herkese merhabalar... daha önceden konu açmıştım. bizden 3 ay sonra nişanlanan ve abisinden küçük görümcem bizim düğün tarihine sıkıştırılmaya çalışıldı bizim düğünümüz erkene alınmaya çalışıldı . tayin bekledğmz için biz de düğün tarihimizi değiştiremedik. nişanlım ailesiyle baya bi sıkıntı yaşadı derdimizi anlatamadı. onlar kızkardeşinin tarafında oldular . nişanlım da o şeklde tepkisini koyarak görev yerine döndü. aradan 3.5 ay geçti nerdeyse ve bu sürede oğlum sen yaşıyor musun die bile 1 kez aramadılar. kızkardeşi düşman kesilmiş durumda. şimdi evine gitti kimse konuşmuyor herkes sessizlik içindeymiş. biz mobilyalarımızı aldık düğün tarihimize karar verdik sömestr tatili içinde bi haftasonu diye. kimsenin bu umur ettiği dahi yok. ben kayınvalidemi aradım bi kaçkez kandilde falan görştük bu konuyu hiç açmadım ama. şimdi bu tavırlarını anlamlandıramıyorum. nişanlımla birlikte ben de gitsem durum yumuşar mı acaba diyorum arayı yapabilri miyim? görümcenin bize yaptığını ortaya attığı yalanları hazdemedemesem de annesi ve babasıyla arası düzelsin nişanlımın istiyorum.benm ailem hep şubat tatilinde olacak diye biliyor. babamla paylaştık durumu o şuan devreye girmek istemiyor. ailenle sen halletmeye çalış gönüllerini al diyor. ama nasıl olacak bu durum.. düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum şuan düğün yeri gelinlik bakmam gerekirken bu yaşadıklarımı hazmedemiyorum.... nişanlımın çaresiz kaldığını gördkçe ona da bişey diyemiyorum. offf offfffffff:2:
iyilikten maraz doğar kıymetın olmaz diret isteklerini evlilik düğün bir kez olur senin dediğin tarihtae yaolsun ya da hiç olmasın yoksa her dediklerine eyvallah ettirirler
ahhh arada şu düğün olmasa.. nasıl olacak bunlar böyle triplere girdiler doğru düzgün bişey konuşulmuyor. biz benm memleketmde yapacağmz kına düğün birlikte olacak zaten onun tarihini belirledik. inanın ki içimden gidip de onların orda rol yapmayı düğünmn olmasını hiç istemiyorum. nişanlım da istemiyor zatn. daha çok strese gircez onlara iş düşecek kendilerini nimetten sayacaklar.
iyilikten maraz doğar kıymetın olmaz diret isteklerini evlilik düğün bir kez olur senin dediğin tarihtae yaolsun ya da hiç olmasın yoksa her dediklerine eyvallah ettirirler
şu mübarek ramazan gününde , Allah kimseyiiletişimden uzak sağı solu belli olmayan içinden konuşup içinden küsen insanlarla muhattap etmesin die dua etmek geldi...
şu an uzak duruyorum zaten :2: ama daha evlenmeden yaptıkları bu kepazelik de yanlarına kalacak biliyorum... Allah yardımcıımız olur inş. ve alnımızın akıyla atlatırız şu düğünü