fırında köfte yap şöyle patatesli biberli domatesli, yanına güzel bir şehriyeli pilav, çorba mercimek (en sevdiğim oldugu için dedim) ortaya sarımsaklı yoğurtlu közde patlıcan, yaprak sarma, bol marullu bir salata, tatlıyıda hazır alırsın.. daha ne olsun:)
ewet olabilir fırında köfte patates......gönül ister yaprak sarmasıda o beni baya birrr aşarrr:))fırında köfte yap şöyle patatesli biberli domatesli, yanına güzel bir şehriyeli pilav, çorba mercimek (en sevdiğim oldugu için dedim) ortaya sarımsaklı yoğurtlu közde patlıcan, yaprak sarma, bol marullu bir salata, tatlıyıda hazır alırsın.. daha ne olsun:)
musur salatası derken acarmısın biraz???zeytin yağlılara ağırlık ver mesela bugunki misafir menümü yazayım ben size
zeytinyağlı bamya
zetyinyağlı biber dolması
mısırlı salata(hazır salata soslarının içine bi kaşık hardal koyun millet bayıldı bugün salatama)
nohutlu pilav
fırında köfte
rus salatası
anammm aynı menüyü düşünüyordum:))))) fırında köfte hem kolay hem lezzetli,pilav desen 15 dk lık iş:))) mercimek çorbasıda başında durupta karıştırmak zorunda olunmayan bi çorba türü..... bir de ortaya kızartma koyup üzerine yoğurt dökersen Allaaah...canın börek yapmak isterse de ya milföy al çok kolay çünkü ya da tepsi böreği çak gitsin:))
hazır pasta kekiyle tiramisu yapabilirsin ya da sütlü irmik tatlısı, bunlar çok pratik
17 saatten sonra birden yemek yiyince tıkanıyor insan o yüzen hafif şeyler yapın, zeytinyağlılara yönelin.
zeytinygalı fasulye, biber dolması
barbunya pilaki
tavuk salatası
ewet olabilir fırında köfte patates......gönül ister yaprak sarmasıda o beni baya birrr aşarrr:))
musur salatası derken acarmısın biraz???
caol cnm benim...tşkler ilgilendigin (ilgilendiginizzz)için..canım biz sürekli yaptıgımız için çok basit geliyor artık, 3 sofradan birinde oluyor çünkü. bir tavsiyeydi benim. kolay gelsin tatlım şimdiden
tavuk salatası derken:)) tarifffffff:)))
şu bildiğimiz mısır ya :):) mısır salatası derken normal yeşillikli salata yapıp konserve mısırı üstüne dökün bu işte mısırlı salata
hazır sos kullanın çok güzel oluyo hazır sosa zaten bi tabakta zeytinyağıyla karıştırılıyo ya onun içine 1 kaşıkk hardal katın iyice karıştırın tuz muz hiç bişey atmaya gerek yok harika oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?