ne yapsam bilemedim, konu ''geleceğimiz''

çok haklısın canım rest çekme konusunda
taviz vermeyi düşünmüyorum şu puanlar bi açıklansın ciddi anlamda konuşacağım
çünkü çok kafama takıyorum ister istemez bi çözüme kavuşmalı

kendisi beceremediği için seni de engellemek isteyen bi insan hayatında olsa ne olmasa ne.

öncelikle aileni düşün. onların emeklerine ne olacak yazık değil mi?

hadi aileni de geçelim. senin emeklerine yazık değil mi?
belki bu insanla başka sebeplerden yollarınızı ayıracaksınız. o zaman ne olacak?
burda o kadar çok konu okuyorum ki. sevgilim şunu yapmamı istedi bunu yapmamı istemedi diye.
lütfen yapmayın bunu kendinize.

Son düzenleme:
çok haklısınız teşekkür ediyorum sonuçta eğitimim bana bir ömür boyu gerekli olan bişey
Allah korusun hayatta herşey var
pişman olmak istemiyorum

Al karşına yüz yüze konuş. korkuları varsa bunların olmayacağını ve seninde kendi geleceğini garanti altına alman adına bu okula gitmen gerektiğini anlatmalısın..

bunu yapacağım canım mutlaka çünkü en mantıklısı bu
böyle bir sebepten dolayı beni gözden çıkaracaksa demek ki bi değeri yokmuş ilişkimizin ..

evet canım sonuçta önlisans olduğum için pek önem vermiyorlar iş başvurularında
o sebeple yükselmek tamamlamak istiyorum bölümümü
ne onu kaybetmek istiyorum ne de eğitimimden geri kalmak

evet canım sonuçta önlisans olduğum için pek önem vermiyorlar iş başvurularında
o sebeple yükselmek tamamlamak istiyorum bölümümü
ne onu kaybetmek istiyorum ne de eğitimimden geri kalmak

seni gerçekten seviyosa ayrılmazsınız canım. hele ki böyle bi sebepten dolayı.

ailenin baskı yaptığını söyle. onları karşına alamayacağını söyle.
Sana kendimden örnek vereyim. bi erkek arkadaşım vardı.
atanırken sürekli kendi şehrini yazmamı oraya gitmemi istiyodu.
ama ailem kesinlikle istemiyodu o şehri. ailemi dinledim. önceleri çok bozuldu ama sonra kabullendi.
bi süre sonra başka sebepten ayrıldık zaten.

kızlar ailemin bizim eğitimimz konusunda ne kadar duyarlı olduğunu biliyor sevgilim 2 tane ablam var ikiside lisans mezunu hatta yükseklisanslarını tamamladılar babam 50sinden sonra açıköğretimden üniversite okudu bunları bilmiyo mu biliyo ama neden böyle bi şart koydu önüme hala çözemedim ben

seven insan destekler diye düşünüyorum ayrıca yeminler bozulabilir...
yeniden konuşmayı dene, insanın bir senesi diğerine uymuyor, gelişiyor, öğreniyor, fikirleri değişiyor..
değişmeyen bir gerçek var ki, hiç bir kişi için eğitimini aksatma...

bu bana çok iyi bir örnek oldu canım
her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım
elbette ailemin kararları her zaman en başta gelir
bende anlayış gösterip kabul edeceğini umuyorum

kesinlikle haklısın canım
bunu göz önüne alarak onunla konuşacağım yüz yüze
çünkü kendiside farkında bu zamanda eğitimin ne kadar önemli ve gerekli olduğunun
ve gerçekten kendim için ne düşündüysem aynısını onun içinde düşündüm
araştırma yaparken kendimle beraber onun içinde bilgiler edindim
yani bencillik yapmıyorum canım onunda iyi yerlere gelmesini istiyorum ama kendisi çabalamıyor sanki

haklısın canım elbette eğitim 1. planda ama başta büyük bir yemin etti ve çok kararlıydı onuda kaybetmek istemiyorum okulumuda tamamlamak istiyorum iki arada bir derede kaldım

bizim bir tanıdık geldi aklıma..kadın 45 yaşında var..çok iyi bir üni den mezun..kocası da mali müşavir (di)..evlenirken kadına diplamasını bile aldırmamış..ben sana gül gibi bakarım diyerek...sonra sorunlar felan yaşadılar adam ikinci kadını aldı..imam nikhlı yaşıyor..birinci karısı perişan halde..2 tane çocuk ortada rezil oluyor..keşke diplomamı alsaydım diyor..keşke dinlemesydim kendi paramı kazansaydım şimdi daha farklı olurdu herşey diyor..hayatta herşey bizim için..o yüzden adımlarımızı sağlam atmalıyız derim ben..

canım bu konuyu mutlaka yüzyüze konuş sevgilinle..
bu yemin bana çok saçma geldi ama şöyle bi mantık düşündüm:senin 4 kendisinin 2 yıllık mezun olmasını istemiyor bence.. ve bu sözü vermen içinde bende kazanırsam bende gitmicem diye söz vermiş..

bunu kesinlikle yapacağım..
ben en çok söz veripte tutmadığım için sorun çıkaracağını düşünüyorum aslında

canım ozamanki yaşının getirisiyle şimdiki yaşının getirisi aynı değilki insanların ihtiyaclarına göre düşünceleri değişir.ozaman daha toz pembe geliyodu şimdi iş ciddiye binince pembelik gitti gerçek dünyaya döndün bu normal bi sözden çok daha farklı bunuda anlat mesela

bunu kesinlikle yapacağım..
ben en çok söz veripte tutmadığım için sorun çıkaracağını düşünüyorum aslında

canım ozamanki yaşının getirisiyle şimdiki yaşının getirisi aynı değilki insanların ihtiyaclarına göre düşünceleri değişir.ozaman daha toz pembe geliyodu şimdi iş ciddiye binince pembelik gitti gerçek dünyaya döndün bu normal bi sözden çok daha farklı bunuda anlat mesela

çok üzüldüm bayana ama büyük bir ders aslında bana
kafama koydum canım mutlaka ciddi bir şekilde konuşacağım
hayatta herşey var çok haklısın

evet canım aynısını bende düşündüm ama bu gerçekten çok büyük bi haksızlık bana karşı eğer böyle düşünüyorsa
sonuçta kendiside tamamlayabilir çabalasa etse bu seçenek kendisi içinde var
dediğin gibi yüz yüze konuşacağım tek çare bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…