bunu. Parasi pulu olmayanla gorusmezsiniz cunku.

Bunlar onemli unsurlarmi? Evet. Kimisi icin para onemlidir( cunku dunya hayati parasiz olmuyor) birisi icinse namaz onemlidir( diger dunyani dusunmek vardir)
Ip uclari verir bu bilgiler.
Sana uyarmi? Uyarsa tanisabilirsin, uymazsa bitirirsin.
Ama bu herkes icin farklidir.
Simdi burda " aa namaz kiloyomusmus, nerden cikardin simdi dogru insan oldugunu sirf bundanmi? " polemigine girmek cok ama cok gereksiz.
Sizde o zmn bi zahmet zamani gelince paraya pula bakmayin adayinizda egerki mumkunse. Bunu size asilamadigim gibi sizde bi zahmet namaz konusundaki kriterinizi konu sahibine asilamaya calismayin.

kurallar çerçevesinde konu açtım ben
sen önce saygı duymasını öğren herkesin dinini sorgulamak sana düşmez
konun amacı evlilik namaz yada islam değil
hee islam seni alakadar etmez karışmam zaten
o zaman okuma ben öyle yapıyorum
sana tavsiye olsun bu tamammı
takii küçük gelin tabiii
sen tavsiye ver bizee

Lütfen hanımlar, konu içeriğini dini inançlara çevirmeyelim, polemiğe girmeyelim, üsluplara dikkat edelim.

Uff bazi kadinlar varki amaclari sadece kalp kirmak. Cekin gidin bi Allah askina yaa.
Smdi burda konu sahibi " isi gucu yerindeymis, evi arabasi varmis" dese, hmm olabilir demekki oturakli erken yasta sorumluluk alabilen birisi galiba dersiniz.

Ama simdi namaz dediya atildiniz uzerine konu sahibinin. Evler arabalar caliskanligi simgelemedigi gibi, namazda bi insanin dogrulugunu simgeleyemez evet.
Ama neden peki evi arabasi var diyince caliskan oldgunu dusunuyosunz aklinizin bi kosesinde? Cunku bu bi tahmindir.
Tahminin uzerine gidiyomusunz budur asil soru. Evet yapiyosunz bunu. Parasi pulu olmayanla gorusmezsiniz cunku.

Bunlar onemli unsurlarmi? Evet. Kimisi icin para onemlidir( cunku dunya hayati parasiz olmuyor) birisi icinse namaz onemlidir( diger dunyani dusunmek vardir)
Ip uclari verir bu bilgiler.
Sana uyarmi? Uyarsa tanisabilirsin, uymazsa bitirirsin.
Ama bu herkes icin farklidir.
Simdi burda " aa namaz kiloyomusmus, nerden cikardin simdi dogru insan oldugunu sirf bundanmi? " polemigine girmek cok ama cok gereksiz.
Sizde o zmn bi zahmet zamani gelince paraya pula bakmayin adayinizda egerki mumkunse. Bunu size asilamadigim gibi sizde bi zahmet namaz konusundaki kriterinizi konu sahibine asilamaya calismayin.
keşke başta belirtseydim bir kaç tane evleri olduğunu :D
sağolun

Su facebookta zaten herkes dindar,namuslu durust.oyle paylasimlar goruyorum ki gercekten nasil olduklarini bilmesem benim bile inanasim geliyo.
Bi kadin var gorumcemin calistigi is yerinde.kadinin gezip tozmadigi evli adam kalmadi.en son bi cocuklu bi adamin yuvasini yikiyodu.ama kadinin aksama kadar paylasimlarini bi gorseniz.ortak arkadaslardan goruyorum sok oluyorum.din namaz islam akliniza ne gelirse.ne haltlar yedigini bilmesem inancam bende.
Konu sahibi tabiki dinine bagli senin gibi namaz kilan bi insan isteyebilirsin.ama namaz kilmasi o insanin durust ahlakli oldugunu gostermez.dini alet eden o kadar insan var ki...
Teyzen soylesin bi gorusturelim tamam diye.iyice tanimaya calis.hakkinda hayirlisi olsun.

Back
X